Comité van Aanbeveling

In het Comité van Aanbeveling (CvA) nemen mensen zitting die de doelstellingen van PAP, de organisatie en de activiteiten een warm hart toedragen. Ze verbinden hun naam met PAP, daarmee ondersteunen zij onze studievereniging en creëren ze een draagvlak waarmee we naar buiten kunnen treden. Op deze manier kunnen studenten, pedagogische instellingen en andere contacten zien dat de activiteiten van onze vereniging breed gedragen en aanbevolen worden door zowel mensen van binnen als buiten de opleiding Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit Utrecht.

Önder Duran

Docent Management en Bedrijf binnen de opleiding Commerciële Economie – Hoge School Leiden

“De vereniging ken ik al een hele tijd; tijdens mijn studie Pedagogische Wetenschappen maakte ik kennis met de vereniging, met al haar gezelligheid en aandacht voor studie-inhoudelijke activiteiten. Bestuur en commissies zorgen er dagelijks voor dat studenten Pedagogiek een prettige en leerzame tijd hebben. Tijdens mijn eigen studie was ik hier zelf ook onderdeel van; van commissies tot (uiteindelijk) een bestuursfunctie als secretaris. De vereniging heeft een heleboel te bieden, wat je behoefte ook is!

Tegenwoordig ben ik al lang geen lid meer, maar ben ik nog steeds betrokken bij PAP. Door mijn rol als docent en inspanningen op het vlak van Diversiteit & Inclusie binnen FSW werk ik nauw samen met het bestuur van PAP. Zo zijn zij erg behulpzaam gebleken bij de werving van studenten voor Opmaat. Dit is het buddyprogramma van FSW, dat bedoeld is voor studenten die één van de eersten in hun gezin zijn die hoger onderwijs volgen. We spreken ook wel van eerstegeneratie HO studenten (www.uu.nl/pedagogiek/opmaat). Kortom, fijn dat PAP er is en dat bestuur en commissies zich zo hard inzetten voor hun medestudenten!”

Groetjes,

Önder