Het 18e bestuur

Tommie Buster – Voorzitter

Hoi! Ik ben Tommie, 18 jaar, en tweedejaars student. Ik kom uit het mooie en gezellige Brabant, maar woon sinds het begin van mijn studie in Utrecht. De afstand was goed te doen maar voor de gezelligheid ben ik deze kant op gekomen. In mijn vrije tijd ben ik, zoals vrijwel elke student, te vinden op een terras. Of het nou is om te werken of te drinken.

Ik zal dit jaar zitting nemen als voorzitter. Ik ga mij bezighouden met eigenlijk alles wat er met de vereniging gebeurt. Zo zal ik overleggen met andere verenigingen en leid ik bestuursvergaderingen en Algemene Ledenvergaderingen (ALV). Zoals afgelopen jaren zal de Meeloopcie ook weer tot de functie van voorzitter horen.
Ik hoop dat iedereen een fijn jaar tegemoet gaat. Iedereen kan mij bereiken door te mailen naar: voorzitter@svpap.nl. Daarbij ben ik vaak op de kamer te vinden voor een praatje, wat hulp of iets anders wat je nodig hebt!

Marije Revenich – Secretaris

Hoi allemaal! Mijn naam is Marije Revenich, ik ben 20 jaar oud en kom uit het verre zonnige zuidelijke Sittard. Ik zit nu in mijn derde jaar Pedagogische wetenschappen. Ik houd erg van muziek en ben dan ook regelmatig te vinden op festivals, feestjes en concerten. Daarnaast ben ik afgelopen jaar heel actief geweest bij PAP (a.k.a. de leukste vereniging van Utrecht) en vandaar dat ik nu heb gekozen voor een bestuursjaar. Binnen het bestuur zal ik de taak van Secretaris vervullen. Dat betekent dat ik me bezighoud met alle mail en post (denk hierbij aan alle leuke kaartjes, nieuwsbrieven e.d.). Ook houd ik de commissieledenbattle (CLB) puntentelling bij en coördineer ik de PAPeras. Ik ben dit jaar weer vaak te vinden op de PAPkamer, dus kom vooral gezellig langs om te kletsen. Voor vragen of opmerkingen ben ik ook altijd te bereiken via de mail: secretaris@svpap.nl.

Tom Lammers – Penningmeester

Joe joe! Mijn naam is Tom en ik ben 19 jaartjes jong. Ik kom uit het pittoreske Aalten wat in de Achterhoek ligt. Sinds dat ik studeer ben ik hier daarentegen in Utrecht gaan wonen. Ik begin nu aan mijn tweede studiejaar van Pedagogische Wetenschappen en daar heb ik super veel zin in! Naast de studie ben ik veel bezig met het bespelen van instrumenten zoals de gitaar, bas, trompet en drums en daarnaast ben ik natuurlijk ook altijd te porren voor een fuifje! Dit jaar ben ik de Penningmeester van deze leuke vereniging, wat betekent dat ik mij bezig houd met alle financiële zaken rondom PAP. Daarnaast zal ik de Financie en ook nog eens de Mannencie gaan coördineren! Ik ga dit jaar veel op de PAPkamer te vinden zijn, maar als ik daar niet zit kun je me ook altijd bereiken op het e-mailadres: penningmeester@svpap.nl.

Janneke van der Avoort – Coördinator studie-inhoudelijk

Hoihoii, mijn naam is Janneke. Ik ben 20 jaar oud en kom uit Bavel, een dorp naast het sfeervolle Breda! Ik ben dit jaar derdejaars student Pedagogische Wetenschappen. Naast de Brabantse gezelligheid, vermaak ik mij ook goed in Utrecht waar ik inmiddels al 1,5 jaar op kamers zit! Afgelopen jaar was ik vaak op de PAPkamer en PAP activiteiten te vinden en daarnaast pakte ik zo nu en dan een groepslesje mee bij Olympos. Ook houd ik van shoppen, terrassen en vooral héél veel kletsen met vriendinnen! Bovendien zing ik in een popzanggroep, wat ik echt heel leuk vind om te doen! Ook geef ik bijles.
Dit jaar zal ik me inzetten als coördinator studie-inhoudelijk bij PAP. Dit betekent dat ik de studie-inhoudelijke commissies coördineer, namelijk de Studiecie, Sympocie en Studiereiscie! Bovendien werk ik samen met de OC-kamer. Hier kunnen alle studenten terecht met vragen en/of opmerkingen/klachten rondom de opleiding (maak hier dus vooral gebruik van ;)!). Daarnaast word ik als Contactpersoon van de Inspraak (CpI) op de hoogte gehouden over wat er speelt binnen de opleiding.
Ik heb super veel zin om mij komend jaar voor de vereniging en de opleiding in te zetten en veel leerzame en interessante activiteiten te organiseren samen met mijn commissies!
Heb je een vraag over de opleiding of heb je leuke ideeën? Mail dan vooral naar studie-inhoudelijk@svpap.nl!

Doyke Schokker – Coördinator intern

Heehee! Ik ben Doyke, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Lemmer (in het hoge noorden). Ik zit nu in mijn derde bachelorjaar van Pedagogische Wetenschappen. Voordat ik bestuur werd, was ik al actief PAPper en heb het hier dan ook heel erg naar mijn zin! Verder vind ik het leuk om veel tijd met mijn vriendinnen te besteden, houd ik van uitgaan en ben ik een echt spelletjesmens.

Dit jaar ben ik de coördinator intern van PAP. Dat houdt in dat ik mij dit jaar met alle ontspannende dingen van PAP bezig ga houden. Daaronder valt onder andere het coördineren van zes hele leuke commissies: de Borrelcie, Diescie, Dinercie, Introcie, Uitjescie en Weekendcie. Verder organiseer ik ook de feesten bij PAP. Ik hoop jullie dan ook allemaal te zien bij alle activiteiten en feestjes!

Mocht je nou vragen hebben of heb je een heel leuk idee voor een activiteit of een feestthema? Mail dan even naar intern@svpap.nl!

Suzanne Batenburg – Coördinator extern

Olaa, ik ben Suzanne, maar eigenlijk noemt iedereen mij Suus. Ik ben 21 jaar en daarmee de oudste van het bestuur. Ik kom uit het mooie Rotterdam maar woon sinds iets meer dan een jaar op kamers in Utrecht! Ik ben nu derdejaars bachelorstudent.
Ik hou van gezelligheid, een dansje en probeer altijd aanwezig te zijn met een flinke dosis humor. Daarnaast ben ik erg creatief en vind ik het leuk om foto’s en films te maken (dit komt goed van pas bij mijn functie ;)!) Verder houd ik van films kijken en ben ik eigenlijk altijd met twintig series tegelijk bezig!
Dit jaar ben ik de coördinator extern van PAP. Dit houdt in dat ik mij bezig zal gaan houden met de promotie en sociale media van PAP. Ook zal ik dit jaar de Docent van het Jaar (DvhJ) onder mijn hoede nemen. Tot slot zal ik commissiecoördinator zijn van de Almanakcie en de Promocie. Ik heb er enorm veel zin in! Ik zal vaak te vinden zijn op de PAPkamer maar mocht ik daar niet zijn en heb je een vraag dan kun je altijd mailen naar: extern@svpap.nl!