Het Bestuur ’21-’22

Welkom op de bestuurspagina! Hier vind je alle informatie en contactgegevens van het huidige bestuur.

Bestuur ’21-’22:

Lieve leden,

Vol trots en enthousiasme presenteren wij het 20e bestuur der studievereniging PAP. Wij gaan ons vol passie en vastberadenheid inzetten om er een geweldig verenigingsjaar van te maken!

Met Anne aan het roer als voorzitter, gaan we dit jaar ontzettend veel stappen zetten als vereniging. Zij zal zich vol enthousiasme inzetten om er met iedereen een super jaar van te maken. Voor alle structuur en orde ben je bij onze secretaris Julia aan het juiste adres. Daarnaast is zij ook altijd beschikbaar voor een gezellig gesprek. Onze penningmeester Kiki zal de centjes met veel passie gaan tellen. Met haar inzet hoeven we ons over de kas geen zorgen te maken! Madelon is als coördinator onderwijs constant bezig met het verbeteren van onze prachtige opleiding. Met een brede glimlach en haar speelse ideeën komt dat zeker goed! Dan Alicia, onze coördinator intern. Met haar vrolijkheid en inzet zorgt zij voor de nodige gezelligheid binnen onze vereniging! Ook verzorgt zij al die mooie posts op onze sociale mediakanalen. Last but not least is Sanne, onze coördinator extern. Zij zal dit jaar het contact met onze velen sponsoren behouden en de handige vacaturemail versturen. 

We hebben heel erg veel zin om er samen met jullie een geweldig PAPjaar van te maken!

Liefs,

Bestuur ’21-’22

2021-2022

Het Bestuur

Voorzitter

Anne van Veluw

Heeii allemaal!

Ik ben Anne van Veluw, ik ben 21 jaar oud en zit in mijn laatste jaar van de opleiding Pedagogische Wetenschappen. Ik woon in het mooie Utrecht, en ben dan ook veel in de stad te vinden voor een feestje, werk of een leuke borrel. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en vind ik het heerlijk om even een serietje te kijken. Dit jaar zal ik ook veel te vinden zijn op de PAPkamer. Ik ga mij dit jaar inzetten als voorzitter van studievereniging PAP. Dit betekent dat ik veel vergaderingen zal leiden en het overzicht hou. Daarnaast zal ik dit jaar de Borrelcie, Meeloopcie en PAPerascie coördineren. Als je vragen hebt of gewoon even gezellig wil kletsen, kan je altijd even langskomen op de PAPkamer of mij mailen via voorzitter@svpap.nl Ik zie uit naar komend jaar, hopelijk zie ik jullie snel!

Liefs, Anne

Secretaris

Julia Spaargaren

Hoi allemaal!!

Ik ben Julia Spaargaren, ik ben 18 jaar oud en zit in mijn tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen. In mijn vrije tijd ben ik het liefst met mijn vrienden en familie. Ik hou van terrasjes pakken, series/films kijken, lekker uit eten gaan en reizen. Ook ben ik altijd in voor een feestje! Ik ga mij dit jaar inzetten als secretaris van studievereniging PAP. Dat betekent dat ik mij vooral bezig zal houden met de mail en post. Lekker alles goed op orde houden! Ook zal ik om de week onze nieuwsbrief (de PAPgenda) schrijven en versturen. Daarnaast ga ik de Lustrumcie en Uitjescie coördineren. Je mag mij altijd benaderen als je een vraag hebt of gewoon gezellig wil kletsen! Als ik niet op de PAPkamer ben, kan je mij bereiken via: secretaris@svpap.nl Ik heb heel veel zin in aankomend jaar en hopelijk jullie ook!!

Liefs, Julia 

Penningmeester

Kiki van Eijk

Hoi iedereen!

Mijn naam is Kiki van Eijk, ik ben 20 jaar en ik zit in mijn tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen. Ik kom oorspronkelijk uit het zonnige Den Haag, maar ik woon nu al een tijdje in het altijd mooie Utrecht! In mijn vrije tijd ben ik graag met mensen om mij heen, of dat nou op het terras, een festival of de PAPkamer is, allemaal fijn! Maar je maakt mij ook gelukkig met een avondje series kijken, muziek luisteren of kletsen op de bank!
Ik ga me dit jaar inzetten als penningmeester van studievereniging PAP. Dit houdt onder andere in dat ik mij ga bezighouden met de financiële zaken van de vereniging. Daarnaast ga ik de Financie, Studiereiscie, Borrelcie en PAPerascie coördineren, waarvan ik nu al weet dat dat helemaal gezellig gaat worden! Je kan me bereiken via: penningmeester@svpap.nl en je mag altijd aankloppen met al je vragen, voor een gezellig praatje of een drankje!
Ik kijk heel erg uit naar volgend jaar met hopelijk veel activiteiten en (leden)contact!

Liefs, Kiki

Coördinator Onderwijs

Madelon Daams

Heeee allemaal!

Mijn naam is Madelon Daams, ik ben 20 jaar en zit in mijn tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen. Ik kom oorspronkelijk uit het gezellige Eindhoven, maar woon alweer een tijdje in Utrecht! In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen, ben ik veel in de keuken te vinden en zing ik voortdurend. Ook hou ik enorm van reizen en ben dan ook graag op pad. Ik ga me dit jaar inzetten als coördinator onderwijs van studievereniging PAP. Dit houdt onder andere in dat ik samen met een aantal commissies hele interessante studie-inhoudelijke activiteiten ga organiseren! Daarnaast ga ik de Studiecie, Sympocie en Musicie coördineren, waar ik onwijs veel zin in heb! Ook bij vragen of opmerkingen omtrent de opleiding kun je bij mij terecht. Je kan me bereiken via: onderwijs@svpap.nl Je mag natuurlijk ook altijd bij me terecht om gezellig een praatje te maken!
Ik kijk mega erg uit naar volgend jaar en hoop jullie allemaal te zien!

Liefs, Madelon

Coördinator Intern

Alicia Le Noble

Lieve iedereen,

Mijn naam is Alicia Le Noble, ik ben 20 jaar oud en ik kom zelf al uit het mooie Utrecht. In mijn vrije tijd ben ik veel met vrienden, sport ik regelmatig & ben eigenlijk altijd wel te vinden op het terras of sta ik achter de bar biertjes te tappen!!

Ik ga mij dit jaar inzetten als coördinator intern van studievereniging PAP. Dit houdt in dat ik als coördinator onder andere verantwoordelijk ben voor de sociale media kanalen van PAP. Ook houd ik mij vooral bezig met het ledencontact. Mocht je dus een keertje willen kletsen, kom gezellig langs de PAPkamer F1.08 🙂 Daarnaast coördineer ik de Mannencie, Weekendcie, Introcie en de Postercie, wat ik enorm leuk vind!!

Heb je ergens een vraag over of heb je leuke ideeën dan kun je me bereiken op het e-mailadres: intern@svpap.nl. Ik heb enorm veel zin in dit lustrumjaar en hoop een tof jaar met jullie neer te kunnen zetten! We gaan het rocken!! <3

Veel liefs, Alicia

Coördinator Extern

Sanne Horeman

Hey allemaal!

Mijn naam is Sanne Horeman. Ik ben 19 jaar oud, zit nu in mijn tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen en woon al van jongs af aan in het prachtige Utrecht. In mijn vrije tijd doe ik fanatiek aan basketbal en zit ik graag op terrassen met vrienden of ben ik aan het zeilen ergens in Friesland.

Dit jaar zal ik de coördinator extern zijn van het 20e bestuur! Dat betekent dat ik me mag storten op de grote externe feesten die gegeven worden samen met andere verenigingen. Daarnaast houd ik mij bezig met de sponsoring van de vereniging en het contact met externen (it’s in the name). Ook zal ik de Fuifcie, Almanakcie en Sportcie coördineren. Ik kijk ongelofelijk veel uit naar aankomend jaar en heb er alle vertrouwen in dat het een top (lustrum)jaar gaat worden!

Heb je ergens een vraag over of heb je leuke ideeën (over sponsoring) dan kun je me bereiken op het e-mailadres: extern@svpap.nl. Hopelijk hebben jullie allemaal net zoveel zin in aankomend jaar als ik. We gaan er een super leuk jaar van maken met z’n allen!

Liefs, Sanne