Korting

Bij PAP heb je niet alleen leuke activiteiten die worden georganiseerd, maar kun je ook profiteren van kortingen! Op vertoon van de kortingsflyer kan je met korting uiteten bij Vegitalian, koffietjes doen bij Cupp, bij onze stamkroeg Ouwe Dikke Dries profiteren van bierkorting, een dagje wellnessen en nog meer! Check alle kortingsdeals hieronder!

De Ouwe Dikke Dries
De Ouwe Dikke Dries is sinds 2021 de leuk stamkroeg van studievereniging PAP. Dit gezellige café in Wijk C en op loopafstand van Vredenburg bezorgt ons altijd super toffe avonden om nooit meer te vergeten! Niet te vergeten; via PAP heb je ook nog eens vette bierkorting!!
CUPP
Sinds 2022 krijgen PAPleden 10% korting op hun heerlijke bestelling bij CUPP!
CUPP is een sfeervol, fris, gezellig en hippe plek, waar je kan genieten van een kopje koffie en een lekker ontbijtje. CUPP is bovendien erg milieubewust!
Wine & Wellness Utrecht
Helemaal ontspannen bij de heerlijke wellness met een wijntje in de hand?
Van maandag tot en met zondag van 10.30 tot 22.00 kan je voor €12,50 een hele dag genieten van meerdere sauna’s, een zwembad, rust en wijn (niet inbegrepen).
Gys
Vegan lunchen, borrelen of genieten van een overheerlijk diner?
Bij Gys kan je profiteren van 20% korting (m.u.v. vrijdag na 17u en zaterdag) op vertoon van de kortingsflyer. De korting is zowel aan de Voorstraat, als aan de Amsterdamsestraatweg geldig!
Poolcafé Hart van Utrecht
Poolen in het centrum van Utrecht?
Vanuit PAP kan je profiteren van de volgende arrangementen:
– 2 uur poolen met onbeperkt bier, fris en wijn voor €17,50 per persoon
– 3 uur poolen met onbeperkt bier, fris en wijn voor €24,- per persoon
Deze arrangementen gelden vanaf 6 personen (18+).
Begintijden van het poolen zijn:
– Zondag tot en met donderdag van 14.00 tot 19.00.
– Reserveren dient minimaal 48 uur van tevoren te gebeuren.
 Knaek
Bij Knaek kan je profiteren van online en fysieke kortingen zowel in Utrecht als buiten Utrecht. Maak nu je Knaek account aan via: https://intro.knaek.nl/svpap.
DressMe
Bij DressMe kan je de mooiste spullen laten bedrukken! Sweaters, shirts, slippers, hoedjes, ze hebben er van alles!
Via PAP krijg je bovendien 10 % korting als je bij DressMe iets gaat bedrukken!
SponsorKliks
Eén extra KLIK als jij bestelt, is voor PAP een zak vol GELD!
Wil jij iets bestellen bij een webshop? Dan kan je PAP veel geld opleveren en het kost jou helemaal niks, behalve wat klikjes extra.
 Hoe dit werkt?
Klik op de link naar SponsorKliks. Zoek de webwinkel waar jij wilt bestellen. Van het bedrag dat jij nu uitgeeft, zal een percentage op onze bankrekening belanden! Er zijn meer dan 200 webwinkels aangesloten, dus bestel nooit meer iets bij Thuisbezorgd, Hema, Domino’s, Hunkemöller, VanHaren en ga zo maar door zonder op de link geklikt te hebben!

LET OP
: Bij elke bestelling moet je opnieuw op de link klikken en via PAP’s SponsorKliks website je webshop uitkiezen.