Introductie weekend 2024/2025!

Leuk dat je mee wilt op het intro-weekend van PAP!

Ieder jaar organiseert PAP een introductieweekend voor eerstejaars studenten. Volgend jaar zal het weekend vallen van 20 tot en met 22 september. Tijdens dit weekend doen we leuke spellen met elkaar, gaan we erop uit en bouwen we een goed feestje! En dat allemaal met een leuk thema eraan verbonden.

Het introductieweekend is een hele fijne en laagdrempelige manier om je medestudenten te leren kennen, meer kennis op te doen over commissies en je daar eventueel ook voor in te schrijven! Daarnaast is het een leuke manier om je studententijd van start te laten gaan. Ken je nog niemand van de studie? Dat is geen probleem! Er gaan veel eerstejaars studenten mee die nog niemand kennen, dus je bent zeker niet alleen!

Het weekend zal waarschijnlijk tussen de 60-65 euro kosten. Dit is inclusief verblijf, maaltijden, activiteiten en een avond feest!
Heb je vragen over het weekend? Dan kun je altijd mailen naar introciesvpap@gmail.com

Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor het weekend! Klik snel op de knop hieronder!

Woord van de voorzitter

Danique van Reenen

Welkom op de site van Studievereniging PAP! Wat leuk dat je ons hebt gevonden en je in wilt schrijven/hebt geschreven voor het introductieweekend! Studievereniging PAP is de studievereniging die hoort bij de opleiding Pedagogische Wetenschappen. PAP is de plek om medestudenten te ontmoeten, vrienden te maken en jezelf te ontwikkelen! Ik heb het zelf altijd erg naar mijn zin gehad bij PAP en ook ik ben ooit begonnen bij het introductieweekend! Ik vond het een hele fijne manier om nieuwe mensen te leren kennen en me te verdiepen in de vereniging. Bij PAP ben je niet verplicht deel te nemen aan bepaalde activiteiten, heel laagdrempelig dus, en dat maakt dat je lekker op je eigen tempo bij de vereniging betrokken kan zijn. Schrijf je dus vooral snel in!