Activiteitenkalender SV PAP

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SYMPOSIUM: The future of YOUth

17 mei @ 19:00 - 22:00

€2 – €3

Lieve PAPers en externen,

Het is nog maar een maandje voordat het tweede symposium voor de deur staat. Het thema van dit symposium is ‘the future of YOUth’, en gaat dus over jouw toekomst! De opgroeiende generatie komt met de vele veranderingen in de wereld voor een groot aantal uitdagingen te staan. Maar wat zijn deze uitdagingen van de toekomstige generatie? Hoe heeft dit invloed op hoe je opgroeit en je eigen toekomst? Op het symposium gaan we het hebben over verschillende maatschappelijke problemen waar kinderen en jongeren mee te maken hebben, maar ook over de toekomstige problemen die dit geeft voor aanstaand psychologen en (ortho) pedagogen.

Zo zullen we het onder andere gaan hebben over activisme en kindvluchtelingen. Dit zijn onderwerpen die de afgelopen paar jaar, en sinds de oorlog in Oekraïne, misschien wel actueler zijn dan ooit.

Spreekt dit je aan? Dan zien we jou graag 17 mei om 19:00 op het symposium in het oh zo mooie Academiegebouw! Inschrijven kan via de activiteitenkalender op de website van PAP. Voor leden is het symposium 2 euro. Ook is het symposium geopend voor externen, dus neem vooral je familie en vrienden mee! Deze dienen zich ook in te schrijven via de website, en bij ‘studentnummer’ aan te geven dat ze extern zijn. Voor externen is het symposium 3 euro.

Wij hopen jullie daar te zien!

Liefs,

De Sympocie

Voor de snelle lezer:

Wat: Symposium over ‘the future of YOUth’

Waar: Academiegebouw, Domplein 29, 3512 JE Utrecht

Wanneer: 17 mei van 19:00 tot ongeveer 22:00

Prijs: 2 euro voor leden, 3 euro voor externen

 

Gegevens

Datum:
17 mei
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€2 – €3

Organisator

Sympocie

Locatie

Academiegebouw

Registraties zijn gesloten voor dit evenement