Leuk dat je lid wilt worden van studievereniging PAP!

Studievereniging PAP is met zo’n 830 leden dé vereniging voor alle studenten van Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit Utrecht. PAP biedt je een unieke blik in het pedagogische werkveld met lezingen en excursies naar pedagogische instellingen en een fantastische studiereis. Maar PAP staat ook voor gezelligheid met stamkroegavonden, feesten en verschillende ontspannende activiteiten. Daarnaast is de kamer van studievereniging PAP vijf dagen per week geopend voor haar leden en daar is iedereen altijd welkom voor koffie, thee en koekjes. PAP is dé manier om naast je studie actief bezig te zijn. Je leert veel nieuwe mensen kennen en krijgt de unieke kans om een kijkje te nemen in de verschillende pedagogische instellingen.

Kosten
Lid worden van studievereniging PAP kost als Bachelor student Pedagogische Wetenschappen eenmalig €30,-
Lid worden van studievereniging PAP kost als (Pre-) Master student Pedagogische Wetenschappen eenmalig €15,-

Officiële documenten vereniging
Wannneer je je inschrijft voor lidmaatschap bij studievereniging PAP dien je akkoord te gaan met een aantal documenten. Deze documenten zijn allemaal te vinden op onze officiële bestanden pagina. Hieronder vallen de volgende documenten:

  • De statuten
  • Het Huishoudelijk Reglement
  • Het Financieel Reglement
  • Het Privacybeleid

Introweekend
Elk jaar organiseert PAP een introweekend voor eerstejaars. Het weekend zal dit jaar plaatsvinden op 23 t/m 25 september. Het wordt een weekend vol gezelligheid, een tof feest, lekker eten en nog veel meer! Inschrijven kan via de activiteitenkalender op de site.

Commissies
PAP organiseert verschillende activiteiten, zoals excursies, chillmiddagjes en reizen. Maar het bestuur kan dit natuurlijk niet alleen doen. Daarom zijn er verschillende commissies waar jíj als PAPlid in kan! Het zitten in een commissie is een leuke manier om meer mensen te leren kennen (uit verschillende jaarlagen), jezelf te ontwikkelen en het staat goed op je CV. Wil jij weten welke commissies er allemaal zijn bij PAP? Kijk dan bij de PAP Commissies 2022-2023. Inschrijven voor commissies kan tot en met 29 september.

Schrijf je hieronder in voor je lidmaatschap bij PAP en geniet van alle voordelen die PAP je te bieden heeft!

Klik hier om je in te schrijven voor PAP!