ManagementTeam

Student-lid van het bachelor ManagementTeam van Pedagogische Wetenschappen voor studiejaar 2013-2013 is Bodine Romijn.

Hoi allemaal,

Ik ben Bodine Romijn, 20 jaar oud en vierdejaars bachelor Pedagogische Wetenschappen. Ik volg het studiepad Maatschappelijke Opvoedingsvraagstukken (MOV) en heb afgelopen jaar in de opleidingsadviescommissie (OAC) gezeten. Dit jaar zal ik als student-lid van het ManagementTeam Pedagogische Wetenschappen alle bachelor pedagogiekstudenten vertegenwoordigen.

In de OAC heb ik altijd met veel plezier geprobeerd de belangen van de pedagogiekstudenten zoveel mogelijk te behartigen en ik wil dat dit jaar graag doorzetten vanuit een andere hoek. Als MT student-lid zal ik elke twee weken vergaderen met onder andere de bachelordirecteur, bachelorcoördinator en verschillende docenten om het beleid van onze opleiding ook voor studenten zo ideaal mogelijk te maken. Hierbij praten we over de verschillende cursussen die jullie moeten volgen, maar ook over nieuwere projecten zoals matching, studenttutoraat en arbeidsmarktoriëntatie. Daarnaast onderhoud ik ook contact met de OAC, Faculteitsraad, assessor en andere inspraakorganen, om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van alles wat er op onze faculteit gebeurd.

Dit laatste zal ik tevens doen als student-lid van de Board of Studies Undergraduateschool (BoS UGS), welke taak ik dit jaar samen met Nina (MT Onderwijskunde) zal gaan vervullen. Samen zullen wij het belang van alle studenten aan de Faculteit Sociale Wetenschappen behartigen.

 

Ben je geïnteresseerd in wat de inspraak nog meer doet en vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen in jouw onderwijsbeleid? Meld je dan aan voor de inspraaknieuwsbrief of kijk op http://inspraak-fsw.nl!

 

Heb je nog vragen, opmerkingen of tips? Dan kun je altijd mailen naar b.r.romijn@students.uu.nl.