Lieve PAPpers en andere geïnteresseerden,

Wil je meer praktische informatie krijgen over de verschillende werkvelden binnen de (ortho)pedagogiek?
Kom dan naar deze informele praktijkavond, georganiseerd door de Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO) en studievereniging PAP.

Een aantal ervaringsdeskundigen zullen meer vertellen over hun werk en praktijkervaringen. Grijp je kans om vragen af te vuren op toekomstige collega (ortho)pedagogen in de gehandicaptenzorg, de geestelijke gezondheidszorg, de jeugdhulp en het onderwijs.
Wie weet hebben ze handige tips voor je!

De netwerkavond is GRATIS en zal plaatsvinden op maandag 2 maart van 19.15 – 21.00 uur in de bovenzalen van café Florin. Je krijgt zelfs een gratis consumptie! ?

De avond zal als volgt verlopen:
19.15 – 19.30 uur: Inloop, aanmelden en indeling
19.30 – 20.10 uur: Ronde 1
20.20 – 21.00 uur: Ronde 2

Er zullen vier sprekers aanwezig zijn, die werkzaam zijn in verschillende velden:
Spreker Gehandicaptenzorg:
“Ik ben als Orthopedagoog-generalist werkzaam bij Sherpa; een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik ben betrokken bij mensen met een ernstige tot matige verstandelijke beperking die 24 uur per dag ondersteuning nodig hebben. Mijn rol is om door middel van diagnostisch onderzoek in kaart te brengen wat een cliënt nodig heeft in de dagelijkse ondersteuning en om samen met het systeem rondom de cliënt dit te bewerkstelligen.”

Spreker Jeugdhulp:
“Ik werk als Gedragswetenschapper in een Centrum voor Jeugd en gezin, waar ik zelf gezinnen begeleid, ambulant werkers coach, (integrale) casusoverleggen voorzit, diagnostiek uitvoer, afstemming heb met zorgaanbieders, beleidstaken uitvoer en nog veel meer waar ik jullie graag over vertel!”

Spreker Onderwijs:
“Ik werk als orthopedagoog en leader of student support op de internationale school in Utrecht.”

Spreker GGZ:
“Ik werk bij Dokter Bosman, een GGz-organisatie die specialistische en basis ggz aan kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar. In mijn dagelijkse werkzaamheden verricht ik diagnostiek en behandeling, zowel aan kinderen en jongeren, als aan ouders. O.a. autisme, adhd, angst en dwangklachten, trauma en emotieregulatieproblemen.”

Je kunt je inschrijven voor 3 van de 4 velden!
Wij doen ons best om je bij je 1e en 2e keuze te plaatsen.

Als je lid bent bij PAP kun je je inschrijven via de website, ben je geen lid? Schrijf je dan in door te mailen naar studie-inhoudelijk@svpap.nl! Vergeet je voorkeuren hier niet in aan te geven.

Hopelijk tot dan!

Liefs