PAPper van de maand

Elke maand kiest het bestuur de PAPper van de maand: een PAPper die zich enorm heeft ingezet voor de vereniging en het verdient om in het zonnetje gezet te worden.

Naast een eervolle vermelding op Facebook, een poster op de PAPkamer en een poster die zij/hij thuis kan ophangen krijgt deze PAPper van de maand ook een plaatsje op deze PAGE OF FAME!

PAPper van de maand 2017-2018

Oktober: Inge Stenekes

Lieve PAPpers,
Het einde van het eerste blok is al weer in zicht, en daar komen helaas de tentamens weer bij kijken. Gelukkig denken wij daar nog even niet aan en richten wij ons nu op de PAPper van de maand! Deze maand is de gelukkige….. Inge Stenekes!
Deze fanatieke eerstejaars is 18 jaar oud en komt uit Eelde (denk je nou waar ligt dat? Bij Groningen!). Ze speelt hockey, leest erg veel en is verslaafd aan Netflix.
Inge is PAPper van de maand geworden omdat zij zich met veel energie inzet voor de Uitjescie sinds begin dit studiejaar. Ook is ze ondanks de opkomende tentamens naar vrijwel alle activiteiten van afgelopen maand gekomen, zo was ze vorige week alleen al bij de Stamkroegavond, Levend Cleudo, de Culinaire wereldreis én het Feest! Daarnaast heeft ze ook nog eens koekjes gebakken voor op de PAPkamer! Gefeliciteerd met jouw PAPper van de maand-schap Inge!

September: Emiel van de Vijver

Lieve PAPpers,
Helaas is de zomervakantie alweer voorbij, maar dat betekent ook dat we weer een nieuwe PAPper van de maand hebben! Deze maand is de gelukkige … *tromgeroffel* … Emiel van de Vijver!
Deze jongeman is 19 jaar, komt uit het mooie Wageningen (uit te spreken als Woagening’n) en hij is eerstejaars. Hij houdt van zijn geliefde waterscouting, zeilen, lezen en natuurlijk bier drinken.
Emiel is PAPper van de maand geworden omdat hij zich vanaf het begin van zijn lidmaatschap al vol heeft ingezet voor de vereniging! Zo is hij onder andere al bewaker geweest op de constitutieborrel op 13 september en is hij is dit jaar zowel actief lid en secretaris bij de mannencie, als bij de sponsorcie! Ook is Emiel elke week meerdere malen op de kamer te vinden. Gefeliciteerd met jouw PAPper van de maand-schap Emiel!

 

PAPper van de maand 2016-2017

Juni: Lotte Peerlings

Mei: Rosan Klieverik

April: Charlotte Rosing

Maart: Hamza Bouras

Februari: Lisa Stappers

Januari: Kimberly van den Brand

December: Tara Sprong

November: Daniël van den Heuvel 

Oktober: Shirley Hermans

September: Sjoerd Houweling

 

PAPper van de maand in 2015-2016:

Mei: Laurens Meijer

April: Ryanne van der Wouden

Maart: Inez Boeijen

Februari: Ruben Faber

Januari: Cecile Jeurissen

December: Sanne Dirkse

November: Véronique Diepmaat

Oktober: Sandra van Horne

September: Maarten van Kapel