Activiteit

Bestel hier de almanak 2017-2018! 

Dinsdag 26 juni – Stamkroegavond Zoutelamkroeg
Heeeey PAPpertjes,
Dit zal helaas de laatste stamkroeg van dit jaar zijn, maar eveneens de geweldige pre-party van het eindfeest.
Naast onze standaard bovengemiddelde gezelligheid zullen er twee relevaties plaatsvinden. De eerste onthulling is de winnaar van de CLB. Eindelijk zullen we erachter komen wie de meest actieve commissie van PAP is! Ook zal de almanak uitgereikt worden. Na heel wat zware uurtjes kan ik alvast zeggen, hij is best wel leuk. Het zal een drukke, maar erg mooie avond worden! De Stamkroegavond zal plaatsvinden op dinsdag 26 mei in Café de Stadsgenoot, Breedstraat 8 van 21:00 tot 23:00.
Inschrijven is niet nodig, kom gezellig langs!
.
Woensdag 27 juni – Laatste kamerdienst van het jaar
Lieve PAPpers, het einde van het jaar is in zicht. De tentamenperiode is bijna voorbij en jullie zitten waarschijnlijk allemaal al met jullie hoofd in de zomervakantie. Ook gaat de PAPkamer binnenkort de zomervakantie in. Op woensdag 27 juni tussen 12.00 en 14.00 willen we jullie voor de laatste keer van het jaar uitnodigen op de PAPkamer! Hier zullen wij een lekkere traktatie verzorgen om jullie te bedanken voor het het leuke jaar dat we hebben gehad. Wil jij dus voor de zomervakantie nog afscheid nemen van de PAPkamer en PAPda? Kom dan gezellig langs! Overigens zal deze kamerdienst door het voltallige bestuur worden gedraaid als grote afsluiter! We hopen jullie dan allemaal te zien!
Inschrijven is niet nodig, kom gewoon langs!
.
Donderdag 28 juni – PAP’s grote eindactiviteit
Lieve PAPpers,
het jaar is bijna ten einde, de laatste activiteiten van het jaar komen in zicht en daarna moeten jullie het een hele zomervakantie zonder PAP doen! Hoe kunnen we het jaar nou beter afsluiten dan met een spetterende eindactiviteit!? Deze activiteit zal plaatsvinden in het Wilhelmiapark op donderdag 28 juni, vanaf 16.00. Hier zal voor ieder wat wils zijn, zo zullen wij avondeten voor jullie verzorgen, zijn er diverse spelletjes te doen én zullen er natuurlijk (alcoholische) versnaperingen aanwezig zijn. Geen reden om niet te komen dus! We mogen alvast een tipje van de sluier oplichten: er zal waarschijnlijk een (vrijblijvend) slip ‘n slide element in zitten. En natuurlijk ook mooi meegenomen, deze activiteit zal helemaal GRATIS zijn! Dus wil jij nog een laatste middagje met allemaal medePAPpers chillen, heb jij zin in een chill middag in het park en wil jij ‘lachen om homevideos’-waardige scenario’s live meemaken? Kom dan naar deze grote eindactiviteit!
P.S. Aansluitend op deze activiteit is het eindfeest van PAP, met als thema Feestival! Ga dus na deze activiteit gezellig mee door naar het feest.
Inschrijven kan vanaf maandag 11 juni 12.00 via deze link!
.
Donderdag 28 juni – Eindfeestival ‘Slotstuck’
Zit jij ook zo stuck in de sleur van het laatste blok, de verslagen en tentamens… kortom, ben je toe aan vakantie? Kom dan naar het Eindfeestival ‘Slotstuck’, hét feest om de zomer in te luiden en het jaar af te sluiten! Donderdag 28 juni van 22:00-4:00 uur brengen we De Helling in zomerse festival sferen met alweer het laatste feest van dit academisch jaar: het ‘Slotstuck’. We knallen het jaar uit met onder andere Mr. Belt & Wezol en de One More Time Partycrew. Koop snel je kaartje voor €6,- via je studievereniging (het fysieke kaartje is af te halen vanaf maandag 11 juni op je verenigingskamer) en dans jezelf uit de sleur op hèt feest van het jaar, want op=op!  Tot donderdag 28 juni om 22:00 in De Helling in je meest zomerse festival-outfit!
Schrijf je in via deze link!