Van maandag 14 maart t/m donderdag 17 maart vindt de arbeidsmarktoriëntatieweek plaats. In deze week worden gratis workshops, trainingen en lezingen aangeboden aan alle studenten van de faculteit Sociale wetenschappen.

Via deze link vind je het programma van deze week: http://students.uu.nl/fsw/pedb/career-services/explore-je-mogelijkheden/arbeidsmarktweek

PAP organiseert tijdens de AMO week ook 2 activiteiten, je kunt je via bovenstaande link opgeven hiervoor.

Alles Kidzzz
Op dinsdag 15 maart om 11.00 uur zal er een lezing worden georganiseerd over Alles Kidzzz.
Alles Kidzzz is een preventieve training voor kinderen die externaliserende gedragsproblemen vertonen thuis, op school of in andere situaties. Dit programma geeft kinderen de mogelijkheid om vaardigheden te ontwikkelen wat hem/haar competenter maakt om de interactie met andere kinderen en volwassenen positief te laten verlopen. Volgens het Nederlands Jeugdinstituut behoort Alles Kidzzz tot de 13 beste anti-pestmethodes op basisscholen!
De lezing zal vooral een praktisch verhaal zijn en natuurlijk wordt er belicht waarom Alles Kidzzz evidence based is. Op de site www.alleskidzzz.nl kan je alvast meer lezen over het programma!

Pets4Care
Steeds meer gedegen wetenschappelijk onderzoek, in binnen- en buitenland, komt op gang met betrekking tot therapievormen waarbij de dieren zijn betrokken. Op woensdag 16 maart om 13.30 uur zal een unieke workshop plaatsvinden op de Uithof. Deze middag zal een medewerker van Pets4Care alles komen vertellen over de waardevolle bijdrage die dieren kunnen leveren aan het welzijn van kinderen. De theorie zal vervolgens gekoppeld worden aan de praktijk. Er zullen namelijk 2 honden mee komen en er zullen oefeningen worden gedaan. Nieuwsgierig naar Pets4Care? Geef je op voor deze workshop!

Geef je op voor deze en/of andere interessante activiteiten!