Activiteit

Dinsdag 12 december – Jumpsquare
Met ruim 2.400 vierkante meter is Jumpsquare Nieuwegein het grootste trampolinepark van de EU. Zo hoog mogelijk springen, salto’s maken, springend basketballen, backflips oefenen, het kan hier allemaal. Voel je weer helemaal kind in dit trampolineparadijs. Spreekt jou dat wel aan, kom dan op dinsdag 12 december van 19:30 tot 21:00 mee naar de Van Musschenbroekbaan 2 in Nieuwegein. Dit ontzettend leuke uitje kost je slechts €8,50! Spring jij ook een gat in de lucht bij het idee van Jumpsquare? Schrijf je dan in!
Inschrijven kan vanaf donderdag 23 november 12:00 via deze link!
.
Woensdag 13 december – Symposium: Euthanasie
Het eerste symposium van het nieuwe studiejaar van studievereniging PAP komt er aan! Op woensdag 13 december zal deze plaatsvinden op de Uithof van 19.00u tot 22.00u.
Dit jaar gaat het over ‘Euthanasie Bij Jongeren’. Dit is een zeer ingrijpend onderwerp, waar nog veel onduidelijkheid over is bij veel mensen. Toch is het belangrijk dat je hier kennis over hebt, ook voor (ortho)pedagogen. Bij deze dus de kans om je kennis hierover te verbreden! Er komen (deskundige) sprekers die het onderwerp van verschillende kanten zullen benaderen.
De kosten voor het symposium zijn €3,50 voor PAPleden en voor externen €4,50.
PAPleden kunnen zich inschrijven via www.svpap.nl en externen kunnen mailen naar sympociesvpap@gmail.com om zich in te schrijven. Niet alleen PAPleden, maar iedereen mag dus komen! Nodig daarom je ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, andere familieleden, vrienden, vriendinnen, buren of verre kennissen uit. Zet je op Facebook als aanwezig als je deze fantastische en leerzame avond niet wilt missen!
Inschrijven en aanmelden kan vanaf vrijdag 24 november via deze link!
.
Maandag 18 december – Lezing Tienermoeders
Er zijn verschillende eeuwig durende discussies over het onderwerp zwangerschap. Is het als tienermoeder beter om je kind zelf op te voeden of af te staan ter adoptie? Of zou je in dit geval misschien kiezen voor abortus? Zowel de tienermoeders als hun kinderen vallen binnen de doelgroep waar jij later in het werk als (ortho)pedagoog mee te maken krijgt. Fiom is een organisatie die hulp biedt bij ongewenste zwangerschap en afstammingsvragen. Op maandag 18 december komen zij een lezing geven over onder andere tienerzwangerschap, abortus en adoptie. Een gevarieerde lezing dus! De lezing vindt plaats is Langeveld G218 van 15:15 tot 17:00 uur.
Inschrijven kan vanaf maandag 4 december 12:00 uur via deze link!  
.
Dinsdag 19 december – Stamkroegavond: Foute Kersttruien
Heeeeeeeeeeey daar lieve PAPleden.
De laatste stamkroegavond van 2017 zullen we in stijl afsluiten. Daarom zal onze toepasselijke
dresscode bestaan uit foute kersttruien. Mutsen, sjaals en andere foute kerst accessoires zijn
natuurlijk ook welkom. Bovendien is dit ook de laatste ontspannende activiteit voor de vakantie en
daarmee een prachtige gelegenheid om elkaar nog een laatste keer te zien. De emoties zullen dan
ook ongetwijfeld hoog op gaan lopen, maar geen zorgen, wij staan klaar om jullie daar doorheen te
helpen. De Stamkroegavond zal plaatsvinden in Café de Stadsgenoot, Breedstraat 8. Jullie zijn op
dinsdag 19 december welkom vanaf 21:00.
Inschrijven is zoals gebruikelijk hierbij niet nodig, kom gezellig langs!
.
Woensdag 20 december – Geld naar Serious Request
Na de inzamelingsweek voor Serious Request moet het ingezamelde geld natuurlijk nog weggebracht worden. Dat willen wij graag op woensdag 20 december doen met zo veel mogelijk mensen! Dus heb je altijd al naar het glazen huis willen gaan, of heb jij zin om een uitstapje te maken naar het pittoreske Apeldoorn, schrijf je dan in voor het geld brengen naar Serious Request! Op woensdag 20 december verzamelen we om 17:30 op Utrecht Centraal. Er is eigenlijk geen reden om niet te komen want de activiteit is helemaal gratis (behalve eventuele reiskosten)!
Schrijf je nu snel in via deze link en kom gezellig mee!
.
Dinsdag 9 januari – De Wereld Draait Door
De wereld draait doorrrrrrrrrr… En wij PAPpers mogen daar getuige van zijn! Luister jij ook altijd met plezier naar de interessante tafelgasten? Geniet je van de live muziekoptredens? Moet je altijd lachen om de filmpjes van Lucky TV? Of heb je altijd al Mathijs van Nieuwkerk in het echt willen zien? Op dinsdag 9 januari heb je de kans om een aflevering van De Wereld Draait Door bij te wonen en alles live mee te maken. De aflevering wordt opgenomen op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam, waar we om 17:30 verzamelen. De eindtijd is nog niet helemaal bekend, maar waarschijnlijk zijn we rond 9 uur terug in Utrecht. Hier bevindt zich ook het Mediacafé, waar we voor de uitzending een drankje aangeboden krijgen. Dit alles kost je slechts €7,50! Maar wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar!
Inschrijven kan vanaf vrijdag 8 december 12:00 via deze link!
.
Woensdag 10 januari – Toetjesdiner
Lieve PAPers,
Brownie, cake, koekjes en nog veel meer. Wie wil al deze dingen nou niet in één diner? Daarom organiseren wij als tweede diner het Toetjesdiner. Heerlijk toch? We gooien het in een gezellig jasje. We gaan namelijk de kindertijd herleven en maken er een mooi feestje van! En oja… vergeet je zwemspullen niet! (; Kom gezellig naar het diner op 10 januari om 18:00 in het Ruppert C op de Uithof. De prijs zal slechts €2,50 zijn, de moeite waard toch?
Inschrijven kan vanaf donderdag 14 december 12:00 via deze link!
.
28 januari – 4 februari – STUDIEREIS ATHENE
Jaaa het is zover: De studiereis naar Athene! Bemachtig snel jouw plekje voor deze fantastische reis!
Wat zit er bij in?
– Vliegticket
– Hostel
– Ontbijt elk dag
– 3x avondeten
– Meerdere studie-inhoudelijke activiteiten zoals:
-> Excursie naar een revalidatie voor kinderen met cerebrale parese
-> Excursie naar Theotokos Foundation. Speciaal onderwijs en therapie voor kinderen en adolescenten met een ontwikkelingsstoornis
– Ontspannende activiteiten
-> Excursie naar Acropolis
– Verrassingsactiviteit
Dit alles voor maar €315!!
De inschrijving gaat om 12:00 open via deze link
, wees er snel bij!