Activiteitenkalender SV PAP

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NVO Praktijkavond

8 maart 2021 @ 19:15 - 20:45

Hoi lieve PAPpers,

Zijn jullie klaar met alle leesstof en toe aan praktische informatie over de verschillende werkvelden van de (ortho)pedagogiek? Kom dan naar deze informele praktijkavond, georganiseerd door de Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO) en studievereniging PAP.

Een aantal ervaringsdeskundigen zullen meer vertellen over hun werk en praktijkervaringen. Grijp je kans om vragen af te vuren op toekomstige collega (ortho)pedagogen in de gehandicaptenzorg, de geestelijke gezondheidszorg, de jeugdhulp en het onderwijs. De sprekers zullen in één voor één bekend gemaakt worden in de facebookgroep. Wie weet hebben ze handige tips voor je! En dat helemaal gratis!

De netwerkavond is op maandag 8 maart van 19.15 – 20.45 via Zoom.

Programma:
19.15 – 19.30: Inloop, aanmelden en indeling
19.35 – 20.05: Ronde 1
20.10 – 20.40: Ronde 2

Inschrijven is verplicht en kan vanaf vandaag via svpap.nl. Geef bij je aanmelding een top 3 van domeinen waar je meer over te weten wil komen. De domeinen zijn: Jeugdhulp, Gehandicaptenzorg, Onderwijs en Geestelijke Gezondheidszorg. We proberen je in ieder geval één keer in te delen bij je eerste of tweede keus.

De sprekers zijn:

  • De spreekster uit het werkveld Gehandicaptenzorg is werkzaam als gedragswetenschapper bij Sherpa. Sherpa is een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij is betrokken als regiebehandelaar bij 25 cliënten die intramuraal wonen. Daarnaast geeft zij traumabehandeling en is zij betrokken bij het meld- adviesteam voor huiselijk geweld en seksueel misbruik.
  • De spreekster uit het werkveld Jeugdhulp is Orthopedagoog-generalist en werkt bij een Centrum voor Jeugd en gezin, waar zij zelf gezinnen begeleid, ambulant werkers coacht, (integrale) casusoverleggen voorzit, diagnostiek uitvoert, afstemming heeft met zorgaanbieders, beleidstaken uitvoert en nog veel meer waar zij jullie graag over vertelt.
  • De spreekster uit het werkveld Onderwijs werkt als orthopedagoog en leader of student support op de internationale school in Utrecht.
  • De spreekster uit het werkveld GGZ werkt als orthopedagoog bij Stichting Jeugd ggz. Hier doet zij intakes, diagnostiek en behandeling van kinderen, jongerenen hun ouders. De Stichting behandelt o.a.ADHD, autisme, depressie, angst, hechtingsproblemen, schooluitval. Zij werken multidisciplinair.

Voor de snelle lezer:
Wat: NVO Praktijkavond
Waar: Zoom
Wanneer: maandag 8 maart
Tijd: 19:15-20:45

Gegevens

Datum:
8 maart 2021
Tijd:
19:15 - 20:45

Organisator

NVO

Locatie

Zoom

Registraties zijn gesloten voor dit evenement