Commissies

Lijk het je leuk om meer mensen te leren kennen buiten je werkgroep? Wil je je graag inzetten voor PAP? Wil je graag leren hoe je activiteiten organiseert voor grote groepen studenten? Wil je verdieping op je studie door studie-inhoudelijke activiteiten te organiseren en in contact te staan met de universiteit en mensen in het werkveld?

Wil jij je voor komend studiejaar dus inschrijven in een commissie? Dit kan op de inschrijflijsten die op de PAPkamer hangen! Kom dus snel langs om jouw plekje in een van de commissies te bemachtigen. Kijk voor meer informatie over de commissies in het commissieuitlegboekje via de volgende link: Commissies 2021-2022

Zo werken commissies bij PAP:

De commissies zijn losstaand. Dit betekent dat leden zelf de commissie draaiende houden. De commissie wordt geleid door een voorzitter (vaak een oudere jaars die al voor de zomervakantie wordt gevraagd). Daarnaast worden de functies ‘secretaris’, ‘penningmeester’ en ‘PR’ verdeeld onder de commissieleden. In elke commissie zit ook een bestuurslid voor de terugkoppeling van en naar het bestuur.

In het begin van het jaar zijn er trainingen voor de verschillende functies om de commissie extra goed te laten lopen. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam dus!

Commissieledenbattle

Elk jaar is de grote Commissieledenbattle! Commissies kunnen punten verdienen gedurende het hele jaar, door naar activiteiten te komen of door mee te doen aan extra opdrachten. Aan het eind van het jaar zal bekend gemaakt worden welke commissie zich het meest heeft ingezet en zich het meest heeft laten zien binnen PAP. Deze eerste plek wordt uiteraard beloond met een leuke prijs en vooral de eeuwige roem!

Voorstellen van PAP commissies 2021-2022:

Almanakcie

Almanakcie

Hey lieve PAPpertjes,
Dit jaar hebben wij de grote eer om de almanakcie te vormen. Dat betekent dat wij voor jullie een fantastische almanak gaan mogen mogen maken. Deze super commissie bestaat dit jaar uit maar liefst 11 toppers. Erja, Sarah, Liesbeth, Heleen, Vincent, Annika, Emma, Sander, Marijke, Suzanne en Inge. Met deze mensen gaan wij speciaal voor jullie een top almanak in elkaar zetten, wij kunnen niet wachten totdat ie eindelijk af is, we hopen jullie ook niet. Heel veel liefs van de almanakcie en tot op de stamkroeg waar we de almanak uit zullen delen!!

Borrelcie

Borrelcie

Zeg nou eerlijk, niets is fijner dan met een kater, terugkijkend op een mega gezellige avond, te studeren! Gelukkig zal ook dit jaar de Borrelcie zorgen voor deze maandelijkse gezelligheid. Maar wie zijn wij? Even voorstellen, wij zijn Kiki, Sanne, Alicia, Maarten, Maren, Siebe & Milou. Wij zullen elke maand zorgen voor de allerleukste gethematiseerde borrels. Hopelijk kunnen we zo snel mogelijk samen borrelen in onze stamkroeg! Voorlopig zal de borrels dus in een online omgeving zijn, maar dat maakt het zeker niet minder gezellig! En juist nu meer dan ooit kan iedereen wel wat extra gezelligheid en een borrel gebruiken tussen het studeren door, toch? Hopelijk zien wij jou ook maandelijks tijdens onze mega gezellige borrels, of ben je een kleine speler?

FUIFcie

FUIFcie

Hooooi,

Wij zijn Heleen, Kato, Myrthe, Filomena en Lieke van de Fuifcie. Wij gaan dit jaar een geweldige Fuifweek neerzetten, vol met feestjes, spelletjes en gezelligheid. Want wat is beter dan een week lang feesten met je vrienden? Niets! Dat gaan wij je bewijzen! Dus tot snel tijdens de Fuifweek dit schooljaar en volgend schooljaar!

FINANCIE

FINANCIE

Natuurlijk moeten de centjes van de vereniging ook geteld worden! Dit is natuurlijk de taak van de penningmeester uit het bestuur. Maaaar dit hoeft hij gelukkig niet alleen te doen, want hij wordt ondersteund door de Financie. In deze leuke commissie zitten veel verschillende leden: van eerstejaars tot ouderejaars, en van leden tot oud-bestuursleden. De commissie helpt bij het controleren van de boekhouding en heeft ook nog als taak om grote commissiebegrotingen en financiële verslagen te checken. Daarnaast heeft de commissie ook een adviserende rol wanneer de penningmeester om hulp vraagt. Dit klinkt allemaal heel serieus, maar er is in deze commissie ook zat ruimte voor gezelligheid! De commissie heeft dit jaar al goed gebond en zal dit zeker vaker doen dit jaar! De toppers die dit jaar de penningmeester ondersteunen zijn Myrthe, Lisanne, Jorissa, Lieke, Siebe, Tom, Anne, Sjoerd & Rosan!

Introcie

Introcie

Wij, Anne, Elske, Eva, Finn, Indy, Madelon, Tom en Vincent, hebben als Introcie de eer om een super tof introweekend te gaan organiseren voor de komende eerstejaars! We gaan ons best doen om hen allemaal een warm welkom te heten en een onvergetelijke tijd te bezorgen. We gaan de komende tijd lekker veel brainstormen over een gaaf thema en leuke activiteiten voor het introkamp. We hebben er allemaal hartstikke veel zin in! De meeste van ons hebben elkaar nog niet in het echt gezien, maar onze chef bonding Tom zal voor de bonding der bondingen zorgen. En ondanks de achterstand van de CLB, zijn we allemaal vastberaden om deze te winnen.

LUSTRUMCIE

LUSTRUMCIE

Hoihoi,

Wij zijn Julia, Sanne, Maren, Lois, Bibi, Mauri, Sterre, Heleen, Tessa en Yara. Dit jaar vormen wij de geweldige Lustrumcie! 

Jullie zijn natuurlijk allemaal niet vies van een feestje, get ready…. Dit jaar bestaat PAP 20 jaar! Alle reden voor een feestje! Wij gaan voor jullie een geweldige lustrummaand neerzetten, vol gave activiteiten. 

Wij hebben er super veel zin in, jullie ook?

Heel veel liefs,

De Lustrumcie

MANNENCIE

MANNENCIE

De Mannencie is net als zijn leden een beetje een aparte commissie. Dit is de commissie voor louter mannen. Het is de plek waar de mannen van onze studie elkaar op kunnen zoeken om te bonden.

Daarnaast organiseert de Mannencie ook nog eens twee gave activiteiten, die wel beschikbaar zijn voor de rest van de vereniging! In de wandelgangen wordt wel eens gezegd dat dit de tofste activiteiten van onze mooie verenigingen zijn.

Dit jaar zetten we PAP op zijn kop met: Bas, Finn, Jari, Koen, Maarten, Thomas, Tim, Tom, Tommie, Vincent & Siebe

Meeloopcie

Meeloopcie

Ook de Meeloopcie is dit jaar weer gevuld met een leuke mix van eerstejaars en ouderejaars! Onze commissie bestaat uit: Indy, Koen, Kiki, Daniëlle, Isa, Isa, Sam, Kato, Alicia, Marije, Arissa, Liesbeth, Julia, Tommie, Thomas en Julia! Het is een grote groep met zowel jongens als meiden, wat best bijzonder is bij PAP?

Wij zullen als commissie meewerken aan de meeloopdagen. We zullen de potentiële nieuwe studenten goed begeleiden, in de hoop dat ze bij ons in Utrecht komen studeren. Het doel is om op een leuke manier onze studie te presenteren en open te staan voor de vragen die ze mogelijk hebben. Ook omdat we nu alles online doen, gaan we ons uiterste best doen om op een leuke en representatieve manier de meeloopdag te organiseren.

Wij hebben er met z’n allen super veel zin in!!

Musicie

Musicie

De Musicie, je ziet het vast al aan de naam…. en dat klopt wij doen iets met Muziek! Maar wat dan precies? Dat gaan we je helemaal uitleggen

 Wij zijn 13 man sterk en dit jaar zijn wij begonnen met deze nieuwe commissie. Even voorstellen, we bestaan uit: Alicia, Annika, Anouk, Carmen, Duraa, Erja, Loïs, Madelon, Mariska, Sander, Tom, Bibi en Milou. Iedereen van ons houdt van muziek, doet er wat mee, speelt een instrument, of zingt je oren van het lijf en met elkaar vormen wij dus de Musicie.

 De bedoeling die we dit jaar met onze commissie hebben is (als het weer mag) met elkaar liedjes in te studeren en repeteren in een studio en daarmee toe te werken naar een optreden waar jullie natuurlijk allemaal voor worden uitgenodigd!

Liefs,
De Musicie

 

PAPErascie

PAPErascie

Wij zijn (van links naar rechts) Elisja, Vincent en Suzanne en vormen dit jaar de PAPerascie! Wij zullen dit jaar elke maand een superleuke blog schrijven over interessante en actuele onderwerpen uit het vakgebied pedagogiek natuurlijk. Van opvoeding in de praktijk tot interviews met professionals: de PAPeras biedt iedere maand een nieuw interessant onderwerp! Deze blogs zullen te vinden zijn op deze Instagram pagina (paperascie_svpap) en op deze site. Wij hebben er super veel zin in, en we hopen jullie ook!

Veel leesplezier!

POSTERCIE

POSTERCIE

Hooooooooi! Wij zijn Heleen, Elske, Bibi en Doyke van de Postercie. Wij gaan dit jaar zorgen voor alle mooie posters. Met bloed, zweet, tranen en een persoonlijke touch gaan we voor jullie aan de slag. We hebben er zin in dit jaar!!

Veel liefs,
De Creabea’s

SPORTCIE

SPORTCIE

Hey sportievelingen!

Wij zijn Vera, Linde, Judith, Marijn, Rianne, Brechtje, Florine en Sanne: de sportievelingen van de Sportcie. Een nieuwe commissie dit jaar! Wij zullen allerlei verschillende sportieve activiteiten gaan organiseren. Maar dat hoeft niet al te fanatiek hoor 😉 Gezellig samen sporten, wie wil dat nou niet? Dus schrijf je in voor onze activiteiten!

Liefs,
de Sportcie

STUDIECIE

STUDIECIE

Hoi allemaal, als Studiecie vinden wij het heel leuk om dit lustrumjaar (extra) leuke studie gerelateerde activiteiten te organiseren! Onze commissie bestaat uit Danique, Isabel, Joëlla, Madelon, Maureen, Noa, Sammie, Valerie en Bijtje. We kunnen niet wachten tot de eerste activiteit.

Naast de theoretische cursussen en tentamens lijkt het ons erg leuk om komend jaar samen met jullie een kijkje te nemen in ons toekomstige werkveld door bijvoorbeeld een workshop, excursie of een lezing bij te wonen. Zo kunnen we allevast kennis maken met verschillende richtingen.

Hopelijk zien we jullie bij één van onze activiteiten komend jaar!

Liefs,
De Studiecie

STUDIEREISCIE

STUDIEREISCIE

De Studiereiscie is ook dit jaar weer van de partij om met bloed, zweet en tranen de meest plezante studiereis te organiseren die studenten van Pedagogische Wetenschappen zullen ervaren. Tussen al het uitputtende geploeter door dat studeren heet, is het ook wel eens tijd om de rust te bewaren.

De memorabele studiereis is hiervoor uiterst geschikt, omdat er naast de gelegenheid om zich te verpozen, ook nog enige kennis wordt opgepikt. Cultuur wordt opgesnoven en er wordt genoten van het hopelijk gunstige klimaat, al is het nog strikt geheim waar de grandioze reis heen gaat. Desalniettemin wordt het gegarandeerd heus amusement, iets waar jij hopelijk ook bij bent!

Madelon, Maren, Julia, Julia, Anouk, Elise, Tom en Siebe organiseren met veel plezier deze reis!

Liefs,
De Studiereiscie

SYMPOCIE

SYMPOCIE

Lieve allemaal,

Wij gaan dit jaar met z’n achten twee hele kekke symposia neerzetten. Dit wordt heerlie de peerlie. Kom met ons viben over hele interessante en actuele onderwerpen. Dit wil je echt niet missen. Komt dat sympoZIEN 😉

XXX 

Anouk, Anouk, Eva, Eva, Lieke, Celina, Madelon & Keri

UITJESCIE

UITJESCIE

De Uitjescie bestaat dit jaar uit zeven enthousiastelingen: Asha, Elisa, Julia, Myrthe, Sanne, Vincent en Zoë. Wij zullen ervoor gaan zorgen dat de zware taak van studeren afgewisseld kan worden met de ontspanning van een buitengewoon gezellig uitje! Zowel onze online escapades als (hopelijk) fysieke uitstapjes staan garant voor een tijd vol spanning of pret!

Natuurlijk hoef je dat niet op ons woord te geloven. Test het vooral zelf en schrijf je voor (al) onze activiteiten in! Even erop uit is namelijk veel leuker samen. Daarnaast mag het belang van ontspannen natuurlijk niet onderschat worden. Omdat wij dat als geen ander weten, zullen we ieder maand een nieuw uitje organiseren!

Tot bij het volgende uitje!

Weekendcie

Weekendcie

Hey Lieve PAPpers,

Wij zijn de Weekendcie en wij gaan dit jaar het geweldige ledenweekend organiseren. Wij zijn al druk bezig met het organiseren en het beloofd een heel leuk weekend te worden vol gezellige activiteiten en nog veel meer. Met zijn 8en hebben wij er heel veel zin in, wij hopen jullie ook!

Hopelijk zien wij jullie bij het ledenweekend en groetjes van ons,

De Weekendcie; Kato, Sacha, Laurie, Marre, Constance, Juliette, Lieke en Johanne.