Bestuursjaar?

Donderdag 5 april 17.00 – Bestuursinformatieborrel!
Heb jij op de informatieavond nog niet al je vragen kunnen stellen, of heb je hierna juist meer vragen? Of kon je niet bij deze avond zijn maar wil je alsnog weten wat een bestuursjaar inhoud? Kom dan naar de bestuursinformatie borrel! Deze zal plaatsvinden op donderdag 5 april vanaf 17.00 in Langeveld G2.30. Bij deze borrel zal een hapje en een drankje verzorgd worden! Geheel gratis! Inschrijven is niet nodig, kom gewoon langs en kom alles te weten over een bestuursjaar!


“Pedagogiek studeren is een ‘once in a lifetime’ ervaring: maak er met en voor je medestudenten een onvergetelijke tijd van!” – Marian Jongmans, hoogleraar en vicedecaan.


Sollicitatieformulier bestuur 2018-2019 – Solliciteren kan de hele maand april!

Heb jij interesse in een bestuursjaar en wil je hier graag wat meer over weten? Hier vind je een aantal documenten waarmee je meer te weten kan komen over een bestuursjaar bij PAP. Heb je na het lezen van deze documenten nog vragen? Kom gerust langs op onze verenigingskamer F1.08 in het Langeveldgebouw of mail naar info@svpap.nl.

Hier vind je meer informatie over wat de verschillende functies binnen het bestuur inhouden:
Bestuursinfoboekje

Hier vind je meer informatie over de taken en de voor- en nadelen van de verschillende functies:
Bestuursinformatie

Hier vind je van elke functie een weekrooster:
Powerpoint bestuursinfo


“Door een bestuursjaar bij PAP leer je mensen kennen in het werkveld en leer je organisatievaardigheden. Je draagt ook bij aan de kwaliteit van de opleiding: je zorgt ervoor dat studenten zich meer verbonden voelen met elkaar en met de docenten en verrijkt de opleiding door de organisatie van studie-inhoudelijke activiteiten.” – Susan Branje, Bachelordirectrice