Activiteitenkalender SV PAP

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Studiecie: Lezing Nina Blom!

15 december 2021 @ 18:00 - 21:30

Gratis

Lieve PAPpers en externen,

Wij van de Studiecie hebben een super interessante gastspreker uitgenodigd om een heel bijzonder en persoonlijk verhaal te komen vertellen.

Woensdag 15 december komt Nina Blom over het Münchhausen by Proxy syndroom vertellen. Ze heeft dit zelf meegemaakt en kan dus als geen ander vertellen hoe dit voor haar was. Tijdens de lezing zal ze uitleggen wat het syndroom is en de kenmerken en signalen bespreken. Dit alles vertelt ze naar aanleiding van haar eigen ervaringsverhaal. Ook zal ze het gaan hebben over de verwerking, therapie en hoe ze haar rugzak heeft weten om te zetten in iets positief. Nina heeft zelfs een boek geschreven over wat ze heeft meegemaakt. Ontzettend indrukwekkend!

Wij hopen jullie woensdag 15 december allemaal van 18:00u tot 21:30u te zien op de Uithof in Theatron (Educatorium). Het belooft ontzettend interessant te worden, dus schrijf je snel in via https://svpap.nl/activiteitenkalender/!🤩
De activiteit is GRATIS en externen zijn ook welkom! Deze dienen zich in te schrijven via de website waar zij bij ‘studentennummer’ aan kunnen geven dat ze externen zijn.

Liefs,
De Studiecie

Tijd: 18:00u tot 21:30u
Datum: woensdag 15 december a.s.
!!Let op geupdate locatie!!: Uithof, Educatorium Theatron
Onderwerp: Münchhausen by proxy syndroom
Kosten: GRATIS

Gegevens

Datum:
15 december 2021
Tijd:
18:00 - 21:30
Kosten:
Gratis

Organisator

Studiecie
E-mail:
studieciesvpap@gmail.com

Registraties zijn gesloten voor dit evenement