Het 17e bestuur (2018-2019)

Kimberly van den Brand – Voorzitter
Solange van Tergouw – Secretaris
Stan Eleveld – Penningmeester
Charlotte Rosing – Coördinator studie-inhoudelijk
Emma Schoenmakers – Coördinator intern
Annika Veenstra – Coördinator extern

Het bestuur van studievereniging PAP zet zich met de volle 100% in om er te zijn voor alle PAPpers en er een ontzettend leuk en leerzaam jaar van te maken. Het bestuur bestaat altijd uit 6 enthousiaste studenten pedagogische wetenschappen en de functies zijn voorzitter, secretaris, penningmeester, coördinator studie-inhoudelijk, coördinator intern en coördinator extern. Elk jaar wordt deze taak overgedragen aan een nieuw bestuur en dit jaar zijn wij (het 17e bestuur) aan de beurt! Wij zullen ons even voorstellen:

Kimberly van den Brand – Voorzitter

Heyhallo, mijn naam is Kimberly, ik ben 20 jaar oud en kom uit het mooie en gelukkige Ede. Ik zit nu in het derde jaar van de bacheloropleiding. Ik hou erg veel van gezelligheid en daardoor was ik de afgelopen jaren ook vaak op de PAPkamer te vinden. En het leuke is, aankomend jaar ben ik er nog veel vaker. Verder ben ik verslaafd aan stroopwafels, en ken ik de serie Friends volledig uit mijn hoofd.

Dit jaar ben ik voorzitter van PAP. Dat betekent dat ik me bezig houd met alles wat er speelt binnen het bestuur en de vereniging. Ook leid ik de bestuursvergaderingen en de Algemene ledenvergaderingen en houd ik contact met andere verenigingen. Verder ben ik coördinator van de Meeloopcie, waarbij ik me ook bezig houd met zaken die spelen binnen de universiteit. Ik vind het superleuk om dit allemaal te doen!

Voor vragen, opmerkingen of gewoon een gezellig praatje, kan je me altijd bereiken door te mailen naar: voorzitter@svpap.nl .En verder ben ik natuurlijk (bijna) altijd op de kamer te vinden ;).

Solange van Tergouw– Secretaris

Heey heey,

Ik ben Solange, 20 jaar oud en ben geboren en getogen Utrechtse. Ik zit dit jaar in mijn derde bachelorjaar van Pedagogische Wetenschappen. Naast mijn studie ben ik twee keer per week in de sportschool te vinden en vind ik het leuk om met vrienden een drankje te doen.

Dit jaar zal ik de rol van secretaris vervullen binnen het bestuur van PAP. Dit houdt in dat ik de mail en alle inkomende en uitgaande post beheer. Ook zal ik de punten voor de commissieledenbattle bijhouden en coördineer ik twee commissies: de Alumnicommissie en de PAPerascie. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je me altijd mailen naar secretaris@svpap.nl. Verder ben ik ook bijna elke dag op de PAPkamer te vinden, dus spreek me vooral aan, want ik ben altijd in voor een beetje gezelligheid!

  Stan Eleveld – Penningmeester

Hallo daar! Ik ben Stan Eleveld, 21 jaar oud en afkomstig uit de gezelligste regio van Utrecht, Nieuwegein. Ik zit dit jaar in mijn tweede jaar op de Universiteit Utrecht en heb mijn propedeuse gelukkig op zak. Naast het studeren was ik vorig jaar veel te vinden op PAP activiteiten en heb dit jaar gekozen voor een bestuursjaar bij de leukste vereniging in Utrecht. Naast mijn passie voor de vereniging ben ik in mijn vrije tijd basketballer op bijna NBA niveau (recreatieve amateurs dus). Ik zal dit jaar de rol van penningmeester vervullen en zal dus veel op de PAPkamer te vinden zijn achter de computers. Ik ben ook nog eens coördinator van de Financie en natuurlijk de (misschien wel belangrijkste commissie) de Mannencie. Voor vragen en dergelijke ben ik altijd te bereiken op het e-mailadres: penningmeester@svpap.nl.

Charlotte Rosing – Coördinator studie-inhoudelijk

Hoi! Mijn naam is Charlotte Rosing, ik ben 20 jaar en kom uit Soest. Ik ben dit jaar derdejaars student Pedagogische Wetenschappen. Naast dat ik heel erg van kinderen houd, heb ik een enorme passie voor zingen. Ik heb thuis altijd op koortjes gezeten. Tegenwoordig heb ik ook in Utrecht een heel gaaf studentenkoor- en orkest gevonden: het USKO!

Dit jaar ben ik coördinator studie-inhoudelijk van PAP. Ik coördineer verschillende commissies zoals de Studiecie, de Sympocie en de Studiereiscie. Ook ben ik het Contactpersoon van de Inspraak (CpI), wat betekent dat ik op de hoogte gehouden wordt over wat er speelt binnen de opleiding. Daarnaast werk ik samen met de OC-kamer, waar je terecht kan met als je vragen over de opleiding. Stap dus vooral op ons af als je vragen hebt.

Heb je een studie-inhoudelijke vraag of leuke ideeën? Dan kun je altijd mailen naar studie-inhoudelijk@svpap.nl

Emma Schoenmakers– Coördinator intern

Hee! Mijn naam is Emma, ik ben 21 jaar oud en begin dit jaar aan mijn derde jaar van Pedagogische wetenschappen. Ik kom uit Gouda, maar woon nu al iets meer dan een jaartje in Utrecht. Ik vind het super leuk om hier gezellig met vriendinnen uit te gaan of op een terrasje te zitten. Verder vind ik het leuk om op te passen naast mijn studie en hou ik erg van dansen! Dit doe ik elke week op Olympos bij Studance in de stijl hiphop.
Dit jaar zal ik de functie van coördinator intern gaan vervullen. Ik zal me bezig houden met het ontspannende gedeelte van PAP. Zo zal ik de feesten organiseren en daarnaast mag ik zes hele leuke commissies coördineren! Dit zijn de Dinercie, Eerstejaarscie, Introcie, Ontspancie, Tripcie en de
Weekendcie. Ik heb er super veel zin in om dit jaar samen met deze commissies allemaal toffe activiteiten neer te zetten!
Heb je vragen of een goed idee voor een activiteit? Mail dan naar intern@svpap.nl!

Annika Veenstra – Coördinator extern

Hoi! Ik ben Annika, 19 jaar en zit in het derde jaar van mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen. Ik kom uit Naarden en werk daar, naast mijn studie ook nog in een supermarkt. Ook doe ik daar aan Rope Skipping, wat touwtje springen voor gevorderden is.

Dit jaar zal ik mij inzetten als de coördinator extern van sv PAP. Ik zal mij bezig houden met de promotie en de sociale media van PAP. Ook zal ik dit jaar de Docent van het jaar verkiezing op mij nemen. Qua commissies zal ik de Almanakcie en de Promocie coördineren. Ik heb hier heel veel zin in.

Ik ben altijd te bereiken via extern@svpap.nl of via de Facebookpagina van PAP Utrecht of Pappie Langeveld.