Commissies

Lijk het je leuk om meer mensen te leren kennen buiten je werkgroep? Wil je je graag inzetten voor PAP? Wil je graag leren hoe je activiteiten organiseert voor grote groepen studenten? Wil je verdieping op je studie door studie-inhoudelijke activiteiten te organiseren en in contact te staan met de universiteit en mensen in het werkveld?

Wil jij je voor komend studiejaar dus inschrijven in een commissie? Dit kan op de inschrijflijsten die op de PAPkamer hangen! Kom dus snel langs om jouw plekje in een van de commissies te bemachtigen. Kijk voor meer informatie over de commissies in het commissieuitlegboekje via de volgende link: PAP Commissies 2020-2021

Zo werken commissies bij PAP:

De commissies zijn losstaand. Dit betekent dat leden zelf de commissie draaiende houden. De commissie wordt geleid door een voorzitter (vaak een oudere jaars die al voor de zomervakantie wordt gevraagd). Daarnaast worden de functies ‘secretaris’, ‘penningmeester’ en ‘PR’ verdeeld onder de commissieleden. In elke commissie zit ook een bestuurslid voor de terugkoppeling van en naar het bestuur.

In het begin van het jaar zijn er trainingen voor de verschillende functies om de commissie extra goed te laten lopen. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam dus!

Commissieledenbattle:

Elk jaar is de grote BATTLE DER COMMISSIES! Commissies kunnen punten verdienen gedurende het hele jaar, door naar activiteiten te komen of door extra opdrachten. Aan het eind van het jaar zal bekend gemaakt worden welke commissie zich het meest heeft ingezet en zich het meest heeft laten zien binnen PAP. Deze eerste plek wordt beloond met een leuke prijs.

Voorstellen van PAP’s commissies 2019-2020:

Almanakcie

Hey lieve PAPpertjes,
Dit jaar hebben wij de grote eer om de almanakcie te vormen. Dat betekent dat wij voor jullie een fantastische almanak gaan mogen mogen maken. Deze super commissie bestaat dit jaar uit maar liefst 11 toppers. Erja, Sarah, Liesbeth, Heleen, Vincent, Annika, Emma, Sander, Marijke, Suzanne en Inge. Met deze mensen gaan wij speciaal voor jullie een top almanak in elkaar zetten, wij kunnen niet wachten totdat ie eindelijk af is, we hopen jullie ook niet. Heel veel liefs van de almanakcie en tot op de stamkroeg waar we de almanak uit zullen delen!!

Borrelcie

Elke maand wordt er voor de leden een gezellige avond in onze stamkroeg georganiseerd. De stamkroegavonden hebben elke maand een ander thema met bijpassende aankleding en hapjes.
Natuurlijk kan er ook een activiteit worden georganiseerd tijdens de stamkroegen, bijvoorbeeld een pubquiz of een sjoeltoernooi. Naast de stamkroegen organiseert de Borrelcie ook nog enkele andere borrels voor bijvoorbeeld eerstejaars of pre-masters. Heb jij leuke ideeën voor thema’s en hou je wel van een gezellige avond borrelen? Houd jij wel van een gezellige avond met genoeg tijd om te kletsen? Help ons dan met het organiseren van gezellige borrels.

Diescie

Handen in de lucht voor dat fuifje! De diescie organiseert dit jaar pap’s 18e verjaarweek van 17 tot en met 21 februari. Een week lang feest, slingers, ballonnen, taart en activiteiten.

Dit jaar wordt de week georganiseerd door 9 toppers: Annika, Charlotte, Doyke, Lieke, Maxime, Mijke, Mendel, Tessa en Thirza. Wij hebben er zin in en hopen jullie die week veel te zien!

Dinercie

Nom, Nom, Nom, Nom

Eten! Een menselijke behoefte en een menselijk genot!

Deze mensen: Daphne, Milou, Meliha, Veerle, Femke, Doyke en Tim zorgen voor VIER FANTASTISCHE DINERS dit jaar! Deze diners mag/wil/kan jij niet missen! Wij streven om dit jaar optimaal voor jullie te koken en vier originele, heerlijke, gezellige en onvergetelijke eetgelegenheden/festijnen neer te zetten. Wij hebben er zin in en eten is lekker (duimpje omhoog). So Lettuce celebrate, y’all bready for this?

Groetjes en nomnomnom,

De Dinercie ’19-’20

P.s.: Er zitten twee aardappelen op een bankje. De een zegt tegen de ander: ‘Waarom huil je zo?’ De ander antwoordt: ’Mijn vader zit in de puree!’.

Financie

De vereniging kan natuurlijk niet draaien zonder een van de meest belangrijke commissies van allemaal, namelijk de Financie! Naast dat er tijdens de vergaderingen serieus de centjes geteld worden, is er natuurlijk ook tijd voor veel gelach! Hier zorgt onder andere Rosan voor wanneer ze keihard “VOLGENDE PAGINA” schreeuwt tijdens de vergaderingen. De commissie is dit jaar heel divers doordat er eerstejaars, tweedejaars, derdejaars, master-studenten en oud-penningmeesters in zitten. Daarnaast is de commissie nog nooit zo groot geweest als dit jaar. Alle acties van de penningmeester zullen dus grondig gecontroleerd worden, dus niemand hoeft zich zorgen te maken over de financiën van de vereniging! De helden die dit jaar de penningmeester zullen helpen en controleren zijn Annika, Daniëlle, Dieuwertje, Janneke, Rosan, Ruben, Sjoerd, Stan, Tara en Tom.

Mannencie

De Mannencie is net zoals zijn leden een beetje aparte commissie. Deze commissie is er namelijk louter voor de mannen. Zodat de mannen een plekje hebben binnen PAP waar ze man kunnen zijn zonder de vrouwen erbij en samen gezellig met elkaar op kunnen trekken. Naast de bonding bij de mannen onderling organiseren wij ook nog eens 4 ontspannende activiteiten en dat zijn volgens sommige juist de leukste activiteiten! Dit jaar gaan we het klaren met deze mooie mannen: Arwin, Bram, Hamza, Jasper, Joey, Maarten, Rachid, Sander, Siebe, Sjoerd, Stan, Thomas, Tim, Tim, Timo, Tom, Tommie, Vincent en Wolfert.

Meeloopcie

De Meeloopcie is dit jaar een super leuke commissie bestaande uit: Annika, Hamza, Inez, Iza Marrit Julia, Lieke, Rosan, Siebe, Tessa, Thomas & Tommie. We bestaan uit een mooie mix van jongens en meiden (wat best bijzonder is bij PAP) en er zitten zowel eerstejaars als ouderejaars in deze commissie.
Met onze commissie werken mee aan de meeloopdagen. Dit houdt in dat we vooral op de meeloopdagen zelf actief zullen zijn. We gaan dan de potentiële nieuwe studenten begeleiden. Wij hebben als doel gesteld dat we het belangrijk vinden zo veel mogelijk persoonlijk contact te maken met de meelopers. Dus lekker kletsen en zorgen dat ze een leuke dag hebben.
Wij hebben er zin in!

PAPerascie

De PAPerascie is zoals gewoonlijk klein maar fijn. Dit jaar zullen Daniël, Solange, Judith, Jasmijn, Marije en Annika twee keer een heel mooi vakblad neer gaan zetten met vernieuwende thema’s. Deze zullen nog even geheim blijven. Daarnaast wil de PAPerascie de PAPeras richting een nieuw tijdperk gaan sturen. Met alle technologische ontwikkelingen willen wij ook met de PAPeras niet achterblijven. Digitaliseren zal daarom zeker dit jaar bij ons een aandachtspunt zijn.

Wij kijken erg uit naar komend jaar en we zijn nu al druk bezig met de eerste uitgave!

Alvast veel leesplezier.

Promocie

De Promocie bestaat dit jaar uit 7 ontzettend gezellige mensen die met alle zich met  ziel en zaligheid een jaar inzetten om PAP te promoten! Samen met Emma, Stan, Arwin, Joëlle, Erja en onze coördinator Suus zijn we van plan om dit jaar 2 hele heeele heeeeeele leuke promoweken neer te zetten. Ook zullen wij dit jaar op willekeurige dagen een aantal leuke actie verzorgen om PAP weer even onder de aandacht te brengen. Houd goed de social media in de gaten om niks van deze leuke commissie te missen. Al zijn we erg moeilijk te missen, zoveel gezelligheid valt natuurlijk meteen op!

Kusjes Kimberly, voorzitter Promocie 2019-2020

Studiecie

Hallo iedereen!

Wij zijn de commissieleden van de studiecie. Deze commissie regelt de studie-inhoudelijke activiteiten voor alle PAP-leden. Zo hebben we al eerder een lezing over partnergeweld gegeven en hebben we in samenwerking met de mannenci een kroeglezing gehouden over het belang van vaders in de opvoeding. Naast lezingen organiseren wij ook excursies en workshops. Tevens zijn we bezig om activiteiten te organiseren voor het goede doel en hopen we ook een Engelse activiteit te organiseren voor onze internationale leden. Verder hopen we dit jaar dat er veel leden op onze activiteit komen en is het doel om een gevarieerd aanbod te geven aan onze leden.

Wil je meer van ons weten? Mail dan naar studieciesvpap@gmail.com

Studiereiscie!!

Deze knotsdol gekke commissie is voornemens een fantastische reis op te zetten voor zij die zich ontwikkelen in de Pedagogische Wetenschappen. Grootse ontspannende activiteiten afgewisseld met studie-inhoudelijke zaken om de geest te verruimen en te komen tot nieuwe inzichten. Studeren kan de mens zwaar vallen en leiden tot oververhitte hersenen waarna een reis om het studiejaar in twee te breken een fijne afkoeling kan zijn. De locatie en duur zijn zo lang mogelijk geheim. Maar een fijne bestemming met hopelijk lekker weer is wat het gaat zijn.
Groetjes,
Bram de Boer (chef-bonding studiereiscie svPAP 2019)

Sympocie

Dit jaar worden de twee symposia van PAP georganiseerd door een super gezellige commissie! Onze commissie bestaat uit Anouk, Carmen, Djoeke, Inge, Mike en Marijke. Samen met onze coördinator Janneke vormen wij de Sympocie! Ons doel dit jaar is simpel: leerzame, grote en toffe symposia
neerzetten voor zowel leden als externen! Daarnaast strijden wij ook mee in de CLB, waarin wij er van overtuigd zijn in de top 3 te eindigen! We zien je graag op een symposium!

Uitjescie

Wij zijn Bente, Heleen, Iza Marrit, Noor, Maaike, Siebe, Duraa en Doyke, a.k.a. de Uitjescie, a.k.a de gezelligste commissie van PAP. Wij organiseren de allerleukste ontspannende activiteiten voor onze geliefde PAPpers. Dit jaar willen we vooral lekker gevarieerde uitjes organiseren. Denk dus niet alleen aan sportieve en rustige uitjes, maar ook aan rode uitjes, gebakken uitjes en lenteuitjes. Het beste bewijs voor onze toewijding en enthousiasme is dat wij al in de eerste maand op nummer 1 stonden in de CLB (en hopelijk blijft dat zo). Tot bij het volgende uitje!

Weekend/Midweekcie

Hoihoi!

Wij zijn de weekendcie en organiseren dit jaar het leukste ledenweekend!

Verder zal je ons ook regelmatig tegen komen op andere activiteiten, want één van onze doelen is het winnen van de CLB!

Dit jaar bestaat deze commissie uit de volgende toppers: Djoeke, Inge, Joëlle, Kathy, Meinte, Tessa, Doyke en Romy.

Wij hebben er super veel zin in om voor jullie een spetterend weekend neer te gaan zetten in de eerste onderwijsvrije week! Dus als je zin hebt in een weekend vol met gezelligheid en ontspanning schrijf je dan zeker in voor het ledenweekend dit jaar!