Lieve PAPpers,

Heb jij zin in een beetje spanning, dan is het spel GOTCHA iets voor jou! Mocht je niet weten wat GOTCHA is, GOTCHA is een battle spel waarbij je de naam en een foto krijgt van een medespeler. Deze persoon moet je afschieten met een waterpistooltje. Blijf overal op je hoede, want je bent bijna nergens veilig! (met uitzondering van de PAPkamer, PAPactiviteiten hoorcolleges en werkgroepen, want hier mag niet geschoten worden.) Heb je je prooi afgeschoten, dan krijg je zijn of haar slachtoffer om af te schieten. Zo blijft het spel doorgaan, totdat er een iemand overblijft: diegene mag zich de ultieme winnaar van GOTCHA 2020 noemen!

Het spel begint donderdag 6 februari. Op dinsdag 4 februari en woensdag 5 februari kunnen ook de waterpistooltjes opgehaald worden op de PAPkamer! GOTCHA eindigt op 28 februari. Meedoen aan het spel kost maar €1.00, hiervoor krijg je niet alleen een waterpistooltje, maar steun je ook het goede doel: stichting Achter de Regenboog (zij steunen kinderen die iemand hebben verloren).

Wil jij nu ook meedoen aan deze spannende en leuke battle, schrijf je dan nu snel in op www.svpap.nl, inschrijven kan tot zondag 2 februari!

Liefs,

De Uitjescie