Het Bestuur ’21-’22

Welkom op de bestuurspagina! Hier vind je alle informatie en contactgegevens van het huidige bestuur.

Bestuur ’21-’22:

Lieve leden,

Vol trots en enthousiasme presenteren wij het 20e bestuur der studievereniging PAP. Wij gaan ons vol passie en vastberadenheid inzetten om er een geweldig verenigingsjaar van te maken!

Met Anne aan het roer als voorzitter, gaan we dit jaar ontzettend veel stappen zetten als vereniging. Zij zal zich vol enthousiasme inzetten om er met iedereen een super jaar van te maken. Voor alle structuur en orde ben je bij onze secretaris Julia aan het juiste adres. Daarnaast is zij ook altijd beschikbaar voor een gezellig gesprek. Onze penningmeester Kiki zal de centjes met veel passie gaan tellen. Met haar inzet hoeven we ons over de kas geen zorgen te maken! Madelon is als coördinator onderwijs constant bezig met het verbeteren van onze prachtige opleiding. Met een brede glimlach en haar speelse ideeën komt dat zeker goed! Dan Alicia, onze coördinator intern. Met haar vrolijkheid en inzet zorgt zij voor de nodige gezelligheid binnen onze vereniging! Ook verzorgt zij al die mooie posts op onze sociale mediakanalen. Last but not least is Sanne, onze coördinator extern. Zij zal dit jaar het contact met onze velen sponsoren behouden en de handige vacaturemail versturen. 

We hebben heel erg veel zin om er samen met jullie een geweldig PAPjaar van te maken!

Liefs,

Bestuur ’21-’22

2021-2022

Het Bestuur

Voorzitter

Anne van Veluw

 

Secretaris

Julia Spaargaren

 Hoi allemaal!!

Ik ben Julia Spaargaren, ik ben 18 jaar oud en zit in mijn tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen. In mijn vrije tijd ben ik het liefst met mijn vrienden en familie. Ik hou van terrasjes pakken, series/films kijken, lekker uit eten gaan en reizen. Ook ben ik altijd in voor een feestje! Ik ga mij dit jaar inzetten als secretaris van studievereniging PAP. Dat betekent dat ik mij vooral bezig zal houden met de mail en post. Lekker alles goed op orde houden! Ook zal ik om de week onze nieuwsbrief (de PAPgenda) schrijven en versturen. Daarnaast ga ik de Lustrumcie en Uitjescie coördineren. Je mag mij altijd benaderen als je een vraag hebt of gewoon gezellig wil kletsen! Als ik niet op de PAPkamer ben, kan je mij bereiken via: secretaris@svpap.nl Ik heb heel veel zin in aankomend jaar en hopelijk jullie ook!!

Liefs, Julia 

Penningmeester

Kiki van Eijk

Hoi iedereen!

Mijn naam is Kiki van Eijk, ik ben 20 jaar en ik zit in mijn tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen. Ik kom oorspronkelijk uit het zonnige Den Haag, maar ik woon nu al een tijdje in het altijd mooie Utrecht! In mijn vrije tijd ben ik graag met mensen om mij heen, of dat nou op het terras, een festival of de PAPkamer is, allemaal fijn! Maar je maakt mij ook gelukkig met een avondje series kijken, muziek luisteren of kletsen op de bank!
Ik ga me dit jaar inzetten als penningmeester van studievereniging PAP. Dit houdt onder andere in dat ik mij ga bezighouden met de financiële zaken van de vereniging. Daarnaast ga ik de Financie, Studiereiscie, Borrelcie en PAPerascie coördineren, waarvan ik nu al weet dat dat helemaal gezellig gaat worden! Je kan me bereiken via: penningmeester@svpap.nl en je mag altijd aankloppen met al je vragen, voor een gezellig praatje of een drankje!
Ik kijk heel erg uit naar volgend jaar met hopelijk veel activiteiten en (leden)contact!

Liefs, Kiki

Coördinator Onderwijs

Madelon Daams

 

 

Coördinator Intern

Alicia Le Noble

 

Coördinator Extern

Sanne Horeman