Activiteit

SEXY BESTUREN KALENDER 2018

Voor het goede doel is het PAP bestuur in samenwerking met Djembé, Usocia, SGS, Versatile en Vocus uit de kleren gegaan om te poseren voor de enige echte sexy besturen-kalender 2018! De opbrengst gaat naar de RAG, dus steun het goede doel!

Wil jij weten hoe het 16e bestuur van PAP op de foto staat en tegelijkertijd het goede doel steunen? Schaf dan voor slechts €6,00 een memorabele en ietwat pikante kalender aan via deze link!
.
Dinsdag 20 februari – Cursus Stijldansen
Engelse wals, Weense wals, tango, quickstep, foxtrot… Leer stijldansen van een ervaren koppel en na twee uur dans je de sterren van de hemel! Zet een avond je gewoonlijke moves opzij en probeer wat nieuws. Nog niet overtuigd? Misschien haalt dit je over. Dansen: is sportief, grensverleggend, geeft energie, is rustig en ontspannend voor de geest, verbetert de fijne motoriek, is stress verminderend, leert je anders naar muziek te luisteren, leert je beter focussen, verbetert je coördinatie en balans en ga zo maar door. Nu wel overtuigd? Voor slechts €1,50 kun je je inschrijven voor de dansles op dinsdagavond 20 februari van 19:00 tot 21:00 op de Franz Schubertstraat 20.
Inschrijven kan vanaf vrijdag 26 januari 12:00 uur via deze link!
.
Donderdag 22 februari – Stamkroeg ApresCarnaval
Heyhey!
Na de onderwijs vrije week is het weer tijd voor een avondje pils. Mocht je hier in Brabant of de
sneeuwlandschappen niet aan toe gekomen zijn, dan heb je geluk. Wij gaan namelijk twee van de
grootste feesten met elkaar combineren. De stamkroegavond staat in het thema: Apreskarnaval!
Dit betekent dat jullie in zowel skikleding als de leukste/meest feestelijke kleding mogen komen
die jullie maar hebben liggen. Heb je die niet? Geen probleem, iedereen is welkom. We gaan er
hoe dan ook weer een feestje van maken!
De Stamkroegavond zal plaatsvinden in Café de Stadsgenoot, Breedstraat 8. Jullie zijn op
donderdag 22 februari welkom vanaf 21:00.
Bovendien is inschrijven niet nodig, kom gezellig langs!
.
Maandag 26 februari – Voorlichting Jellinek
Jellinek is een afkickkliniek die zich bezig houdt met verschillende soorten verslavingen. Op maandag 26 februari komen ze ons een voorlichting geven over verslavingen en hoe ze te werk gaan om jongeren met een verslaving te helpen. Super interessant! Deze voorlichting zal plaatsvinden van 11:00 tot ongeveer 12:45 uur in Ruppert 121. Als je nog niet overtuigd bent om bij deze unieke voorlichting aanwezig te zijn: het is ook nog eens helemaal gratis!
Inschrijven kan vanaf maandag 12 februari 12:00 via deze link!
.
Woensdag 28 februari – Feest: Camping Life
Houden jullie ook zo van die heerlijke witte leggings, sokken in je slippers, een lekkere bierbuik, een panter printje en in je linker een biertje? Dan komt dat goed uit! Laat je op dit ordinair lekkere feest meenemen in de wereld van ‘Campinglife’. Hier mag je op je allerfoutst en ordinairst verschijnen. Kleed je dus lekker fout aan en vergeet vooral die toiletrol onder je arm niet! We zien jullie graag op 28 februari om 22:00 in de Woollomooloo! Minimum leeftijd is 18 jaar. Kaartjes kosten in de voorverkoop slechts 4 ekkies! Vriendjes en vriendinnetjes zijn uiteraard welkom. Wil je meer dan één kaartje kopen? Stuur dan een mail naar intern@svpap.nl.
Inschrijven kan vanaf vrijdag 9 februari 12:00 uur via deze link!
.
Donderdag 8 maart – Dagje Maastricht!
Historische panden en hippe designwinkels. Statige kerken en avontuurlijke grotten. Menukaarten vol smaaksensaties en terrassen vol gezelligheid. Bruisende festivals en spraakmakende exposities. Weidse pleinen en uitgestrekte wijngaarden. Dat alles én meer is Maastricht. Een perfecte locatie dus voor een toerist-in-eigen-land-dag! Maastricht is een van de oudste steden van Nederland en heeft dan ook een rijke geschiedenis. Hier kan je alles over horen tijdens een rondleiding door de stad. Tot de geschiedenis van Maastricht behoren ook de mijnwerkers, terug te zien in de vele mergelgrotten in de omgeving. In een labyrint van ooit meer dan 20.000 gangen zal een professionele gids ons ondergronds rondleiden waar in de gangen namen en tekeningen opduiken van mensen die hier enkele honderden jaren geleden dag in dag uit werkten. Naast deze uitstapjes is er tijd om op eigen gelegenheid de stad te ontdekken. En hoe kun je zo’n heerlijke toerist-in-eigen-land-dag beter afsluiten dan met een gezellig etentje met de hele groep? Krijg jij hier ook een beetje een vakantiegevoel van? Schrijf je dan in voor dit dagje weg op donderdag 8 maart tegen een mooie prijs van €12,50.
Inschrijven kan vanaf maandag 19 februari 12:00 uur via deze link!
.
Maandag 12 maart – Karma Bingo
Op maandag 12 maart is het zo ver: de volgende activiteit voor Make A Wish vindt plaats! Deze middag gaan wij, lekker ouderwets, een potje bingo spelen. Maar niet zomaar bingo. Naast dat je kans maakt op het winnen van fantastische prijzen (bijvoorbeeld een stijltang), win je ook nog eens punten voor de commissieledenbattle én, het allerbelangrijkste, win je karma punten! Je betaalt namelijk voor elke bingo-kaart die je koopt €1. Vervolgens gaat deze euro rechtstreeks naar ons goede doel van dit jaar, Make A Wish! Tijdens deze karma-bingo kan je dus lekker fanatiek bingoën, terwijl je ondertussen ook een heel mooi doel steunt. Daarbij hoef je, behalve voor de bingo-kaarten, niks te betalen voor deze activiteit! Kortom: als je naar de karma-bingo komt is winnen het enige wat je doet. Kom daarom op 12 maart van 13:00 tot 15:00 naar de evenementenruimte in Langeveld!
Inschrijven kan vanaf donderdag 22 februari om 12:00 via deze link!
.
Maandag 12 maart – NVO Praktijkavond
Studeer je (ortho)pedagogiek en wil je meer praktische informatie krijgen over de verschillende werkvelden? Kom dan naar deze informele praktijkavond, georganiseerd door de Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO) en studievereniging PAP.
Een aantal ervaringsdeskundigen zullen meer vertellen over hun werk en praktijkervaringen. Grijp je kans om vragen af te vuren op toekomstige collega (ortho)pedagogen in de gehandicaptenzorg, de geestelijke gezondheidszorg, de jeugdzorg en het onderwijs. Wie weet hebben ze handige tips voor je!
Deze gratis netwerkavond is op maandag 12 maart van 19.15 – 21.00 in de bovenzalen van café Florin (Nobelstraat 2-4 te Utrecht). Let op: opgave vooraf is wel noodzakelijk! Er zijn een aantal rondes waarin je uit verschillende domeinen kan kiezen. De vier verschillende domeinen die je kan kiezen zijn: Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg, Onderwijs en Geestelijke Gezondheidszorg. Na je inschrijving zal je een mail ontvangen van ons met daarin de vraag voor welke domeinen jij je wil inschrijven. Wij proberen je eerste en tweede keuze te honoreren.
Programma:
19.15 – 19.30: Inloop, aanmelden en indeling
19.30 – 20.10: Ronde 1
20.20 – 21.00: Ronde 2
Schrijf je vanaf donderdag 15 februari in via deze link en wacht ons mailtje af!
.
14 tm 21 april – LISSABON
De volgende reis van PAP staat alweer op de planning, namelijk een hele week naar het mooie Lissabon! Van zaterdag 14 april tot en met zaterdag 21 april verblijven wij in een hostel in deze stad. Wij gaan in deze week onder andere naar de dierentuin van Lissabon, het pittoreske Sintra bezoeken en een vette kroegentocht doen! Daarnaast is er genoeg tijd en ruimte om even lekker bij te bruinen op het strand van Lissabon of te gaan shoppen. Bij de prijs inbegrepen is het volgende:
– Vliegticket + transer naar het hostel
– 7 nachten verbijf in het hostel
– Uiteten met de hele groep
– Ontbijt elke dag
– Een tripje naar de dierentuin
– Een superleuke kroegentocht
– Een daguitje naar Sintra
– En natuurlijk vet veel gezelligheid met mede PAPpers!

Dit alles kost jullie maximaal €350! Wil jij deze reis ook absoluut niet missen? Twijfel dan niet en schrijf je dan vanaf 8 februari 12.00 in via deze link! VOL=VOL.