Activiteit

 Maandag 16 oktober – Excursie Ambulatorium
De volgende studie-inhoudelijke activiteit vindt wel heel dicht bij de PAP-kamer plaats, namelijk in het Langeveldgebouw! Hier zit het Ambulatorium, een academische polikliniek van de universiteit. Hier worden zowel volwassenen als kinderen geholpen met verschillende problemen. Een paar voorbeelden van problemen en stoornissen die er behandeld worden zijn depressies, angststoornissen en leer- of gedragsproblemen. Om de kinderen en volwassenen hiermee te helpen wordt veel gebruik gemaakt van speciale gesprekstechnieken, mega interessant dus! Op maandag 16 oktober tussen 12.00- en 15.00 uur mogen wij een kijkje gaan nemen bij het Ambulatorium. Er zullen meerdere groepen naar het Ambulatorium vertrekken, dus je kan er voor of na je colleges langs! Deze excursie begint met een presentatie en daarna zullen de stagiaires over hun ervaringen vertellen. Bij het Ambulatorium zijn vaak stageplekken voor de master, dus dit is je kans om alvast eens te kijken waar je tegen die tijd eventueel aan de slag kunt! Wees er snel bij want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze superleuke en uiteraard ook leerzame activiteit. Voor maar €1,- ben je er bij. Hopelijk tot dan!
Inschrijven kan vanaf maandag 2 oktober via deze link!
.
Dinsdag 24 oktober – Stamkroegavond: Halloween
Hoi hoi beste Pappers! 
Hebben jullie er ook zo’n behoefte aan om eventjes een avondje te ontspannen tussen al het harde werk door? Dan hebben jullie geluk, want de tweede stamkroegavond komt eraan! Deze avond zal in het thema staan van Halloween, dus schroom je niet om jouw gore-makeup uit de kast te halen, verkleed als Frankenstein te komen of trek jouw sexy verpleegpakje aan. De Stamkroegavond zal plaatsvinden in Café de Stadsgenoot, Breedstraat 8. Jullie zijn op dinsdag 24 oktober welkom vanaf 21:00 om met ons mee te komen griezelen. Het wordt een leuke avond die je echt niet zou willen missen, vooral komen dus!
Inschrijven is niet nodig, kom gezellig langs!
.
Woensdag 25 oktober – Levend Cluedo
Utrecht is geschokt door een ernstige moord. De politie is druk bezig met een onderzoek en heeft zes verdachten gevonden. Helaas hebben de verhoren geen resultaten opgeleverd en de rechercheurs zijn ten einde raad. Gelukkig is met de hulp van PAPpers niets onmogelijk! Help de politie hun vragen te beantwoorden: wie heeft het gedaan? Waar? En met welk wapen? Voor de groep snelste detectives looft de politie een beloning uit. Denk je dat jij het in je hebt om deze zaak op te lossen? Kom dan woensdag 25 oktober om 15:30 naar het centrum van Utrecht. De exacte plaats van delict volgt nog. We zijn natuurlijk hartstikke blij met jullie hulp bij het zoeken van de moordenaar, dus deze activiteit is gratis! Maar zolang de dader op vrije voeten is, is niemand in Utrecht veilig. Schrijf je dus snel in!
Inschrijven kan vanaf maandag 9 oktober 12:00 uur via deze link!
.
Donderdag 26 oktober – Culinaire Wereldreis
Lieve PAPpers, het is weer zover! Hoe kunnen we het nieuwe studiejaar nu beter beginnen dan met een supergezellig diner? Nieuwe commissie, nieuwe ideeën en dus nieuwe ervaringen voor de PAPpers. De studie is alweer een tijdje aan de gang maar toch zit de vakantie nog vers in het geheugen! Daarom organiseren wij het landendiner. Drie gangen met elk een ander buitenlands tintje! Hoe dichterbij het diner komt, hoe meer informatie jullie krijgen over de drie landen. Ga jij graag met ons nog even in gedachten terug naar de vakantie? Ga dan mee op onze Culinaire wereldreis! Kom gezellig naar het diner op 26 oktober om 18:00 in Ruppert B! De prijs zal slechts €3,- zijn, de moeite waard toch? Aansluitend organiseert PAP een feest waar we lekker de kilootjes er weer af kunnen dansen. Dus twijfel niet!
Inschrijven kan vanaf woensdag 11 oktober 12:00 via deze link!
 .
Donderdag 26 oktober – Feest: Strak in je gympak
Het collegejaar 2017-2018 is inmiddels alweer in volle bloei. Terug van een vakantie vol lekker eten en biertjes drinken. Nu is het tijd voor een nieuw jaar en een spetterend openingsfeest. Wij begrijpen dat na deze heerlijke vakantie jullie weer klaar zijn en zin hebben om de sportschool in te gaan. De summerbody voor komende zomer komt er niet vanzelf. Kom ‘strak in je gympak’ op 26 oktober vanaf 22:00 naar Stairway to heaven, zodat we met zijn allen dit jaar feestelijk in kunnen wijden. Neem vooral je vrienden mee! Tot dan!
Inschrijven, en zo een kaartje kopen, kan vanaf nu zowel voor jezelf als externen via deze link!
.
Maandag 30  oktober – Bekendmaking Goede Doel
Maandag 30 oktober is het zover, de Goededoelencie maakt het goede doel van dit jaar bekend! PAP zal dit jaar geld in gaan zamelen tijdens super leuke activiteiten om zo een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de wereld. Hopelijk halen wij dit jaar een mooi bedrag op om te doneren aan het goede doel! Wil jij als eerste op de hoogte zijn wat het goede doel van dit jaar zal worden? En wil jij als eerste meedoen aan een van de vele vet leuke acties? Kom dan (met je kleingeld) op 30 oktober om 13:00 naar de PAPkamer en beleef het mee!
Inschrijven is niet nodig, kom gezellig langs!
.
Woensdag 1 november – Lezing Regenbooggezinnen
Het komt steeds vaker voor dat homoseksuele stellen een kind hebben. Dit kan bijvoorbeeld via adoptie of een draagmoeder. Professor Henny Bos heeft veel onderzoek gedaan naar dit onderwerp. Momenteel werkt ze op de Universiteit van Amsterdam, maar ze heeft zelf net als wij op de UU gestudeerd! Ondanks dat ze geen ervaringsdeskundige is op dit gebied, kan ze ons van alles vertellen over het opgroeien in een regenbooggezin. De term regenbooggezin houdt dus in dat beide ouders van hetzelfde geslacht zijn. Op woensdag 1 november om 16:00 uur komt Henny Bos ons alle ins en outs van haar specialiteit vertellen. De locatie wordt later bekend gemaakt. Deze activiteit is natuurlijk mega interessant en ook nog eens helemaal GRATIS! Aarzel dus niet en schrijf je snel in!
Inschrijven kan vanaf woensdag 18 oktober 12:00 via deze link!
.
Vrijdag 10 november t/m zondag 12 november – Ledenweekend
Lieve PAPpers,
De zomervakantie lijkt alweer eeuwen geleden, de stress van alle deadlines en naderende tentamens spuit je de oren uit en je lekkere bruine tintje is al lang weer weggevaagd… Maar hier zijn wij dan: WEEKENDCIE TO THE RESCUE! Het einde van blok 1 nadert en dat kan maar één ding betekenen: het leukste weekend van het jaar komt eraan! Wil je ook even weg van alle boeken en een heel weekend alleen maar plezier maken, spelletjes spelen, lachen & vooral niet studeren? Ga dan mee op Ledenweekend!
Dit jaar gaan we een weekend lang pret maken in de dierentuin en de Freek Vonk in ons naar boven halen! Het weekend vindt plaats van 10 t/m 12 november en kost slechts €50,-! Dit is inclusief verblijf, eten, drinken en activiteiten. Twijfel niet & ga mee op avontuur! Beestachtige groetjes, de Weekendcie.
Inschrijven kan vanaf vrijdag 13 oktober om 12:00 via deze link!