Activiteit

Wij zijn volop bezig met het organiseren van nieuwe activiteiten! Wil je een melding ontvangen van komende activiteiten, wordt dan lid van de Facebookgroep Activiteiten PAP. 

.

Hele maand november – MOVEMBER

Lieve PAPleden,

November is weer aangebroken en dat betekent dat de dagen korter worden, het weer kouder, de bomen kaler en de mannen van jullie favoriete vereniging zich een maand weigeren te scheren. Jazeker, voor ons heren is movember aangebroken! Oorspronkelijk houdt movember in dat mannen hun baard voor een maand laten staan om bewustzijn voor prostaatkanker te creëren en geld in te zamelen.

Nu heeft PAP dit jaar echter een ander goed doel gekozen, namelijk Het Vergeten Kind en daar dragen wij mannen graag ons steentje aan bij!

Als actie zullen de meeste mannen zich een maand niet scheren. Sommigen hebben echter een andere uitdaging voor de komende maand verzonnen. Zo zal Daniël iedere dag 5 kilometer hardlopen, Sjoerd en Rowan zullen een maand niet drinken en Arwin en Sjoerd zullen een maand lang niet schelden in de PAPkamer.

Om jullie mannelijke medeleden te steunen in hun uitdagingen kunnen jullie geld sponsoren aan het goede doel. Sponsoren kan bij elk van onze mannen. Leden kunnen het geld laten afschrijven en niet leden kunnen hun gegevens achterlaten voor een betaalverzoekje, of door geld over te maken naar studievereniging PAP via “insert IBAN”. Ook kan er op de PAPkamer contant betaald worden. Doe dit onder vermelding van Goede Doel Mannencie of Movember.

En nu wordt het voor jullie pas echt interessant! Om jullie gulle gevers verder te motiveren hebben wij een aantal doelen met bijbehorende acties verzonnen!
Bij de volgende behaalde bedragen zal de Mannencie jullie trakteren op een ludieke actie voor jullie vermaak:

Bij:
€75,- Zullen de mannen hun nagels door jullie laten lakken op de PAPkamer en dit er een dag op laten zitten.
€100,- Zullen de voorzitter en de coördinator een duet aan jullie voordragen op de eerstvolgende stamkroeg.
€125,- Kunnen jullie een dag bordjes slagroom in het gezicht van Mannencieleden duwen.
€150,- Zal de coördinator een volledige kamerdienst in een jurk draaien.
€300,- Trekt Sjoerd zijn ‘strak-in-je-gympak’ outfit van vorig jaar aan (Zie de PAPflickr voor hilarische referenties.

Daarbij komt het volgende: Onder alle leden die minimaal €5,- hebben gegeven zullen wij 3 vrijkaartjes voor de eerstvolgende Mannencievergadering verloten! Kom een kijkje achter de schermen nemen hoe de mannen een vergadering regelen en je hoeft voor deze ene keer geen goude bikini aan te doen (al wordt het natuurlijk uiterst gewaardeerd).

Daarnaast wordt er ook een Mannencietrui verloot wanneer er minimaal €75,- opgehaald is onder degenen die minstens €5,- ingelegd hebben. Deze trui zal met jouw naam bedrukt worden en is helemaal gratis. Stel je voor een Mannencie boyfriendsweater zonder de Mannencieboyfriend erbij! Ideaal!

We hopen dat wij als Mannencie op deze manier ons steentje bij kunnen dragen aan het goede doel en jullie met vreugde zullen sponsoren.

Veel mannelijke groetjes,
De Mannencie

.

Vrijdag 9 november tot en met zondag 11 november – Ledenweekend: Expeditie PAP

Lieve PAPpers,
De tentamens komen er weer bijna aan. Na al die tentamenstress hebben wij het perfecte weekendje voor jullie op de planning staan! Heb je soms ook zo’n zin om te vertrekken naar een onbewoond eiland? Kom dan met PAP mee op EXPEDITIE! De Weekendcie zal van 9 tot en met 11 november een super vet weekend voor jullie neerzetten, volledig in het thema van Expeditie Robinson! Dus weer voorbereid op de tofste proeven, maar ook vooral heel veel gezelligheid en ontspanning! Voor maar 50 euro kan je erbij zijn!
Natuurlijk is er ook weer de mogelijkheid om zaterdag lekker uit je dak te gaan en gaan we uit met iedereen die mee wil!

We hebben voor wat extra ontspanning taxi’s geregeld voor naar de uitgaanslocatie! Voor maximaal zes euro kan je mee uit! Geef bij je inschrijving aan of je mee uit wilt!

Kijk voor alle informatie het bekendmakingsfilmpje op Facebook!!

Inschrijven kan vanaf maandag 15 oktober om 12:00 uur via www.svpap.nl!

.

Woensdag 14 november – Bekendmaking studiereis

Heey lieve PAPpers,

Woensdag 14 november weten jullie eindelijk waar de studiereis dit jaar heen zal gaan! Jullie zullen allemaal vast al super nieuwsgierig zijn naar de bestemming. We begrijpen dat het jullie al weken in spanning houdt. Daarom vooral gewoon langskomen! De bekendmaking zal in de pauze zijn, van 12.45 tot 13.15. Het zal plaatsvinden in de evenementenruimte van Langeveld.
Voor de echte fanatiekelingen onder ons is er een mogelijkheid om de bestemming voor de bekendmaking al te ontdekken. Er zullen hints op Facebook geplaatst worden en ook in de PAPkamer! Zo kun je er al eerder achter komen wat de fantastische bestemming van dit jaar wordt.

Inschrijven is niet nodig, we zien je graag verschijnen!

.

Woensdag 14 november – Eerstejaars Kroegentocht

Hallo lieve eerstejaars PAPpers,

De eerste tentamens komen eraan en dus stijgt het stressniveau flink. Dan is er niets zo fijn als het uitkijken naar een gezellige en ontspannende activiteit voor na deze periode! Daarom heeft de Eerstejaarscie speciaal voor jullie, de bachelor eerstejaars, een kroegentocht klaarstaan op woensdag 14 november! Heb jij zin om gezellig met ons de Utrechtse kroegen te ontdekken onder het genot van goudgele pretcilinders en een heleboel gezelligheid? Schrijf je dan snel in!

Er is geen minimumleeftijd om mee te mogen, maar het appelsap-voor-gevorderden is alleen voor 18-jarigen of ouder. Voor maar €8,- heb je 4 drankjes en entree.

We verzamelen vanaf 19:00 op een locatie die we later bekend zullen maken.

Inschrijven kan vanaf woensdag 24 oktober om 12:00 via svpap.nl

.

Dinsdag 20 november – Stamkroegavond November
Lieve PAPpers,
 
November is alweer begonnen en dat betekent dat het tijd is voor weer een maandelijkse stamkroegavond! Met het slechter wordende weer willen we natuurlijk niks anders doen dan in lekker warme pyjama’s op de bank hangen. Gezien het deze stamkroeg helemaal sociaal acceptabel is om in jouw pyjama te komen is bankhangen in je pyjama geen excuus om niet te komen! Dus trek jouw gekste, leukste, warmste pyjama uit de kast en kom dinsdag 20 november tussen 21.00 en 23.00 langs in Café de Stadsgenoot, Breedstraat 8.
 
Inschrijven is niet nodig, kom gezellig langs!”
.
Donderdag 22 november 18:00 – Mario Party
Liefste PAPleden,
 
Het is onderhand al de laatste dag van oktober en we kunnen nu al terug kijken op ontzettend veel leuke en interessante PAPactiviteiten. Jullie zullen vast met smacht hebben gewacht op het moment waarop ook de Mannencie zijn eerste activiteit bekend maakt. Met trots kunnen we jullie verblijden met het nieuws dat het wachten over is! Maak jullie klaar voor een avond vermaak en vrolijkheid tijdens de Mario Party activiteit! Wij verwachten jullie donderdag 22 november om 18:00 in Buurtcentrum De Leeuw op Samuel van Houtenstraat 1 in Utrecht. Deze avond betekent dat jullie in een reeks doldwaze spelletjes vriendschappelijk de strijd met elkaar aan zullen gaan en extreem veel plezier gaan beleven! Natuurlijk zullen de heren van de commissie jullie de hele avond voorzien van drankjes en hapjes. En dit alles voor maar 3,50!
En als kers op de taart sluiten wij de avond af met een hele gave verassing. Wij zien jullie dus allemaal erg graag op onze activiteit en kijken er naar uit om een avond lang lol met elkaar te trappen.
 
Inschrijven kan vanaf vrijdag 2 november 12:00 via svpap.nl
 
Groetjes,
de Mannencie
.
Woensdag 28 november – Symposium
Lieve PAPpers,
 
Het schooljaar is alweer een poosje bezig, dus staat het eerste symposium al voor de deur! Op woensdag 28 november zullen verschillende sprekers ons komen informeren over het syndroom van Münchhausen by proxy. Münchhausen by proxy is een vorm van kindermishandeling, waarbij ouders hun kind zelf ziek maken en dan medische hulp gaan zoeken. De sprekers zullen vanuit verschillende invalshoeken het thema bespreken.
 
Het symposium zal plaatsvinden van 18.30u tot 21.30u in het Willem C. van Unnikgebouw, zaal Groen. Iedereen is welkom! Dus neem je moeder, vader, broer, zus, opa, oma, neefje, nichtje of wie dan ook mee!
 
PAPleden kunnen zich inschrijven via www.svpap.nl. Een kaartje voor PAPleden zal 3 euro kosten. Externen kunnen mailen naar sympociesvpap@gmail.com om zich aan te melden voor dit toffe symposium. Laat in het mailtje weten met hoeveel mensen je komt :D. Externen betalen 4 euro. Kaartjes van externen dienen aan de deur CONTANT betaald te worden. Pinnen is dus niet mogelijk,
Inschrijven kan vanaf vrijdag 9 november om 12.00u via svpap.nl.
.
Dinsdag 11 december – Docent-Student PubQuiz
Lieve PAPpers,
Er komt weer een activiteit aan waar je echt bij wilt zijn! Op dinsdag 11 december is het tijd voor de docent-student pubquiz. Ga de strijd aan met of tegen je docenten en bewijs voor eens en altijd wie er echt de slimste is. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen we in The Basket strijden voor een prachtige prijs. Om de competitie eerlijk te houden, is het thema van de quiz ‘celebrities’. Voor maar €3,50 kun jij erbij zijn! De avond zal duren van 17:30 uur tot 19:30 uur.
Inschrijven kan vanaf 6 november 12:00 uur, via svpap.nl!
.