Activiteit

Woensdag 14 maart – Bestuursinformatie avond
Op woensdag 14 maart zal de bestuursinformatieavond zijn. Op deze avond zal uitleg gegeven worden over een bestuursjaar. We gaan het hebben over wat het allemaal inhoudt en wat bijvoorbeeld de taken zijn per functie. Heb je interesse in een bestuursjaar bij PAP, roept het nog vragen op of wil je gewoon met een van de bestuursleden kletsen over hoe het nou is om een vereniging draaiende te houden? Kom dan naar de bestuursinformatieavond! De avond zal zowel een informatief gedeelte als een borrelgedeelte hebben. De inloop is om 19:00 uur en om 19:15 zal de avond echt beginnen. Het zal plaatsvinden op Boterstraat 23, Utrecht (er zal een briefje op de deur hangen).
Inschrijven voor deze activiteit is niet nodig, je kan gewoon langs komen. Je hoeft je zelfs niet op aanwezig te zetten als je dat niet prettig vindt.
.
19 tm 23 maart – PRweek SWEET 16
Lieve PAPpers,
Slingers, ballonnen, limousines, cocktails, beerpong, overdressed zijn en heel veel eten… Dat kan maar één ding betekenen: PAP’s SWEET 16! In deze fantastische PR-week gaan we de 16e verjaardag van PAP vieren, met (bijna) allemaal GRATIS activiteiten! Kom de PAPkamer versieren, cocktails maken, pannenkoeken, popcorn, taart en broodjes knakworst eten en laat zien dat JIJ de beste Mario Kart-er bent! Het wordt één grote feestweek, waarbij elke dag activiteiten zullen zijn om een (hopelijk) onvergetelijk nieuw levensjaar in te luiden. Blok dus allemaal maandag 19 t/m vrijdag 23 maart in je agenda en kom mee feesten! Op de poster kunnen jullie de tijden zien, maar in ieder geval is er de hele week feest op de PAPkamer. Wij hebben er al enorm veel zin in, tot dan!
Liefs, de Promocie
.
Dinsdag 20 maart – Cocktailworkshop
Lieve PAPpers,
Een SUPER SWEET 16 kan natuurlijk niet zonder luxe, lekkere drankjes! Daarom organiseren wij tijdens de PR-week een cocktailworkshop, waar jullie zelf kunnen leren hoe je 3 overheerlijke cocktails maakt! De workshop zal op dinsdag 20 maart 2018 om 18:30 uur beginnen en eindigt om 20:30 uur.  Aansluitend op de workshop is de feestelijke stamkroegavond, dus ga gezellig met ons mee door naar De Stadsgenoot :). De drie cocktails zullen samen maar €2,- kosten, wie heeft nu ooit zulke goedkope gehad? Omdat we enig idee willen hebben hoeveel gezellige cocktailshakers er zullen komen, moet je je wel inschrijven. Onthoud: VOL = VOL! Liefs, de Promocie. Inschrijven kan vanaf woensdag 7 maart om 12.00 uur via deze link!

.
Dinsdag 20 maart – Stamkroeg avond SWEET SIXTEEN
Hey hallo daar beste PAPpers,
In maart wordt de vereniging alweer 16 jaar oud, wat wordt ze toch snel groot…. Oh. Ja. Het is dus tijd voor een feestje! Wij zullen groot gaan uitpakken bij onze MY SUPER SWEET SIXTEEN stamkroegavond. Hoe we dit precies gaan doen, dat blijft nog even een verassing. We hebben deze avond ook een dresscode, namelijk ROZE! Of je nou compleet in het roze gaat of een roze accessoire maakt ons niet uit, zolang het iets roze is!
De stamkroeg zal plaatsvinden op dinsdag 20 maart van 21:00 tot 23:00 in Café de Stadsgenoot. Voorafgaand aan deze stamkroeg zal er een heuse Cocktailworkshop zijn! Hierover later meer. Inschrijven zal nog steeds niet nodig zijn, dus kom gewoon gezellig langs! Tot dan!
.
Donderdag 22 maart – SWEET 16 Spelletjesmiddag
PAP is zestien jaar en dat wordt groots gevierd! De hele week staat in het teken van deze bijzondere verjaardag. Wat natuurlijk op een zestiende verjaardag niet kan missen is een fantastische spelletjesmiddag! Deze Sweet Sixteen kun je deelnemen aan een grote Mario Kart competitie, een fanatiek potje Twister, het altijd leuke Ligretto en nog veel meer leuke spelletjes. Kan je niet goed tegen je verlies? Dan is er ook de optie om je nagels te lakken (roze natuurlijk) en te roddelen alsof je weer zestien bent. Dit alles doen we onder het genot van heerlijk gebak en lekkere drankjes. Voor het feestje verzamelen we op donderdag 22 maart om 13:00 op de PAPkamer en het zal rond 16:00 afgelopen zijn. Iedereen is van harte uitgenodigd, inschrijven is niet nodig! En de jarige trakteert, dus deze middag is ook nog eens helemaal gratis. Tot dan!​
.
Maandag 26 maart – Excursie Rijdende School
Voor de volgende studie-inhoudelijke activiteit gaan we weer eens op pad! Dit keer naar Geldermalsen. Het gaat om een excursie naar stichting Rijdende School. Zij geven les aan kinderen die niet op een vast adres wonen, zoals kinderen bij een circus. Super interessant! Deze excursie vindt plaats op maandag 26 maart van 09:30 tot 12:00 uur en is helemaal GRATIS! Meer informatie over het samen reizen volgt via de mail.
Inschrijven kan vanaf vrijdag 9 maart via deze link!
.
Woensdag 28 maart – Moorddiner
Afgelopen week werd heel Nederland opgeschrikt door de moord op een bekende geliefde BN-er. Dit roept veel vragen op in de televisiewereld… hoe is diegene vermoord, waar en de belangrijkste vraag is DOOR WIE is deze persoon van het leven beroofd? Toch komt het Televiziergala eraan en voorafgaand vindt er een diner plaats waar alle genomineerden samen komen. De ultieme gelegenheid om het samen over dit verlies te hebben, maar nog belangrijker om te achterhalen wat er is gebeurt! Er is een kans dat de moordenaar zich bevindt in deze groep BN-ers… hoe zal diegene zich gedragen? Blijkt iedereen echt wel zo goed te vertrouwen als men altijd dacht? Waan je voor één avond in het leven van een BN-er en los de moord op! Het Moorddiner vindt plaats op woensdag 28 maart om 18:00. Het kost maar 4,- ! Je hebt maar één week om je in te schrijven en er is maar plek voor 15 fanatiekelingen bij het diner! Dus wees snel want VOL = VOL! Schrijf je vanaf 9 maart om 12:00 in via deze link!
.
Woensdag 4 april – Comfort food + Netflix
De tentamens komen er weer aan en iedereen weet wat dat betekent: uren met de neus in de boeken en een enorme hoeveelheid snacks en Netflix om te ontspannen. PAP laat jullie in deze tijden natuurlijk niet in de steek. Ben je druk aan het leren of heb je net een tentamen normatieve professionaliteit achter de rug? Kom dan op woensdag 4 april van 13:00 tot 15:00 naar de evenementruimte van Langeveld en laat je verwennen met een heerlijke lunch. Comfort food om alle tentamenstress even te vergeten. Om je gezelschap te houden zijn er natuurlijk je studiegenoten, maar ook het altijd trouwe Netflix. Voor slechts €2,- kun je al je zorgen weg eten. Kom je ook?
Inschrijven kan vanaf maandag 19 maart 12:00 uur via deze link!
.
14 tm 21 april – LISSABON
De volgende reis van PAP staat alweer op de planning, namelijk een hele week naar het mooie Lissabon! Van zaterdag 14 april tot en met zaterdag 21 april verblijven wij in een hostel in deze stad. Wij gaan in deze week onder andere naar de dierentuin van Lissabon, het pittoreske Sintra bezoeken en een vette kroegentocht doen! Daarnaast is er genoeg tijd en ruimte om even lekker bij te bruinen op het strand van Lissabon of te gaan shoppen. Bij de prijs inbegrepen is het volgende:
– Vliegticket + transer naar het hostel
– 7 nachten verbijf in het hostel
– Uiteten met de hele groep
– Ontbijt elke dag
– Een tripje naar de dierentuin
– Een superleuke kroegentocht
– Een daguitje naar Sintra
– En natuurlijk vet veel gezelligheid met mede PAPpers!

Dit alles kost jullie maximaal €350! Wil jij deze reis ook absoluut niet missen? Twijfel dan niet en schrijf je dan vanaf 8 februari 12.00 in via deze link! VOL=VOL.