Activiteit

Wij zijn volop bezig met het organiseren van nieuwe activiteiten! Wil je een melding ontvangen van komende activiteiten, wordt dan lid van de Facebookgroep Activiteiten PAP. 

.

Woensdag 24 oktober 13:00 – Excursie Buro PUUR
Lieve PAPpers,
De tweede Studiecie activiteit komt er weer aan en het belooft heel interessant te worden! We krijgen namelijk op 24 oktober een workshop van Buro PUUR, een organisatie die van alles gaat vertellen over eetstoornissen! Deze workshop wordt gegeven door een ervaringsdeskundige en zal gaan over (preventie van) verschillende eetstoornissen, hoe je hier als professional op reageert en nog veel meer. Ook wordt er een interactief onderdeel aan toegevoegd, maar dat houden we nog even geheim! De workshop zal om 13:00 uur beginnen en duurt tot 14:30 uur. Voor maar €1,- kan jij hierbij zijn!
Vanaf vrijdag 12 oktober om 12:00 uur kan je je inschrijven via svpap.nl. Wees snel, want vol = vol!
.

Donderdag 25 oktober 18:00 – Fright Night Diner

Lieve PAPpers,

Halloween komt er weer aan! Voorafgaand aan het feest 25 oktober organiseren wij een Fright Night Diner met de meest griezelige hapjes. Durf jij het aan? Voor maar €3.50 hebben we voor jullie een heerlijk driegangendiner klaar staan! Het diner zal om 18:30 uur beginnen en de inloop is vanaf 18:00 uur. De locatie wordt later bekend gemaakt op deze pagina. We hebben voor iedereen natuurlijk een lekker drankje klaar staan! Mocht je meteen door willen naar het feest en nog iets extra’s te drinken willen, neem dan zelf nog een biertje of wijntje mee!

Je kan je inschrijven vanaf maandag 8 oktober om 12:00 uur via svpap.nl Wees snel want VOL is VOL!

.

Donderdag 25 oktober 22:00 – Feest: Trick or Treat

Lieve PAPpers

Nu het collegejaar van 2018-2019 in volle gang is, is het wel weer tijd voor een feestje! Om alvast een start te maken aan die winter-body’s van jullie gaan we lekker een avondje Trick Or Treaten. Trek je mooiste outfit aan en kom gezellig met ons het nieuwe collegejaar inluiden. De ‘Trick Or Treat’ datum is 25 oktober met als locatie Stairway to heaven! Tussen 22:00 en 4:00 kan jij hier jouw snoepje komen zoeken.

Voor maar € 4,50 kan je erbij zijn! Let wel op: feest is 18+!

Schrijf je in op svpap.nl en haal je kaartje op op de PAPkamer! We zien je dan!

.

8 november 18:00- TV-opnames Mediawijsheidtest

Hee kijkbuiskinderen!

Op 8 november gaan wij langs bij een tv-show, namelijk: De Mediawijsheidtest van BNN! Hierbij zullen we onze mediawijsheid gaan testen (wow echt?!?) samen met niemand meer dan Filemon Wesselink! Wat een lekkerding. Iets specifieker, we zullen mee gaan doen aan een quiz over onderwerpen als social media, gamen en netflixen. Specifiek ook wat voor een invloed deze dingen op ons dagelijks leven hebben. Wil jij dus een keertje op tv komen, of dat schatje Filemon in het echt zien? Kom dan vooral langs, want het is ook nog GRATIS. Om zes uur worden we verwacht in studio 20 van het mediapark in Hilversum!

Je kunt je inschrijven op www.svpap.nl vanaf maandag 22 oktober om 12:00 uur.

.

Vrijdag 9 november tot en met zondag 11 november – Ledenweekend: Expeditie PAP

Lieve PAPpers,
De tentamens komen er weer bijna aan. Na al die tentamenstress hebben wij het perfecte weekendje voor jullie op de planning staan! Heb je soms ook zo’n zin om te vertrekken naar een onbewoond eiland? Kom dan met PAP mee op EXPEDITIE! De Weekendcie zal van 9 tot en met 11 november een super vet weekend voor jullie neerzetten, volledig in het thema van Expeditie Robinson! Dus weer voorbereid op de tofste proeven, maar ook vooral heel veel gezelligheid en ontspanning! Voor maar 50 euro kan je erbij zijn!
Natuurlijk is er ook weer de mogelijkheid om zaterdag lekker uit je dak te gaan en gaan we uit met iedereen die mee wil!

We hebben voor wat extra ontspanning taxi’s geregeld voor naar de uitgaanslocatie! Voor maximaal zes euro kan je mee uit! Geef bij je inschrijving aan of je mee uit wilt!

Kijk voor alle informatie het bekendmakingsfilmpje op Facebook!!

Inschrijven kan vanaf maandag 15 oktober om 12:00 uur via www.svpap.nl!

.

Woensdag 14 november – Eerstejaars Kroegentocht

Hallo lieve eerstejaars PAPpers,

De eerste tentamens komen eraan en dus stijgt het stressniveau flink. Dan is er niets zo fijn als het uitkijken naar een gezellige en ontspannende activiteit voor na deze periode! Daarom heeft de Eerstejaarscie speciaal voor jullie, de bachelor eerstejaars, een kroegentocht klaarstaan op woensdag 14 november! Heb jij zin om gezellig met ons de Utrechtse kroegen te ontdekken onder het genot van goudgele pretcilinders en een heleboel gezelligheid? Schrijf je dan snel in!

Er is geen minimumleeftijd om mee te mogen, maar het appelsap-voor-gevorderden is alleen voor 18-jarigen of ouder. Voor maar €8,- heb je 4 drankjes en entree.

We verzamelen vanaf 19:00 op een locatie die we later bekend zullen maken.

Inschrijven kan vanaf woensdag 24 oktober om 12:00 via svpap.nl