Commissies

Lijkt het je leuk om meer mensen te leren kennen buiten je werkgroep? Wil je je graag inzetten voor PAP? Wil je graag leren hoe je activiteiten organiseert voor grote groepen studenten? Wil je verdieping op je studie door studie-inhoudelijke activiteiten te organiseren en in contact te staan met de universiteit en mensen in het werkveld?

Wil jij je voor komend studiejaar dus inschrijven in een commissie? Dit kan via de Google Forms die te vinden is op onze Instagram! Ook zal de link een aantal keer over WhatsApp verspreid worden. Mocht je het alsnog niet kunnen vinden, kun je dit altijd vragen aan een bestuurslid! Kijk voor meer informatie over de commissies in het commissieuitlegboekje via de volgende link:

Commissieboekje 2024-2025

Zo werken commissies bij PAP:

De commissies zijn losstaand. Dit betekent dat leden zelf de commissie draaiende houden. De commissie wordt geleid door een voorzitter (vaak een ouderejaars die al voor de zomervakantie wordt gevraagd). Daarnaast worden de functies ‘secretaris’, ‘penningmeester’ en ‘PR’ verdeeld onder de commissieleden. De secretaris heeft een ondersteunende rol voor de voorzitter en draagt ook verantwoordelijkheid voor de commissie. De penningmeester gaat natuurlijk over het geld en de PR zorgt voor alle leuke promotietekstjes. In elke commissie zit ook een bestuurslid voor de terugkoppeling van en naar het bestuur.

In het begin van het jaar zijn er trainingen voor de verschillende functies om de commissie extra goed te laten lopen. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam dus (en goed voor je cv)!

Commissieledenbattle

Elk jaar is de grote Commissieledenbattle! Commissies strijden tegen elkaar voor de felbegeerde CLB-punten. Commissies kunnen punten verdienen gedurende het hele jaar, door naar activiteiten te komen of door mee te doen aan puntenpakkers. Aan het eind van het jaar zal bekend gemaakt worden welke commissie zich het meest heeft ingezet en zich het meest heeft laten zien binnen PAP. Deze eerste plek wordt uiteraard beloond met een leuke prijs en vooral de eeuwige roem!

Met de volgende opdrachten kunnen de commissies punten verdienen;

Aanwezig zijn bij je eigen activiteit.

Aanwezig bij andere activiteiten.

Aanwezig bij studieinhoudelijke activiteit,

Er is een bonus voor commissies die voltallig aanwezig zijn op een activiteit.

Aanwezigheid bij een ALV.

Leukste outfit op een activiteit.

Kom een drankje doen op de PAPkamer.

Maak een foto van een fysieke 3D panda

Bonding met eigen commissie (⅔ moet hier aanwezig zijn)

Bonding met een andere commissie (⅔ van beiden moet hier aanwezig zijn).

Kook het favoriete gerecht van de PAPper van de maand.

Selfie met een PAPper van de maand.

Als laatste is er ook iedere maand een maandactie. Hierbij krijgt de winnende commissie een aantal punten bovenop de doorlopende puntenpakkers.

Voorstellen van PAP commissies 2022-2023:

Almanakcie

Almanakcie

Hou jij ervan om creatief bezig zijn? Dan is de Almanakcie de perfecte plek voor jou. In deze leuke commissie maak je het jaarboek van PAP. De almanak biedt een handig en leuk overzicht van alle activiteiten die gedurende het jaar hebben plaatsgevonden. Daarnaast staan er leuke stukken in over het bestuur, de commissies en andere verenigingen. Bovendien kun je veel creatieve elementen toevoegen aan de almanak, zoals quotes en weetjes. De commissie bestaat uit redacteuren en vormgevers en je kunt zelf kiezen wat je het leukste vindt om te doen. Elk jaar heeft de almanak een ander thema, dat je samen met je commissie kunt bepalen. Het is dus een commissie met veel creatieve vrijheid. Lijkt het je leuk om samen met een groep enthousiaste mensen een almanak te maken, waarin je later al je mooie herinneringen kunt herbeleven? Schrijf je dan snel in voor de Almanakcie!

Borrelcie

Borrelcie

Hi lieve PAPpers, de Borrelcie wil graag vertellen hoe leuk deze commissie is. De Borrelcie is een laagdrempelige commissie waarmee je borrels organiseert in onze stamkroeg, de Ouwe Dikke Dries. Wij mochten vorig jaar vijf borrels organiseren en iedere borrel had een ander thema waar we onze outfits en de versiering op af hadden gestemd. Je mag de borrels helemaal zelf invullen, dus hier kun je zeker je creativiteit in kwijt! Denk bijvoorbeeld aan een prijs voor degene met de beste outfit of een spelletjesavond. Houd je van gezelligheid en vind je het leuk om een fantastische avond neer te zetten? Dan is de Borrelcie zeker wat voor jou! Schrijf je vooral in en wie weet sta jij volgend jaar met je commissie in de Ouwe Dikke Dries op je eigen borrel!

Diescie

Diescie

In de Diescie organiseer je de verjaardagsweek, de diesweek, van PAP💚💙! Dit betekent een week lang lachen, gieren, brullen en feesten. Afgelopen diesweek had het thema feestdagen van het jaar✨🥳. We trapte af met bowlen in kerst thema🎳🎄 , vervolgens gingen we Valentijn vieren met een pubquiz❤️‍🔥. Toen hadden we een dagje om uit te rusten voor het enige echte diesfeest in onze stamkroeg de ODD! Iedereen was helemaal leuk verkleed als hun favoriete feestdag🤩. Om af te sluiten hadden we op vrijdag een ontzettend gezellige brakke paasbrunch🐣. Kortom het is een groot feest door de hele week met super gezellige activiteiten en veel gegiechel🙈 wij kunnen nu al niet wachten op volgend jaar! Liefs Diescie 23/24 💚💙

Filmcie

Filmcie

STUDIECIE

STUDIECIE

Gezellig, leerzaam, praktijkgericht en leuk; dat zijn de activiteiten van de Studiecie! Organisaties uit het sociale werkveld komen vertellen wat zij doen en laten ons meedenken met een casus uit de praktijk, geven ons een training die zij normaalgesproken geven aan leerkrachten of hulpverleners en vertellen hun ervaring. Een aanvulling op de theorie die je leert gedurende je studie! Doordat er zowel leden als externen van verschillende leerjaren welkom zijn bij onze activiteiten, leer je ook nog eens van elkaar 😊 Kom vooral eens naar een activiteit van ons of schrijf je natuurlijk in voor de commissie van het schooljaar 2024-2025! 🤩🎉🫶🤓

WEEKENDCIE

WEEKENDCIE

Ben je op zoek naar een commissie waar je jouw organisatorische talenten kan benutten en tegelijkertijd kunt genieten van een geweldige tijd? Dan is de Weekendcie misschien wel iets voor jou. De Weekencie is verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van een super gezellig en leuk weekend voor de leden van PAP. Het doel is een weekend te organiseren waarin ontspanning, plezier en nieuwe vriendschappen centraal staan. Als lid van deze commissie krijg je de volledige vrijheid om het weekend zo in te richten als je zelf wilt. Dit betekent dat je zelf kan bepalen waar het weekend heen gaat en wat voor activiteiten je wil doen.

MANNENCIE

MANNENCIE

Ben jij op zoek bent naar iets meer mannelijkheid binnen een studie waar voornamelijk vrouwen bevinden? Dan is de Mannencie misschien wel iets voor jouw! Hoewel we officieel een commissie zijn, voelt het eigenlijk als een hechte vriendengroep. Onze commissie organiseert ieder jaar twee onvergetelijke activiteiten, een weekend voor ons zelf en tussendoor verschillende vergaderingen en bijeenkomsten om te bonden met elkaar waar de oud-mannencieleden ook van de partij zijn. Houd jij van een veel gezelligheid, een biertje en heb jij een winnaarsmentaliteit om de clb te winnen? Schrijf je dan lekker in bij de Mannencie!

Kamercie

Kamercie

Lieve PAPpers, Wij als Kamercie hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om de leukste kamerdiensten te organiseren. Wij organiseren deze kamerdiensten voor alle leden, zodat zij kennis kunnen maken met de PAPkamer, en natuurlijk een leuke activiteit kunnen doen. Deze kamerdiensten worden vier keer per jaar door ons als commissie georganiseerd. Wij zijn dit jaar afgetrapt met het versieren van glazen. Ook hebben wij een pizza- en filmavond georganiseerd, zelf totebags geschilderd én als klap op de vuurpijl hebben we het jaar afgesloten met een silent disco!!🪩 💃 de combinatie van vergaderen met elkaar en bonden door bijvoorbeeld samen te eten zorgt ervoor dat wij een hechte commissie zijn geworden. Wij hebben genoten van dit jaar en kunnen niet wachten om volgend jaar bij de nieuwe Kamercie op de kamer langs te komen! Heel veel liefs, De Kamercie 🩷

Uitjescie

Uitjescie

Lieve PAPpers, Heb jij goede ideeën voor de leukste uitjes om met mede-PAPpers te ondernemen? Dan is de Uitjescie wat voor jou! We zullen ons even voorstellen, wij zijn Sanne, Sofie, Karlijn, Nova, Sacha en Jade. Als Uitjescie hebben wij afgelopen jaar vier activiteiten georganiseerd van klein en dichtbij tot groot en verweg. We zijn het jaar begonnen met kerstkaarten en -kaarsen versieren 🎄. Daarna hebben we gekeken hoe goed PAPpers zijn in ontsnappen door naar Prison Island te gaan ⛓️‍💥. Ook hebben we, in samenwerking met onze sponsor, een gezellige hapjes middag gehad bij Gys. We hebben het jaar afgesloten met de beste activiteit van ze allemaal: Safari bij een kamelenmelkerij 🐪! Het absolute hoogtepunt hiervan was het mogen zitten op de kamelen, babykamelen de fles geven en zelf kamelenmelk proeven en er pannenkoeken mee bakken. Lijkt het jou leuk om gezellige vergaderingen en bonding te combineren met de leukste uitjes organiseren? Schrijf je dan snel in voor de Uitjescie en maak het aankomende jaar onvergetelijk! Heel veel liefs, De Uitjescie ’23-‘24 💚💙

SYMPOCIE

SYMPOCIE

Wij zijn de Sympocie! Elk jaar organiseren wij 2 avonden waar sprekers hun ervaring delen en verschillende perspectieven van het onderwerp belichten. Samen kies je een interessant onderwerp en organiseer je de hele avond, van het uitnodigen van sprekers en de promotie tot het kiezen van de locatie en het regelen van de catering. Afgelopen jaar hebben we symposia georganiseerd over de onderwerpen psychisch geweld en verslaving.

INTROCIE

INTROCIE

Heyy lieve PAPpers,

Wij zijn de Introcie en wij organiseren het allerleukste introductieweekend ooit!! We zullen ons even voorstellen, wij zijn Babette, Carsten, Constance, Eva, Evy, Judith, Julia, Levi, Marije, Noortje, Sanne en Yasmin. Wij zullen ervoor zorgen dat het introweekend helemaal top zal verlopen. We gaan dit jaar Back to the Future met het thema PAP to the 90’s. Het weekend zal plaatsvinden van 20 tot 22 september, dus ben jij een eerstejaars? Schrijf je dan nog snel in, want dit wil je niet missen!!

Heel veel liefs,

De Introcie <3