Lidmaatschap/Inschrijven

Leuk dat je lid wilt worden van studievereniging PAP!

Studievereniging PAP is met zo’n 800 leden dé vereniging voor alle studenten van Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit Utrecht. PAP biedt je een unieke blik in het pedagogische werkveld met lezingen en excursies naar pedagogische instellingen en een fantastische studiereis. Maar PAP staat ook voor gezelligheid met stamkroegavonden, feesten en verschillende ontspannende activiteiten. Daarnaast is de kamer van studievereniging PAP vijf dagen per week geopend voor haar leden en daar is iedereen altijd welkom voor koffie, thee en koekjes. PAP is dé manier om naast je studie actief bezig te zijn. Je leert veel nieuwe mensen kennen en krijgt de unieke kans om een kijkje te nemen in de verschillende pedagogische instellingen.

Kosten
Lid worden van studievereniging PAP kost als Bachelor student Pedagogische Wetenschappen eenmalig €30,-
Lid worden van studievereniging PAP kost als (Pre-) Master student Pedagogische Wetenschappen eenmalig €15,-

Officiële documenten vereniging
Wannneer je je inschrijft voor lidmaatschap bij studievereniging PAP dien je akkoord te gaan met een aantal documenten. Deze documenten zijn allemaal te vinden op onze officiële bestanden pagina. Hieronder vallen de volgende documenten:

  • De statuten
  • Het Huishoudelijk Reglement
  • Het Financieel Reglement
  • Het Privacybeleid

Introweekend
Elk jaar organiseert PAP een introweekend voor eerstejaars. In verband met het coronavirus zal het introweekend in zijn originele vorm niet doorgaan. Er wordt gewerkt aan een alternatief in hetzelfde weekend van 26 en 27 september. Hierover zal zo snel mogelijk een update met meer informatie worden geplaatst op www.svpap.nl/coronavirus, dus houd deze dagen zeker vrij! Deze dagen zijn erop gericht je medestudenten te leren kennen. Ook is dit het moment om kennis te maken met commissieleden en het bestuur. Het zijn dagen vol gezelligheid en wij kunnen zeker aanraden je in te schrijven! De locatie zal later beken worden gemaakt!
Inschrijven voor het introweekend is mogelijk, dit gaat via het inschrijfformulier voor het lidmaatschap.

Commissies
PAP organiseert verschillende activiteiten, zoals excursies, chillmiddagjes en reizen. Maar het bestuur kan dit natuurlijk niet alleen doen. Daarom zijn er verschillende commissies waar jíj als PAPlid in kan! Het zitten in een commissie is een leuke manier om meer mensen te leren kennen (uit verschillende jaarlagen), jezelf te ontwikkelen en het staat goed op je CV. Wil jij weten welke commissies er allemaal zijn bij PAP? Kijk dan bij de PAP Commissies 2019-2020. Inschrijven voor commissies kan tijdens de faculteitsintroductie week van 4 t/m 8 september.

Schrijf je hieronder in voor je lidmaatschap bij PAP en geniet van alle voordelen die PAP je te bieden heeft!

Klik hier om je in te schrijven voor PAP!