PAPper van de maand

Elke maand kiest het bestuur de PAPper van de maand: een PAPper die zich enorm heeft ingezet voor de vereniging en het verdient om in het zonnetje gezet te worden.

Naast een eervolle vermelding op Facebook, een poster op de PAPkamer en een poster die zij/hij thuis kan ophangen krijgt deze PAPper van de maand ook een plaatsje op deze PAGE OF FAME!

PAPper van de maand 2016-2017

Juni: Lotte Peerlings

Deze 19 jarige 2e jaars PAPper komt uit Middelburg, maar woont nu al twee jaar in het mooie Utrecht. Haar hobby’s zijn dansen, reizen (vindt ze zelf ook erg cliché) en lekker eten met haar maten. Wat een geluk dat de meesten van haar maten dit jaar in de Dinercie zaten!
Lotte is PAPper van de maand juni geworden omdat zij zich in deze laatste maand heel goed ingezet voor de Uitjescie bij onder andere de organisatie van het dagje Efteling, chillmiddag en avondkanoën. Als voorzitter had zij alles prima op een rijtje en wist zij de enthousiaste commissie goed aan te sturen. Lieve Lotte, we hebben van je inzet genoten en je hebt deze eer als PAPper van de maand juni meer dan verdiend!

Mei: Rosan Klieverik

Rosan is een gezellige, wat chaotische meid van 20 uit het verre Twente, namelijke Oldenzaal. Ze is nu tweedejaars. Ze houdt van schilderen, zingen onder de douche en is nog steeds aan het denken over een originelere hobby.
Rosan is PAPper van de maand mei geworden omdat zij zich al het hele jaar enorm inzet voor PAP, mede als voorzitter van de Feestcie en als commissielid bij de Uitjescie. Zij is in mei naar bijna alle activiteiten geweest en ook was ze uiterst enthousiast over het leuke liftweekend ! Uiteraard was ze ook bij de KB-bekendmakingsstamkroeg, want deze jongedame zal zich komend jaar inzetten als Coördinator extern in het bestuur van PAP, de allerleukste functie die er is (en dat mag natuurlijk alleen ik zeggen hihi). Lieve Rosan, na je inzet tijdens dit hele jaar heb jij het meer dan verdient dat je PAPper van de maand bent! Geniet er van!

April: Charlotte Rosing
Deze gezellige, altijd lachende meid van 19 komt uit Soest. Ze is eerstejaars en in de afgelopen tijd heel actief geworden bij PAP. Ze houdt van zingen (en dat hebben wij gelukkig mogen horen in Valencia!), winkelen en koken. Uiteraard staat studeren ook in dit rijtje, maar toch weet ze dat vaak te ontwijken door naar de PAPkamer te komen.
Charlotte is PAPper van de maand geworden omdat zij zich enorm heeft ingezet voor de Vakancie naar Valencia. Als penningmeester had ze al haar zaakjes op orde, maar ook haar gezelligheid en enthousiasme is zeker niet gemist op de reis. Zelf geloofde ze bijna niet dat ze PAPper van de maand April was, maar je hebt het zeker verdient, Charlotte!

 

Maart: Hamza Bouras
Hamza, geboren 20 jaar geleden in Marokko, is nu eerstejaars. Hij woont nu in Utrecht, zodat hij bij alle PAP-activiteiten aanwezig kan zijn. Zijn hobby’s zijn voetballen en video- en fotografie, en dat hebben wij gemerkt! Kijk bijvoorbeeld naar de aftermovie van Groningen! Hij is door de gehele vereniging verkozen als PAPper van de lustrummaand maart.
De reden die Maarten heeft gegeven is alomvattend: ‘Deze jongen strijdt al maanden om deze felbegeerde titel en verdient het om hem eindelijk een keer binnen te slepen. Daarbij is hij bij veel activiteiten aanwezig geweest in maart, onder andere de training over verslaving, zwerkballen en het dagje Groningen, en vast ook nog wel meer! Ook zet Hamza zich heel goed in voor de commissies waar hij in zit! Binnen de Mannencie zorgt hij voor een goede bonding en regelt leuke activiteiten. Bij de Introcie doet hij ook ontzettend zijn best! Hamza heeft van allemaal zo’n beetje de meeste locaties tot nu toe benadert denk ik. Kortom, in mijn ogen verdient hij het om eindelijk zijn foto op de muur te krijgen!’ Je hebt het echt verdient, Hamza!

 Februari: Lisa Stappers
Lisa is 23 jaar en tweedejaars. Ze woont in het mooie Utrecht, maar is opgegroeid in Texas. Zij heeft dus geen moeite met de internationalisering en het Engelse aanbod van de opleiding. Haar hobby’s zijn paardrijden, boeken lezen en wandelen met haar hond.

Lisa is PAPper van de maand februari geworden omdat zij in deze maand naar heel veel activiteiten is geweest en veel gezelligheid brengt op de PAPkamer. Maar zij is ook sinds deze maand actief lid van de Uitjescie, waar zij enorm veel voor doet (denk aan ritjes naar de Ikea, voorbereidingen en altijd meedenken). Ze heeft zich in één maand al onsmisbaar gemaakt! Gefeliciteerd met je welverdiende PAPper van de maandschap, Lisa!

Januari: Kimberly van den Brand

Kimberly is 19 jaar en komt uit Ede. Ze heeft 13 jaar gedanst en doet dat nog steeds graag. Na stamkroegen en op feesten is zij vaak te vinden op de dansvloer. Naast dat ze gek is op dansen is ze ook gek op stroopwafels en zingen, met name k3 liedjes. Komt dat eens even goed uit voor al haar toekomstige cliëntjes!
Kimberly is PAPper van de maand januari omdat zij op veel activiteiten aanwezig was, maar ook op de kamer vaak gezellig komt binnen lopen. Ze heeft zich enorm ingezet voor de voorbereidingen voor de studiereis naar Stockholm, en ook op de reis zelf sprong ze bij waar kon. Wat ons met name is opgevallen is dat Kimberly met iedereen heeft gesocialized (al haar Blenk Friends) en dat vonden wij erg leuk om te zien. Geniet van je fame, Kimberly!

papper-van-de-maand-taraDecember: Tara Sprong

Tara (19 jaar) is al anderhalf jaar PAPlid, maar pas sinds een paar maanden (ENORM) actief. Als ze niet op de PAPkamer hangt speelt ze Borderlands op haar/Rubens Xbox (een psychopatisch spel, zoals ze het zelf noemt). Verder speelt ze piano en zingt ze graag.

Tara is PAPper van de maand geworden omdat ze mega enthousiast naar elke activiteit komt die wordt georganiseerd en is niet meer weg te denken uit de PAPkamer. Daarnaast neemt ze haar functie als penningmeester in de uitjescie uiterst serieus en pakt enorm veel op! Dat wordt natuurlijk enorm gewaardeerd en daarom heeft zij het verdient om zichzelf PAPper van de maand december te noemen! Gefeliciteerd, Tara!

papper-van-de-maand-daniel

November: Daniël van den Heuvel

Daniël is eerstejaars, maar voor PAP al een bekende! Hij heeft namelijk al een half jaartje deze opleiding gedaan afgelopen jaar. Momenteel ligt deze 20 jarige PAPper uit Vught ziek op bed, maar hij is enorm blij met deze titel, die hij eigenlijk vorig jaar al had willen dragen. Daniël is sportief (hij kickboxt en traint voor de marathon) en houdt van gamen.
Hij is deze maand PAPper van de maand geworden omdat hij niet weg te denken is uit de PAPkamer. Het bestuur spreekt over hem als vast meubilair. Daarnaast is hij op bijna alle activiteiten te vinden en is hij als initiatiefnemer van de Kluscie een fanatiek commissielid! Geniet van de fame, Daniël! Je hebt het verdient!

 

papper-van-de-maand-shirleyOktober: Shirley Hermans

Deze 19 jarige meid is nu tweedejaars. Ze danst en zingt graag, wat wij op menig feestje al hebben gezien en gehoord. Daarnaast doet ze kav maga, een zelfverdedigingsvechtsport, waardoor je zonder zorgen ‘s nachts over straat kan met haar aan je zijde.
Shirley heeft zich afgelopen maand op elke activiteit laten zien, maar is ook veel op de PAPkamer te vinden. Daarnaast is ze een super mentormama! Ze sleept namelijk al haar mentorkinderen mee naar alle activiteiten, wat wij enorm waarderen!
Dus geniet van je welverdiende PAPper van de maand schap, Shirley!

 

papper-van-de-maand-sjoerd

September: Sjoerd Houweling

Deze 18 jarige eerstejaars reist elke dag op en neer vanuit Amersfoort. Hij is een fanatieke volleyballer, zingt graag en zijn stiekeme hobby is theatertechniek. Hoewel hij dus normaal gewend is om achter de spotlights te staan, staat hij er deze maand volledig in.
Hij heeft zijn gezicht deze maand bij ELKE activiteit laten zien! Daarnaast heeft hij zich ingeschreven in meerdere commissies. Een zeer fanatieke PAPper dus! Geniet van de fame, Sjoerd!

 

 

PAPper van de maand in 2015-2016:

Mei: Laurens Meijer

April: Ryanne van der Wouden

Maart: Inez Boeijen

Februari: Ruben Faber

Januari: Cecile Jeurissen

December: Sanne Dirkse

November: Véronique Diepmaat

Oktober: Sandra van Horne

September: Maarten van Kapel