Onze samenwerkingspartners

SponsorKliks – Eén extra KLIK als jij bestelt, is voor PAP een zak vol GELD!
Wil jij iets bestellen bij een webshop? Dan kan je PAP veel geld opleveren en het kost jou helemaal niks, behalve wat klikjes extra. Hoe dit werkt? Klik op de link naar SponsorKliks. Zoek de webwinkel waar jij wilt bestellen. Van het bedrag dat jij nu uitgeeft, zal een percentage op onze bankrekening belanden!
Er zijn meer dan 200 webwinkels aangesloten, dus bestel nooit meer iets bij Thuisbezorgd, Hema, Domino’s, Hunkemöller, VanHaren en ga zo maar door zonder op de link geklikt te hebben!
LET OP: Bij elke bestelling moet je opnieuw op de link klikken en via PAP’s SponsorKliks website je webshop uitkiezen.

Athena Studies
Sinds het studiejaar 2016-2017 biedt sv PAP in samenwerking met AthenaStudies bijlessen voor alle studenten Pedagogische Wetenschappen. De bijlessen worden verzorgd door ervaren docenten en zij bereiden je optimaal voorbereid op ieder (deel)tentamen! De bijlessen laten zich kenmerken door:
– Kleinschalig en intensief onderwijs;
– Veel ruimte voor vragen;
– Onderwijs aan de hand van nieuw studiemateriaal.
Door de goede samenwerking tussen sv PAP en AthenaStudies kunnen de bijlessen flexibel worden aangeboden en dat betekent dat de lengte en de kosten van bijlessen per vak kunnen verschillen. Op deze manier staat het belang van de student altijd voorop en boeken we samen de beste resultaten. Enkele vakken waar bijlessen voor worden aangeboden zijn O&O1 en 2, Klinische Vaardigheden en alle Mts-vakken.
Meer informatie over actuele bijlessen vind je op www.athenastudies.nl/cursus/uu/fsw/ped

athena

Boekenservice
PAP werkt al een aantal jaren samen met Boekenservice Utrecht. Voor een gereduceerde prijs kunnen studenten hier online studieboeken bestellen die ze voor hun vakken nodig hebben. De boeken worden meestal ruim op tijd thuisgebracht. PAP zorgt ervoor dat de juiste boeken worden besteld en maakt de boekenlijsten per cursus vanuit de opleiding pedagogische wetenschappen. Wanneer er weer een nieuw blok aankomt en boeken kunnen worden besteld, worden studenten op de hoogte gehouden via Facebook zodat iedereen op tijd kan beginnen met bestellen. Boeken kan je bestellen via: https://pap.itdepartment.nl

poster boekenservice logo

NVO
De NVO is de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen. Nadat je bent afgestudeerd kun je hier lid van worden. De NVO houdt pedagogen op de hoogte over vakinhoudelijke ontwikkelingen en biedt ondersteuning op ons vakgebied. Ze bestaan uit ruim 7000 leden en zijn al 50 jaar dé beroepsvereniging voor pedagogen. Ze wisselen kennis met elkaar uit en zorgen dat de belangen van pedagogen behartigd worden. Op de website van PAP staat een banner, als je hier op klikt kom je op de NVO website en vind je veel vakinhoudelijke informatie.

NVO

JoHo
JoHo is een ontwikkelingsorganisatie met een website en winkels over de hele wereld, waar mensen en organisaties worden gestimuleerd en geholpen bij talentontwikkeling en internationale samenwerkingen. Voor pedagogiek studenten verzorgt JOHO samenvattingen van de cursusliteratuur en de hoorcollege aantekeningen. Daarnaast worden bij veel cursussen bulletpoint samenvattingen en oefenvragen gemaakt, zodat studenten zich zo optimaal mogelijk kunnen voorbereiden op tentamens. Tevens kun je bij JoHo terecht voor het afsluiten van reisverzekeringen en voor allerlei handige tips en connecties wanneer je de wereld over wilt gaan reizen.

joho1

Café De Stadsgenoot
De Stadsgenoot, ofwel de gezelligste huiskamer van Utrecht, is gevestigd aan de Breedstraat in Utrecht. Dit studentikoze café is de stamkroeg van PAP waar naast pedagogiek studenten ook veel studenten van andere opleidingen kunnen worden aangetroffen. Maandelijks worden hier de gezelligste borrels georganiseerd en worden activiteiten veelal hier afgesloten met een drankje.

DeStadsgenoot

Handjehelpen
PAP heeft een goede samenwerking met Handjehelpen. Handjehelpen is een informele zorgorganisatie waar vrijwilligers en stagiaires ondersteuning bieden aan kinderen en volwassenen met een beperking. Bv. om erop uit te gaan, te ondersteunen in alledaagse activiteiten of pedagogische (speel)hulp te bieden. De vraag en het aanbod is heel divers. Interesse in vrijwilligerswerk? Neem vrijblijvend contact met hen op, via de website. De samenwerking tussen PAP en Handjehelpen bestaat voornamelijk uit promotie. Zo is er onder andere op de website een banner te vinden van Handjehelpen, deze stuurt je automatisch door naar de website van Handjehelpen. Tot slot zal PAP via diverse kanalen jullie op de hoogte houden over de organisatie.

handjehelpen

Enter the Wave
Sinds 2015 werkt PAP samen met de organisatie Enter the Wave. Zij combineren een surfvakantie met de sfeer van een festival in het zonnige Zuid-Frankrijk en zorgen zo voor een week die het best omschreven kan worden als ‘bizar epic’. PAP promoot voor Enter the Wave door middel van Facebookposts en posters op de kamer. Voor meer informatie over deze vakantie kijk op www.enterthewave.nl.

enterthewave

Stichting MOVE
Ben jij toe aan een blikverruimende ervaring? Wil je graag praktijkervaring opdoen? Wil je leren hoe je met een groep kinderen echt iets voor elkaar kunt krijgen? Dan is een Move commissie zeker iets voor jou! Move is een organisatie die uiteenlopende leefwerelden (van kinderen in aandachtswijken  en studenten) met elkaar in contact wil brengen om zo een meerwaarde te creëren voor de wijk. Een commissie bestaat uit 5 tot 8 commissieleden die samen met een groep kinderen van een basisschool aan een project gaan werken. De kinderen zijn de creatief leiders binnen het project en studenten zijn de projectleiders die hen helpen hun ideeën te realiseren. Een Move-project duurt vier tot zes maanden. In deze periode krijgen jullie samen iets moois voor elkaar in de buurt waar de kinderen opgroeien. Op de PAPkamer kun je nog een informatieboekje vinden en foldertjes met extra informatie. Mocht je je willen inschrijven of heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar studie-inhoudelijk@svpap.nl
Meer informatie: Move informatie voor studenten en Moven met PAP

Vacaturemail
PAP stuurt eens in de drie weken een vacaturemail naar al haar leden. Hierin kunnen ouders, instanties, initiatiefnemers of andere mensen die op zoek zijn naar een oppas, huiswerkbegeleider of werknemer met wat extra affiniteit met/kennis van kinderen (met speciale behoeften) een oproep plaatsen. Op deze manier wordt hun oproep onder de PAPleden verspreid, zodat ze met de geïnteresseerden in contact kunnen komen.