Activiteitenkalender SV PAP

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Commissieleden Battle

16 maart 2021 @ 19:30 - 21:30

Heeey lieve commissieleden,

Na maanden gespannen te kijken naar de CLBpuntentelling in de PAPgenda, is het nu tijd om met je commissie in het linkerrijtje te komen. Of wil jij met de commissie graag de nummer 1 verslaan? Dit is het moment! De strijd tussen de commissies staat op het punt om los te barten. In samenwerking met de Musicie is er een spectaculaire avond in elkaar gezet, met veel muziek en een beerpong competitite! Op dinsdag 16 maart om 19:30 uur brandt de strijd los. Ben jij er klaar voor? The game is on.

Woon jij nou in Utrecht? Schrijf je dan voor maandag 15 maart in voor deze te gekke battle en krijg je beerpongsetje gratis thuisbezorgd! Woon je nou nét buiten Utrecht? Stuur Siebe even een appje (06-10876822), dan kijken we wat we voor je kunnen regelen. Als je verder weg woont, koop dan vooral zelf bekers en pingpongballetjes en declareer dit tot een max. van 2 euro via de site!

Door je in te schrijven voor deze activiteit geef je toestemming dat wij jou adresgegevens gebruiken voor het bezorgen van het beerpongsetje.

Hopelijk tot dan!!

Gegevens

Datum:
16 maart 2021
Tijd:
19:30 - 21:30

Locatie

Microsoft Teams

Registraties zijn gesloten voor dit evenement