Onze Partners

SV PAP werkt samen met verschillende instanties en bedrijven, om haar leden onder andere kortingen en bijles te kunnen bieden, om informatie te verstrekken over de pedagogische sector en om haar leden de mogelijkheid te bieden om praktijkervaring op te doen.

Partner worden? Klik dan op onderstaande knop om contact met ons op te nemen.  

SponsorKliks

Eén extra KLIK als jij bestelt, is voor PAP een zak vol GELD!
Wil jij iets bestellen bij een webshop? Dan kan je PAP veel geld opleveren en het kost jou helemaal niks, behalve wat klikjes extra. Hoe dit werkt? Klik op de link naar SponsorKliks. Zoek de webwinkel waar jij wilt bestellen. Van het bedrag dat jij nu uitgeeft, zal een percentage op onze bankrekening belanden! Er zijn meer dan 200 webwinkels aangesloten, dus bestel nooit meer iets bij Thuisbezorgd, Hema, Domino’s, Hunkemöller, VanHaren en ga zo maar door zonder op de link geklikt te hebben!
LET OP: Bij elke bestelling moet je opnieuw op de link klikken en via PAP’s SponsorKliks website je webshop uitkiezen.

Bijleshuis

Bijles of scriptiebegeleiding nodig?

PAP’s got your back! Via PAP krijg je €20 korting op kwalitatieve en individuele begeleiding via BijlesHuis aan huis of online.

Op zoek naar een flexibele bijbaan?

Geef bijles! Registreer je via PAP als lesgever en wij zorgen ervoor dat je €20 extra betaald krijgt bij je eerste opdracht. (Enkel mogelijk vanaf 3e jaar bachelor)

Boekenservice

Boeken voor je studie aan de FSW kun je het goedkoopst bestellen bij Boekenservice Utrecht. Boekenservice Utrecht biedt voor alle studenten en alle studies van de faculteit gegarandeerd de goedkoopste boeken. Dit kan omdat wij voor de studenten een korting van 10% op Nederlandstalige Boeken en een korting tot 25% op internationale boeken realiseren.

Om je boeken zo goedkoop mogelijk te kunnen bestellen, betaal je één keer 10 euro servicekosten. Vanaf dan ben je boekenlid en kan je de rest van je studie met maximale korting je boeken bestellen. Er worden boeken aangeboden voor alle bachelors en alle masters van de FSW, dus je kunt echt je hele opleiding gebruik maken van Boekenservice Utrecht.

Je boeken bestel je bij Boekenservice Utrecht per blok. Vier keer per jaar is er een bestelperiode waarin jij je boeken voor het komende blok kunt bestellen. Bestel je boeken voor komend blok snel via www.boekenserviceutrecht.nl. Boeken worden altijd bij je thuis bezorgd, dus je kunt makkelijk vanuit huis bestellen en ontvangen.

Voor vragen over de Boekenservice, je bestelling of voor overige vragen kun je contact met ons opnemen via de mail (info@boekenserviceutrecht.nl)

DressMe

Bij DressMe kan je de mooiste spullen laten bedrukken! Sweaters, shirts, slippers, hoedjes, ze hebben er van alles!

Via PAP krijg je bovendien 10 % korting als je bij DressMe iets gaat bedrukken!

Handjehelpen

HandjeHelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. De hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten. Dát is het Handjehelpen-effect! Gun jij meer mensen dit effect? Word dan vrijwilliger!

JoHo

JoHo samenvattingen en studiehulp zijn bedoeld om voor minimale kosten op een duurzame wijze je tentamenkans te vergroten en jou te laten studeren op de manier die het beste bij jou past!

 Knaek

Bij Knaek kan je profiteren van online en fysieke kortingen zowel in Utrecht als buiten Utrecht. Maak nu je Knaek account aan via: https://intro.knaek.nl/svpap 

Nedereind

Zoek je een uitdaging? Stichting Nedereind is een instelling waar mensen met een licht-verstandelijke beperking worden ondersteund. Kom werken bij Stichting Nedereind in Utrecht en Nieuwegein! 

NVO

Samen met de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen organiseert PAP de praktijkavond. Hier kan je een blik op het werkveld werpen als (ortho)pedagoog of onderwijskundige in spe!

De Ouwe Dikke Dries

De Ouwe Dikke Dries is sinds 2021 de leuk stamkroeg van studievereniging PAP. Dit gezellige café in Wijk C en op loopafstand van Vredenburg bezorgt ons altijd super toffe avonden om nooit meer te vergeten! Niet te vergeten; via PAP heb je ook nog eens vette bierkorting!!

Vidius

Vidius is de belangenbehartiger van studenten en studentenorganisaties in Utrecht. 

Vegitalian

Aan het begin van 2022 heeft PAP een deal met Vegitalian. Als je heerlijk een avondje Italiaans en vega(n) gaat dineren bij Vegitalian met vrienden/familie of wie dan ook, dan krijg je als PAPlid 15% korting op de gehele bestelling!

CUPP

Sinds 2022 krijgen PAPleden 10% korting op hun heerlijke bestelling bij CUPP! CUPP is een sfeervol, fris, gezellig en hippe plek, waar je kan genieten van een kopje koffie en een lekker ontbijtje. CUPP is bovendien erg milieubewust! 

 

Silent Disco NOX

Via een speciale kortingscode kunnen PAPleden nu met 15% korting een bestelling doen bij Silent Disco NOX voor een gezellige, feestelijke, ‘stille’ avond! 

 

Wine & Wellness Utrecht

Helemaal ontspannen bij de heerlijke wellness met een wijntje in de hand? Van maandag tot en met zondag van 10.30 tot 22.00 kan je voor €12,50 een hele dag genieten van meerdere sauna’s, een zwembad, rust en wijn (niet inbegrepen).  

 

Poolcafé Hart van Utrecht

Poolen in het centrum van Utrecht? Vanuit PAP kan je profiteren van de volgende arrangementen:
– 2 uur poolen met onbeperkt bier, fris en wijn voor €17,50 per persoon
– 3 uur poolen met onbeperkt bier, fris en wijn voor €24,- per persoon
Deze arrangementen gelden vanaf 6 personen (18+).

Begintijden van het poolen zijn:

– Zondag tot en met donderdag van 14.00 tot 19.00.

– Reserveren dient minimaal 48 uur van tevoren te gebeuren.