PAP’s lustrum

Hallo lieve PAPpers,

Dit jaar (2016-2017) is PAP jarig! PAP bestaat 15 jaar en dat kunnen wij natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder dat goed te vieren. Zo’n verjaardag van een studievereniging wordt elke 5 jaar groots gevierd en dat noemt men het lustrum. Dit is dus PAP’s 3e lustrum. Er is een speciale lustrumcommissie die de organisatie van deze grootse viering op zich neemt.

Om zo uitgebreid mogelijk te kunnen vieren heeft PAP al 5 jaar lang geld opzij gelegd voor het lustrum. Daarnaast worden er sponsoren gezocht speciaal voor het lustrum. Dit resulteert in activiteiten die nog grootser, extremer en nóg leuker zijn dan de ‘normale’ activiteiten die PAP organiseert. Oftwel: Dit wordt een jaar dat de boeken in gaat!
Op deze pagina kan je dit jaar alle informatie vinden omtrent de lustrum activiteiten. Ook kan je de lustrum Facebookpagina liken om niks te missen.

Het thema van dit lustrum zal zijn: PAP Puberaal odz: PAP 15 jaar oud, regels laten ons koud! Met name de studie-inhoudelijk activiteiten zullen dus dit thema aanhouden.

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in!

Namens het 15e bestuur en de lustrumcie,

Sanne Dirkse
Coördinator extern 2016-2017