Activiteit

Dinsdag 27 juni: Stamkroegavond juni

Als wij, de Feestcie, het mogen zeggen, kijken we terug op een geweldig jaar met super leuke activiteiten en nog betere, drukbezochte stamkroegavonden en feesten. Daar zijn we erg blij mee (en stiekem ook een beetje trots op)! Om nog een laatste keer met iedereen te borrelen nodigen we jullie van harte uit op dinsdag 27 juni om 21.00 uur in onze stamkroeg de Stadsgenoot. Dit is een mooi moment om elkaar nog even te spreken voor het jaar voorbij is en iedereen op vakantie gaat. Daarnaast is het een mooi moment om afscheid te nemen van het huidig bestuur. Ze zijn nog niet echt weg, maar het kersverse Kandidaatsbestuur zal vanaf begin komend jaar in de spotlights staan. Ook kan je afscheid nemen van ons als allerleukste Feestcie. Volgend jaar zullen we helaas onze post gaan verlaten om ruimte te geven aan nieuwe feestbeesten. Maar niet getreurd, twee van ons zullen terug te vinden zijn in het bestuur en de andere leden zie je vast nog geregeld terug op feesten en partijen. Alsof dat nog niet genoeg afscheid is, kunnen we ook de mensen uitzwaaien die afstuderen en misschien volgend jaar niet eens meer lid zijn 🙁
MAAR, niet getreurd, deze stamkroeg is ook het moment om terug te kijken op dit geweldige jaar! Namelijk aan de hand van de lustrumalmanak! Heb jij het jaarboek besteld en wil jij hem als eerste in handen hebben? KOM!
Kortom, genoeg reden om je verdriet weg te drinken of gewoon gezellig te komen borrelen! We zien jullie allemaal graag de 27e!
Inschrijven is niet nodig, kom gezellig langs!

Woensdag 28 juni – Verrassingsactiviteit: Dagje EFTELING!
Once upon a time, in a land far far away was eens een plek waar alle sprookjesfiguren bij elkaar woonden in een groot sprookjesbos. Er waren de meest fantastische attracties en iedereen was er altijd vrolijk! Het is een wonderen wereld vol magie en fantasie en alles is er mogelijk! Waar gaan we heen vraag je? DE EFTELING NATUURLIJK!! We zijn er vast allemaal al wel eens geweest, maar hoe leuk is het om dit avontuur ook eens te ontdekken met de aller leukste PAPpers? Voor maar €14,- pp gaan we Woensdag 28 Juni met z’n allen een super toffe dag beleven vol adrenaline en nostalgie! Hier moet je dus bij zijn en beleef met ons de wonderen wereld van de Efteling!
Schrijf je in vanaf Vrijdag 9 juni om 12 uur via deze link.

Donderdag 29 juni – Lustrumafsluiter
Missen jullie de lustrummaand net zo erg als wij dat doen? Niet getreurd, want een Lustrum is pas geslaagd als er een spetterende eindactiviteit is geweest!!! Om deze reden organiseren wij op donderdag 29 juni een mega toffe coole knallende PAPtastische eindactiviteit. Zet allemaal de datum in jullie agenda want geloof ons, er is geen reden dit te missen!
De activiteit zal duren van 15:00 tot 22:00 en zal een barstensvol programma bevatten! Wat precies? Dat houden we nog even geheim. Maar we zullen de middag afsluiten met een overheerlijke BBQ! Er zal de hele dag genoeg te eten en te drinken zijn, en daar houden wij PAPpers enorm van! Later aanschuiven en eerder weggaan is altijd mogelijk! Houd de Facebook in de gaten om meer over deze activiteit te weten te komen! Verdere informatie over het programma volgt nog. De prijs wordt later bekendgemaakt. Later aanschuiven en eerder weggaan is altijd mogelijk.
Inschrijven kan vanaf woensdag 7 juni om 12:30 via deze link.

Donderdag 29 juni – Eindfeest
Djembè, PAP, SGS, Sticky, Storm, Usocia, Versatile en VOCUS present: Het eindfeest van het jaar!
Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, teletubbies kom maar gauw! Wat lijkt dat lang geleden hè? Dat klopt! Maar op het eindfeest van het jaar kan alles! Wil jij je weer eventjes kind voelen of droom je nu al over de toekomst? Stap dan in onze tijdmachine en reis met ons mee door de tijd. Trek je robotkostuum of je toga aan en dans met ons op donderdag 29 juni vanaf 22:00 tot in de late uurtjes in de Helling. Met een vette line up gaan we onze billen eraf schudden en dansen till there is no tomorrow. Moeten werken is geen excuus, buiten werktijden draait deze machine gewoon door!
Line up:
22.00-00.00 TRWD (The Random White Dude)
00.00-01.00 Art Lectic
01.00-03.00 Gebroeders Scooter
03.00-04.00 One More Time partycrew
Kaartjes kosten €4 in de voorverkoop en €5 aan de deur. Wil je externe meenemen? Geef dat aan bij je inschrijving.
Inschrijven kan via deze link.