Beste PAPper,

Een tijdje terug is het 19e kandidaatsbestuur gekozen en bekendgemaakt! Isa, Vincent, Siebe, Lieke en Bibi zullen zich aankomend jaar inzetten als bestuur van studievereniging PAP. Wij hebben het volste vertrouwen in hen, maar toch zullen zij af en toe nog wat advies nodig hebben. Het 19e kandidaatsbestuur is daarom op zoek naar leden die het leuk zouden vinden om mee te denken over de vereniging en hen een heel jaar gevraagd en ongevraagd advies willen geven als Raad van Advies (RvA).

Wat houdt de RvA in?
De RvA bestaat uit maximaal 5 personen en vervult een ondersteunende rol voor het bestuur. De RvA is een orgaan binnen PAP dat gevraagd en ongevraagd advies geeft op alles wat het bestuur beslist. Wanneer bestuursleden ergens niet uitkomen op zowel bestuurlijk als persoonlijk vlak, kan de RvA fungeren als ondersteunende factor. Het is de bedoeling dat de RvA wekelijks de notulen van de bestuursvergadering leest en hier feedback op geeft en daarbij ook feedback geeft op jaarplannen/verslagen die door het bestuur geschreven worden. Daarnaast hebben RvA leden ook op persoonlijk gebied contact met de bestuursleden, zodat de bestuursleden bij hen terecht kunnen om hun verhaal te doen.

Naar wie zijn we op zoek?
Afgelopen jaren heeft een groot deel van de RvA bestaan uit oud-bestuursleden. Hoewel deze ervaring wel handig is, is dit géén vereiste om in de RvA plaats te nemen. Leden zonder bestuurservaring kunnen ook een hele goede inbreng leveren over de ervaringen en meningen van leden!
Ben jij iemand die graag ondersteuning en advies wilt leveren aan het nieuwe bestuur om het 19e jaar van PAP ook weer een succes te maken? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren op deze functie!

We vragen je om het volgende op te sturen naar kb.svpap@gmail.com:

  • CV
  • Motivatiebrief met daarin welke toevoeging jij kunt zijn aan de RvA (maximaal één A4’tje);
  • Een foto van jezelf (of eventueel een video
  • De deadline om te solliciteren is 26 juni 2020.

Liefs,

Tommie, Marije, Tom, Janneke, Doyke & Suzanne
Het 18e bestuur

Isa, Vincent, Siebe, Lieke & Bibi
Het 19e kandidaatsbestuur