PAPper van de Maand!

Elke maand kiest het bestuur de PAPper van de maand: een PAPper die zich enorm heeft ingezet voor de vereniging en het verdient om in het zonnetje gezet te worden.

Naast een eervolle vermelding op Instagram, een poster op de PAPkamer en een poster die zij/hij thuis kan ophangen krijgt deze PAPper van de maand ook een plaatsje op deze PAGE OF FAME!

Hey leuke PAPpers,

Ik ben Anne Roos, ik ben 22 jaar oud en ik zit op dit moment in het tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen. Vorige jaar zat ik in de Studiereiscie en hebben we een super leuke reis naar Praag georganiseerd. Dit jaar ben ik de voorzitter van de Uitjescie en we hebben al 3 leuke uitjes georganiseerd. Daarnaast zit ik ook in de Sympocie, wat echt super leerzaam en interessant is.

Mijn grootste blunder heb ik vorige carnaval begaan, dit was mijn eerste keer dat ik meedeed. En we waren meteen goed begonnen met een kroegentocht. Helaas ben ik die avond er achter gekomen dat het niet zo’n goed idee is om met de jongens mee te drinken. Zo kwam ik na een avond lang feesten thuis, om daar tegen de moeder van mijn vriend te vertellen dat het heel leuk was, maar wel gek dat we geen avond hebben gegeten. Dit heb ik nog een paar minuten volgehouden tot mijn vriend binnen kwam. Hij kijkt z’n moeder aan en zegt, we hebben wel avond gegeten hoor… Wat deze blunder nog erger maakt is dat dit mijn eerst ontmoeting met zijn ouders was. Ik heb gelukkig uiteindelijk wel een goede indruk achter gelaten.

Eén van mijn leukste herinneringen aan PAP is de kroegentocht afgelopen maart of het FI retro feest. Bij beide was het super gezellig en we hebben lekker kunnen dansen.

Er zijn al veel van mijn favoriete spellen langsgekomen bij voorgaande PAPpers van de maand. Mijn nieuw gevonden favoriete gezelschapsspel is denk ik keer op keer, maar ik ben eigenlijk hou ik van bijna alle spelletjes!

Liefs Anne Roos

Hoihoi lieve PAPpers!!

Ik ben Sanne, ik ben 19 jaar oud en zit in mijn tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen. Afgelopen jaar zat ik in de Sportcie en dit jaar zit ik in de Studiereiscie. Samen met mijn leuke commissieleden hebben we een mega leuke reis voor jullie klaargezet. Over een paar weken gaan we al naar Wenen en Bratislava en ik heb er enorm veel zin in! Ik hoop jullie ook 🙂

Mijn grootste blunder was afgelopen zomer op vakantie in Griekenland. Samen met wat vriendinnen gingen we uit eten en het eten was heel lekker, maar ook heel erg veel. Dus ik had mijn gulp even op ‘ademhaal’ stand gezet zodat ik wat kon uitbuiken. Helaas was ik toen vergeten mijn gulp dicht te doen toen ik opstond. De rest van het restaurant heeft even kunnen lachen, oepsie.

Ik heb al heel wat leuke herinnering aan PAP overgehouden 🙂 Van de Retro Party, het PingPong festival en alle gezellige dansjes in de Poema heb ik enorm genoten.

Mijn favoriete gezelligheidsspel is Rummikub, lekker een beetje nadenken dus. Rummikub speelde ik altijd onder de middag bij mijn oma en sindsdien ben ik helemaal fan!

Geniet van deze maand april!

Liefs,
Sanne

Hee PAPpers!!!

Mijn naam is Nikki, ik ben 22 jaar en ik zit in mijn eerste jaar van Pedagogische Wetenschappen. Ik ben dit jaar penningmeester bij de Weekendcie! We hebben in februari het ledenweekend georganiseerd, wat volgens mij heel erg goed gelukt is!

Mijn grootste blunder was wel toen ik 16 jaar oud was en bij de Subway werkte. Ik moest om 9u de zaak alleen openen. Ik moest 45 minuten fietsen, maar op de helft ging de ketting van m’n fiets eraf. Ik kreeg de ketting er niet meer op, dus ik heb de fiets toen meteen bij de fietsenmaker afgezet. Ik ben toen het laatste stuk half rennend naar werk gegaan (omdat ik al te laat was), maar toen ik voor de deur stond, bleek dat de sleutel van de deur nog aan mijn fietssleutel zat die ik had achtergelaten bij de fietsenmaker…. Dus toen mocht ik weer heen en weer rennen en uiteindelijk heb ik de zaak een uur te laat geopend.. oeps.

Wat tot nu toe mijn leukste herinnering aan PAP is (naast het ledenweekend natuurlijk) is de avond van de mannencie romcombingo. Ik ben die avond nog met Fenna, Fay, Maarten & Siebe naar Happy Feelings geweest. Dat was echt een top avond.

Mijn favoriete spelletje is wel Skipbo. Ik ben er niet altijd even goed in, maar het is wel echt een top spel. Vooral leuk als je een drankje op hebt en iedereen een beetje fanatiek wordt..

Maak er een top maandje van!!!

Xx Nikki

Hoi lieve PAPpers!

Mijn naam is Evi, ik ben 22 jaar en ik zit in mijn tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen. Dit jaar ben ik één van de redacteuren bij de AlmanakCie en voorzitter van de SympoCie. Beide erg gezellige en leuke commissies! Kom vooral allemaal naar het symposium ;).

Mijn grootste blunder is dat ik dacht dat ik in een automaat reed, maar het bleek een schakelauto te zijn, dus ik heb per ongeluk 80 in de eerste versnelling gereden. Nu was ik er wel van op de hoogte dat m’n rijkwaliteiten niet om over naar huis te schrijven zijn, maar dit was wel echt een dieptepunt. De auto heeft het wel overleefd overigens!

Eén van mijn leukste herinneringen aan PAP is de studiereis naar Praag van afgelopen jaar. Ik vond dit erg gezellig en het was leuk om andere PAPpers beter te leren kennen!

Mijn favoriete gezelschapsspel is ‘Jungle Speed’. Ik heb zelf absoluut geen reactievermogen, maar ik vind de chaos en stress die tijdens het spel ontstaan fantastisch.

Fijne februari allemaal!

Liefs, Evi

Hoihoi,

Mijn naam is Sofie Hogeweg, ik ben 17 jaar oud en ik zit nu in mijn eerste jaar PW. Op dit moment zit ik in de Almanakcie en de Sportcie, waar ik beide erg blij ben onderdeel van te zijn!

Mijn grootste blunder is dat ik ooit out ben gegaan na 1 glas wijn, dieptepunt van m’n leven… Gelukkig ben ik ondertussen over dit trauma heen gekomen😬🍷

Tot nu toe vond ik (naast alle borrels natuurlijk) het introweekend echt het leukst, of misschien toch het FI-feest? Zolang ik ergens kan dansen en meeschreeuwen met de muziek ben ik al blij.

Mijn favoriete gezelligheidsspel is 30 seconds. Iedereen kent het, het is simpel en hoe fanatieker je meedoet hoe leuker😁

Fijne Januari!

Groetjes,
Sofie

Hee allemaal!

Ik ben Jens van Dommelen, 20 jaar en zit in mijn 2e jaar van PW.

Mijn ervaring met commissies is dat ik momenteel voorzitter ben van de Mannencie, waar ik in mijn eerste jaar ook lid van was. In mijn eerste jaar was ik ook lid van de Musicie, deze is dit jaar alleen opgeheven.

Mijn grootste blunder was na de commissiebedankavond waarbij ik na vele gratis speciaalbiertjes van mijn fiets was gevallen op de terugweg; om vervolgens met een flinke wond en op m’n been en een afgebroken trapper, toch met de nodige ondersteuning thuis te komen.

Mijn leukste herinnering aan PAP was het voetbaltoernooi, naast dat deze uiteraard werd gewonnen door de Mannencie, lag ik helemaal in een scheur van het lachen toen Wes bij een boer plots toch wat kots op voelde komen.

Mijn favoriete gezelligheidsspel is schaken, ik weet niet of dit geclassificeerd wordt als gezelligheidsspel, maar ik vind het hartstikke gezellig!

Geniet van jullie maand december!

Groetjes, 
Jens

Hoi allemaal!

Ik ben Roos, 17 jaar oud en ik zit in mijn eerste jaar PW. Dit jaar ben ik onderdeel van de Weekendcie en de Meeloopcie, waar ik super veel zin in heb!

Mijn grootste blunder die ik nu kan bedenken, was mijn eerste dag op de uni. Mijn bus was een kwartier vertraagd, waardoor ik mijn trein had gemist, die daarna ook weer vertraging had, waardoor mijn tram natuurlijk nét voor mijn neus wegreed. Toen ik eindelijk bij het educatorium was aangekomen, sloot ik ook nog eens aan bij de werkgroep van een compleet andere studie. Kortom, niet echt een chille eerste dag.

Ik ben als eerstejaars natuurlijk nog niet super lang lid van PAP, maar het introweekend was tot nu toe wel echt het hoogtepunt, vooral kamer 3 en onze stikstof speech bij het Zang en Klankfestijn.

Door het introweekend heb ik ook een nieuw favoriet gezelschapsspel, namelijk Valse Motten. Voor de mensen die het niet kennen, probeer het een keertje!

Geniet van jullie november maand!

Lieefs,
Roos

Heeyy allemaal!

Ik ben Iris, 19 jaar en ik zit in mijn tweede jaar pw. Afgelopen jaar heb ik de Meeloopcie en Introcie gedaan en heb ik het heel leuk gehad binnen deze commissies! Dit jaar ben ik voorzitter van de Studiereiscie, hier heb ik erg veel zin in.

Mijn grootste blunder is, als je het mijn broertje vraagt, mijn geboorte🤪. Maar zelf denk ik dat mijn grootste blunder is dat ik tijdens de verhuizing van mijn tante een uur heb gezocht naar een plintentrapje…

Mijn leukste herinnering binnen PAP is denk ik toch het uitgaan met iedereen binnen PAP! Bijvoorbeeld op maandag naar de Poema! Maar eigenlijk vind ik alles leuk haha😂!

Mijn favoriete gezelschapsspel is denk ik Regenwormen, maar ik ben eigenlijk altijd in voor een spelletje!

Veel plezier deze oktober maand! 

Liefs,
Iris