Het Bestuur ’20-’21

Welkom op de bestuurspagina! Hier vind je alle informatie en contactgegevens van het huidige bestuur.

Bestuur ’20-’21:

Lieve leden,

Vol trots en enthousiasme presenteren wij het 19e bestuur der studievereniging PAP. Ondanks deze moeilijke periode gaan wij ons vol passie en vastberadenheid inzetten om er een geweldig verenigingsjaar van te maken!

Met Isa aan het roer als voorzitter, gaan we dit jaar ontzettend veel stappen zetten als vereniging. Zij zal zich vol enthousiasme inzetten om er met iedereen een super jaar van te maken. Voor alle structuur en orde ben je bij onze secretaris Vincent aan het juiste adres. Daarnaast is hij ook altijd beschikbaar voor een fijn gesprek of een paar flauwe grapjes. Onze penningmeester Siebe zal de centjes met veel passie gaan tellen. Met zijn inzet hoeven we ons over de kas geen zorgen te maken! Lieke is als coördinator-onderwijs constant bezig met het verbeteren van onze prachtige opleiding. Met een brede glimlach en haar speelse ideeën komt dat zeker goed! Last but not least is Bibi, onze coördinator-intern. Met haar vrolijkheid en inzet zorgt zij voor de nodige gezelligheid binnen onze vereniging! Ook verzorgt zij al die mooie posts op onze sociale mediakanalen.

We hebben heel erg veel zin om er samen met jullie een geweldig PAPjaar van te maken!

Liefs,

Bestuur ’20-’21

2020-2021

Het Bestuur

Voorzitter

Isa Kessels

Hoihoi!

Ik ben Isa, 21 jaar en zit nu in mijn tweede jaar Pedagogische Wetenschappen. Ik kom oorspronkelijk uit Venlo, maar ben vorig jaar van Limburg naar Utrecht verhuisd. Voordat ik aan mijn studie ben begonnen, heb ik een jaar als Au Pair in Australië gewerkt. Sindsdien is reizen een grote hobby. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden te chillen, een terrasje te pakken, naar festivals te gaan en te lezen. Ook blijf ik graag in beweging en sport ik graag. Dit jaar zal ik me bij PAP inzetten als voorzitter. Ik ga me bezighouden met alles wat er met de vereniging gebeurt. Zo zal ik overleggen met andere verenigingen en leid ik bestuursvergaderingen en Algemene Ledenvergaderingen (ALV). Ook zal ik de Meeloopcie gaan coördineren. Ik heb er ontzettend veel zin en we gaan er een topjaar van maken! Als je een vraag hebt of als je gewoon zin hebt in een gezellig praatje, weet me dan vooral te vinden! Als ik niet in de PAPkamer zit, kun je me altijd bereiken via: voorzitter@svpap.nl

Liefs, Isa

Secretaris

Vincent van de Pol

Hey hallo!

Ik ben Vincent van de Pol, 20 jaar oud en ik kom uit Drunen gelegen in het mooie Brabant. Ik ben een derdejaars student en woon sinds mijn eerste jaar in Utrecht. Ik heb met mijn huisgenoten de Brabantse gezelligheid meegenomen en ontvang dan ook graag anderen op mijn kamer. Naast het afspreken met vrienden houd ik ervan om te schrijven of lekker te dansen tijdens het uitgaan. Dit jaar mag ik de functie van secretaris bekleden. Dat betekent dat ik me bezig zal houden met de mail en post. Zo zorg ik bijvoorbeeld dat alle vragen bij het juiste bestuurslid terechtkomen en verstuur ik de nieuwsbrieven. Daarnaast zal ik de Mannencie, Uitjescie en PAPerascie gaan coördineren dit jaar! Wanneer ik niet op de PAPkamer te vinden ben, kun je me altijd bereiken via secretaris@svpap.nl

Groetjes, Vincent

Penningmeester

Siebe Koers

Hoi!

Ik ben Siebe, 20 jaar oud en tweedejaars student pedagogische wetenschappen! Ik kom uit Twello, maar woon nu al een tijdje in de buurt van Utrecht. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met wat vrienden af te spreken, het terras op te duiken of om gewoon een serie te kijken. Dit jaar ben ik de penningmeester van PAP en ik zal mij dus bezig gaan houden met alle financiële zaken van de vereniging. Daarnaast zal ik ook de Financie, de Borrelcie en de Studiereiscie gaan coördineren. Ik heb hier super veel zin in en ik hoop dat we er met zijn allen een ontzettend leuk jaar van gaan maken! Wanneer ik niet op de PAPkamer te vinden ben, kun je mij ook altijd bereiken via penningmeester@svpap.nl.

Groetjes, Siebe

Coördinator Onderwijs

Lieke van Golen

Hoihoi allemaal!

Mijn naam is Lieke, ik ben 22 jaar oud en opgegroeid in Dronten. Voordat ik naar het gezellige Utrecht vertrok heb ik vier jaar gewoond en gestudeerd in Groningen (het hoge Noorden). Dit jaar ben ik tweedejaars student Pedagogische Wetenschappen en ga ik me inzetten als coördinator onderwijs van de studievereniging PAP. Dit houdt in dat ik als coördinator betrokken ben bij een aantal studie-inhoudelijke commissies. Ook kan je bij mij terecht met vragen en/of opmerkingen/klachten die jij hebt rondom de opleiding (maar je kan ook bij me terecht om te kletsen ;)).

Hiernaast ben ik een gezelschapsdier die uren kan kletsen met vriendinnen. Dit doe ik ‘s winters thuis onder het genot van thee en ‘s zomers het liefst op het terras. Ook vind ik het heerlijk om tijd (en geld…) te besteden aan shoppen, te dansen en te stappen.

Ik heb enorm veel zin om me in te zetten voor de studievereniging PAP en jullie net zo’n warm welkom te geven als ik zelf heb gekregen. Door interessante studie-inhoudelijke activiteiten te organiseren met mijn commissies hoop ik de praktijk bij de studie te kunnen betrekken. Heb je een vraag over de opleiding of heb je leuke ideeën? Mail dan vooral naar onderwijs@svpap.nl

Liefs, Lieke

 

Coördinator Intern

Bibi Raayen

Hoi!

Mijn naam is Bibi Raayen, ik ben negentien jaar oud en ben opgegroeid in Duiven. Ik woon nu al een jaartje in het gezellige Utrecht en heb het hier enorm goed naar mijn zin. Voordat ik vorig jaar met de leukste studie van Nederland begon, Pedagogische Wetenschappen natuurlijk, ben ik begonnen met de studie Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen waarbij ik nu naar mijn derde jaar ga.
Ik ga mij dit jaar inzetten als coördinator intern van studievereniging PAP. Dit houdt in dat ik als coördinator onder andere verantwoordelijk ben voor de sociale media kanalen van PAP. Daarnaast ga ik de Musicie, Weekendcie, Introcie, Almanakcie en de Postercie coördineren, waar ik natuurlijk super veel zin in heb!!
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om af te spreken met vriendinnen en ben ik graag tot in de late uurtjes in de stad. Ook vind ik het erg leuk om muziek te maken en te luisteren.
Heb je ergens een vraag over of heb je leuke ideeën dan kun je me bereiken op het e-mailadres: intern@svpap.nl. Hopelijk hebben jullie allemaal net zoveel zin in aankomend jaar als ik. We gaan er een super leuk jaar van maken met z’n allen!

Liefs Bibi