Het 15e bestuur

 

dsc_8147

Het bestuur van studievereniging PAP zet zich met de volle 100% in om er te zijn voor alle PAPpers en er een ontzettend leuk en leerzaam jaar van te maken. Het bestuur bestaat altijd uit 6 enthousiaste studenten pedagogische wetenschappen en de functies zijn voorzitter, secretaris, penningmeester, coördinator studie-inhoudelijk, coördinator intern en coördinator extern. Elk jaar wordt deze taak overgedragen aan een nieuw bestuur en dit jaar zijn wij (het 15e bestuur) aan de beurt! Wij zullen ons even voorstellen:

 

dsc_8403-1Michelle Blaak – Voorzitter

Hoi! Ik ben Michelle en ben dit jaar alweer vierdejaars Pedagogische Wetenschappen student. Dit jaar schrijf ik mijn scriptie, dus ik hoop komend jaar mijn bachelor af te ronden. Naast mijn studie doe ik vrijwilligerswerk bij Taal doet meer, pas ik wekelijks op op kinderen en hou ik erg veel van reizen, skiën, winkelen en eten!

Ik ben dit jaar voorzitter bij PAP, wat inhoudt dat ik de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergadering van de vereniging leidt. Ook vergader ik met andere studieverenigingen en hou in de gaten of alles goed verloopt binnen het bestuur en de vereniging. Verder coördineer ik dit jaar de Meeloopcie en de Liftcie, twee super leuke commissies!

Je kan mij altijd bereiken door te e-mailen naar voorzitter@svpap.nl

 


dsc_8411-1Rimke Peeters – Secretaris

Ik ben Rimke, 20 jaar oud en ik zit in het derde jaar van mijn studie. Naast studeren en PAP wat ik doordeweeks doe, ga ik in het weekend naar Oosterhout (dat ligt bij Breda, ik ben dus een echte Brabantse). Hier werk ik bij DA en breng ik tijd door met familie. Verder ga ik graag winkelen, uiteten en op vakantie.

Dit jaar ben ik secretaris. Ik ben van vanalles op de hoogte wat speelt binnen PAP. Als secretaris ben je verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande post. Ik open, orden, beantwoord en verstuur de post en de mail. Ik verstuur bijvoorbeeld de PAPgenda en de vacaturemail. Ook notuleer ik tijdens vergaderingen en houd ik het ledenbestand bij. Verder neem ik dit jaar de commissieledenbattle op me en coördineer ik de PAPerascie.

Je kunt me altijd bereiken door te mailen naar secretaris@svpap.nl

 

dsc_8402Ruben van den Brink – Penningmeester

Ik ben Ruben en met mijn 22 jaar, de oudste van het bestuur. Ik ben echter wel komend jaar tweedejaars, dat heeft mede te maken met mijn tussenjaar. In mijn tussenjaar heb ik mij een jaar lang toegewijd aan mijn grootste hobby: de horeca. Komend jaar probeer ik in mijn weekenden nog zoveel mogelijk in de horeca te vinden te zijn.

Komend jaar zal ik de functie van penningmeester bekleden binnen PAP, wat inhoud dat ik verantwoordelijk ben voor de financiën. Naast de financiën regelen zal ik ook verantwoordelijk zijn voor de sponsoring in combinatie met de sponsorcie, ben ik coördinator van de goedendoelencie en ben ik trots lid en coördinator van de mannencie!

Ik ben altijd bereikbaar via: penningmeester@svpap.nl

 

dsc_8391Sanne Wensveen – Coördinator studie-inhoudelijk

Hoi, ik ben Sanne Wensveen, een van de Sannes van het 15e bestuur. Ik ben 19 jaar en  tweedejaars student Pedagogische Wetenschappen. Naast mijn studie doe ik onder andere vrijwilligerswerk bij Handje Helpen en in het weekend werk ik bij de Kwalitaria. Voor de rest hou ik van reizen, gezelligheid en fotograferen.

Dit jaar ben ik coördinator studie-inhoudelijk wat wil zeggen dat ik verantwoordelijk ben voor het studie-gerelateerde aanbod binnen PAP. Maar ik doe nog veel meer, zo coördineer ik de studiereiscie (voor een te gekke studiereis!), de studiecie (voor interessante lezingen, workshops en excursies) en de sympocie (voor twee spectaculaire symposia). Daarnaast ben ik Contactpersoon van de Inspraak (CpI). Hierdoor draai ik mee in de medezeggenschap van de faculteit Sociale Wetenschappen en ben ik op de hoogte van wat er speelt op het niveau van de opleiding, de faculteit en de universiteit. Daarnaast zal ik samen met de voorzitter aanwezig zijn bij vergaderingen van het Landelijk Overleg Onderwijskunde en Pedagogiek (LOOP).

Jullie kunnen me altijd mailen op het volgende adres: studie-inhoudelijk@svpap.nl.

 

dsc_8388Cecile Jeurissen – Coördinator intern

Hoi! Ik ben Cecile en zit dit jaar in het derde jaar van de opleiding. Aangezien ik nog een vierde jaar ga doen, hoef ik me dit jaar gelukkig nog niet bezig te houden met mijn scriptie. Ik ben 20 jaar en pas graag op kinderen van verschillende leeftijden op. Daarnaast hou ik van wintersport, gezelligheid, eten en lekker warm weer.

Ik ben dit jaar coördinator intern bij PAP, wat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de commissies die zorgen voor alle ontspannende activiteiten. Daarnaast heb ik samen met de alumnicommissie contact met alle oud-leden van PAP, oftewel de alumni. Hiervoor regelen we in samenwerking met de opleiding borrels of andere leuke momenten om samen te komen met de alumni. De ontspannende activiteiten kunnen in de vorm zijn van een feest, een diner, (sportieve) uitjes of weekenden weg zijn. Vanwege de vele verschillende mogelijkheden, heb ik ook veel commissies die ik coördineer. Ik zal dit jaar naast de alumnicommissie ook aan de slag gaan met de dinercie, feestcie, introcie, uitjescie, vakancie en de weekendcie.

Voor vragen of leuke ideeën mag je altijd mailen naar: intern@svpap.nl

 

Sanne Dirkse – Coördinator extern

Ik ben Sanne, binnen PAP ook wel bekend als Dirk. Dit heeft te maken met mijn achternaam en het feit dat ik af en toe een beetje mannelijk ben. Ik ben momenteel 22 jaar en zit in mijn vierde jaar van de studie. Verder ben ik een fanatieke basketbalster bij SBU, schilder ik graag en ben ik een enorme kletskop.

Ik ben dit jaar coördinator extern, wat betekent dat ik mij bezig hou met de promotie van PAP. Ik beheer dus onder andere de website, de Facebook, Instagram en Snapchat. Daarnaast kan ik mijn creativiteit de vrije loop laten in het maken van posters en vormgeving van bijvoorbeeld de almanak. Ook neem ik dit jaar de Docent van het jaar en Docenttalent nominaties op me. Tot slot coördineer ik de lustrumcie, almanakcie en promocie.

Ik ben altijd bereikbaar door te mailen naar extern@svpap.nl of door een berichtje te sturen naar Pappie Langeveld op Facebook.