Commissies

Lijkt het je leuk om meer mensen te leren kennen buiten je werkgroep? Wil je je graag inzetten voor PAP? Wil je graag leren hoe je activiteiten organiseert voor grote groepen studenten? Wil je verdieping op je studie door studie-inhoudelijke activiteiten te organiseren en in contact te staan met de universiteit en mensen in het werkveld?

Wil jij je voor komend studiejaar dus inschrijven in een commissie? Dit kan via de Google Forms die te vinden is op onze Instagram! Ook zal de link een aantal keer over WhatsApp verspreid worden. Mocht je het alsnog niet kunnen vinden, kun je dit altijd vragen aan een bestuurslid! Kijk voor meer informatie over de commissies in het commissieuitlegboekje via de volgende link:

Commissieboekje 2023-2024

Raad van Financiën 2023-2024

Zo werken commissies bij PAP:

De commissies zijn losstaand. Dit betekent dat leden zelf de commissie draaiende houden. De commissie wordt geleid door een voorzitter (vaak een ouderejaars die al voor de zomervakantie wordt gevraagd). Daarnaast worden de functies ‘secretaris’, ‘penningmeester’ en ‘PR’ verdeeld onder de commissieleden. De secretaris heeft een ondersteunende rol voor de voorzitter en draagt ook verantwoordelijkheid voor de commissie. De penningmeester gaat natuurlijk over het geld en de PR zorgt voor alle leuke promotietekstjes. In elke commissie zit ook een bestuurslid voor de terugkoppeling van en naar het bestuur.

In het begin van het jaar zijn er trainingen voor de verschillende functies om de commissie extra goed te laten lopen. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam dus (en goed voor je cv)!

Commissieledenbattle

Elk jaar is de grote Commissieledenbattle! Commissies strijden tegen elkaar voor de felbegeerde CLB-punten. Commissies kunnen punten verdienen gedurende het hele jaar, door naar activiteiten te komen of door mee te doen aan puntenpakkers. Aan het eind van het jaar zal bekend gemaakt worden welke commissie zich het meest heeft ingezet en zich het meest heeft laten zien binnen PAP. Deze eerste plek wordt uiteraard beloond met een leuke prijs en vooral de eeuwige roem!

Met de volgende opdrachten kunnen de commissies punten verdienen;

Aanwezig zijn bij je eigen activiteit.

Aanwezig bij andere activiteiten.

Er is een bonus voor commissies die voltallig aanwezig zijn op een activiteit.

Aanwezigheid bij een ALV.

Leukste outfit op een activiteit.

Kom een drankje doen op de PAPkamer.

Maak een foto van een fysieke 3D panda

Bonding met eigen commissie (⅔ moet hier aanwezig zijn)

Bonding met een andere commissie (⅔ van beiden moet hier aanwezig zijn).

Doe het favoriete spelletje van de PAPper van de maand.

Selfie met een PAPper van de maand.

Als laatste is er ook iedere maand een maandactie. Hierbij krijgt de winnende commissie een aantal punten bovenop de doorlopende puntenpakkers.

Voorstellen van PAP commissies 2022-2023:

Almanakcie

Almanakcie

Hoiii!!!!!

Wij zijn Amber, Tessa, Manet, Jacobine, Sofie, Evi, Anne en Elske en vormen dit jaar de Almanakcie!! Wij gaan dit jaar met bloed, zweet en tranen de Almanak voor jullie maken! We hebben er heel veel zin in en we hopen jullie allemaal te zien bij de bekendmaking!!

Liefs,

De Almanakcie

Borrelcie

Borrelcie

Hii lieve PAPpers!

Vinden jullie het ook zo leuk dat alles eindelijk weer kan en mag? Wij ook! En daarom gaan wij ons dit
jaar volop inzetten om zo leuk mogelijke en gezellige borrels te organiseren. Elke maand zal er eentje plaatsvinden in onze stamkroeg: de ouwe dikke Dries. En oja, vergeet niet je verkleedkleding uit de
kast te trekken, want de borrels zullen altijd in stijl zijn met elke maand een ander thema. Dus houd je agenda maar vast vrij!
We zullen ons nog even voorstellen als commissie, onze namen zijn: Johanne, Kato, Kyra, Bobbie, Fenna, Constance, Ashley en Charlie.
Waar we het meest naar uitkijken dit jaar zijn toch wel de flinke katers die we zullen hebben na de borrelavond, maar natuurlijk vooral de drankjes op de avond zelf :). Zien we jullie daar?

Liefs,

De Borrelcie

FUIFcie

FUIFcie

Heyy lieve PAPpers,

Dit jaar gaan wij van de Fuifcie twee geweldige fuifweken neerzetten vol met leuke activiteiten en gezelligheid! De activiteiten verschillen enorm en er is dus voor iedereen iets leuks te doen. Dit jaar bestaat de Fuifcie uit 9 toppers. Wie zijn wij? Wij zijn Bente (21, commissielid), Laura (22, commissielid), Noura (20, voorzitter), Sacha (19, secretaris), Linou (21, pr), Vera (21, chef bonding), Sanne (20, penningmeester), Lynaissa (19, chef bonding) en Carmen (18, commissielid).
Wij hebben er enorm veel zin in en hopen jullie ook!

 

Liefs,
De Fuifcie
FINANCIE

FINANCIE

Hoi!

Wij zijn de Financie. Wij zijn er om onze lieftallige penny Eva en vice Penny Marije te helpen met de financiën. Met onze rekenmachines in de hand helpen we ze met het controleren van de boekhouding en kijken we ook de financiële verslagen na op eventuele rekenfouten of andere dingetjes die net niet helemaal kloppen. Heel leuk om te doen, want zo krijg je net wat meer een kijkje achter de schermen bij PAP! 

Naast alle cijfertjes en centjes tellen is er natuurlijk ook nog ruimte voor veel lol in onze commissie. We zijn dit jaar met een leuke groep bestaande uit: Kiki, Julia, Sanne, Siebe, Tom, Roos, Rosalie, Maarten, Marije (vicepenny) en Eva (Penny)
Wij letten wel op de centjes voor jullie dit jaar!
Liefs,
De Financie
Introcie

Introcie

Hallooo lieve PAPpers maar vooral eigenlijk aankomende studenten!

Wij zijn Rachid, Fenna, Elske, Noa, Jacobine, Nikki, Jacky, Maarten, Sanne en Sam en vormen dit jaar de Introcie. Met ervaren commissieleden en ervaringsdeskundige eerstejaarsleden zijn we als commissie druk bezig met de voorbereidingen van het beroemde en beruchte introweekend dat plaats zal vinden in september. Op het introweekend zullen we met z’n allen gaan zorgen voor flink wat spetterende herinneringen.
Om dit weekend goed te laten verlopen trekken we alles uit de kast: van regelmatige vergaderingen tot nog meer regelmatige bonding momenten en dit alles natuurlijk onder het genot van een lekker biertje! Al met al wordt dit een weekend dat je niet wilt missen!!

Liefs, de Introcie

WEEKENDCIE

WEEKENDCIE

Hoi leuke leden van PAP,

Wij zijn Aimy, Nikki, Shenna, Isis, Danique, Debora, Emma, Madelon en Roos en vormen dit jaar de weekendcie! Dit betekent dat wij dit jaar het ledenweekend van PAP gaan organiseren, waar wij nu
al enorm naar uitkijken! We hopen dat jullie er net zo veel zin in hebben als wij. Het ledenweekend is dé gelegenheid om nog meer mede-PAPpers te leren kennen op een gezellige en ontspannen manier. Wij gaan ervoor zorgen dat we een super leuk weekend neerzetten en hopen jullie
allemaal terug te zien in januari!

Liefs,
De Weekendcie

MANNENCIE

MANNENCIE

Hoii PAPpers!

Studievereniging PAP kent veel commissies, maar elk jaar is er één die boven alle commissies uit torent, één gouden schaap in de familie, één oase van verfrissend testosteron, in een (droge) woestijn van oestrogeen: de Mannencie natuurlijk. Dit jaar met 11 man sterk, Siebe, Tom, Maarten, Vincent, Rachid, Koen, Jens, Joey, Daan, Kels en Lucas (Sam). Ook dit jaar zal de Mannencie zich weer hard maken om wat meer gebrul in de ODD te laten horen. Er zullen 2 activiteiten georganiseerd worden door de Mannencie, de één nog beter dan de ander. Er kan verwacht worden dat de mannen omtrent goudgele rakkers leuke activiteiten gaan opzetten. Deze activiteiten kun je echt niet missen, aangezien de Mannencie vaak de leukste activiteiten van het jaar neerzet! De Mannencie is er nu eenmaal om wat balans in de vereniging te brengen. En wen er maar aan want je zult de mannen zeker nog wel eens horen in de ODD of de poema. WIE??!

De Mannencie

Meeloopcie

Meeloopcie

Hoi lieve PAPpers en toekomstige PAPpers,

Wij begeleiden dit jaar de o zo leuke meeloopdagen. Onze commissie bestaat uit de voorzitter Shenna, de coördinator Babette, de secretaris Dorien, Tessa, Femke, Diona, Sanne, Anna, Ires, Esmée, Floor, Emma, Sasha, Elise, Noa en Roos. Wij zijn een vrij grote commissie, wat betekent dat we dit jaar hopelijk nog meer toekomstige studenten enthousiast gaan maken voor Pedagogische Wetenschappen. Mocht je interesse hebben in onze studie, raden we je enorm aan om gezellig deel te nemen aan een van de meeloopdagen. Daar
beantwoorden we al je vragen en krijg je een beter beeld van wat de studie inhoudt.

Tot dan!
De Meeloopcie

Uitjescie

Uitjescie

Hoi lieve PAPpers,

Wij, de Uitjescie, mogen jullie dit jaar weer van vier mega leuke en gezellige uitjes voorzien.
Op onze serieuze vergaderingen en gezellige bonding momenten gaan wij deze fantastische uitjes voor jullie organiseren en zijn wij helemaal vrij in het bedenken van de activiteit, de locatie, en het thema. We gaan hier iets moois van maken, dus wees maar voorbereid. Jullie kunnen zowel dingen binnen als buiten Utrecht verwachten, maar waar we ook heen gaan het wordt hoe dan ook gezellig!

Liefs,
Anne Roos, Mare, Anne, Jade, Jessie, Roos, Sofie, en Marre

PAPErascie

PAPErascie

Hee allemaal!

Wij, Dahnee, Diona, Linda en Tessa zijn dit jaar de commissieleden van de PAPerascie binnen onze studievereniging PAP! Bijna allemaal nieuwe gezichten, maar wij hebben er alvast veel zin in! Met
hulp van onze voorzitter, Laura en onze coördinator Constance, gaan we er een top jaar van maken!
Komend schooljaar gaan we allemaal interessante en relevante artikelen schrijven over dingen die te
maken hebben met ons vakgebied, namelijk de pedagogiek!
Nu zul je vast wel denken, wat saai, weer artikelen. Uit eigen ervaring weten we dat je als Pedagogische Wetenschappen student (te) veel in aanraking komt met wetenschappelijke artikelen.
Daarom zullen onze artikelen voornamelijk erg luchtig zijn!

Op ons Instagram account @praatjesalspedagoog, zullen we ongeveer twee keer in de maand een
artikel plaatsen. Verder zullen we hier themaweken aankondigen en luister en leestips met jullie delen! Hou dus vooral dit account het komende jaar goed in de gaten!

Veel liefs,
De PAPerascie

POSTERCIE

POSTERCIE

Hee wij zijn de meiden van de Postercie!

Wij zijn verantwoordelijk voor het creatieve gedeelte van de social media van SV PAP. Wij maken bijvoorbeeld de Posts en posters over aankomende activiteiten binnen de vereniging bijvoorbeeld lezingen, uitjes en sportieve activiteiten. Ook besteden wij aandacht voor de uitlichting van internationale feestdagen en andere belangrijke dagen zoals internationale dag van de borstkanker en paarse vrijdag 💜. Wij kijken er naar uit om dit jaar lekker creatief bezig te zijn en jullie op een leuke manier te informeren over verschillende pedagogische gerelateerde onderwerpen.

Xoxo de Postercie
Melanie, Luca, Sam en Iris

SPORTCIE

SPORTCIE

Hooiii,

Wij zijn Maartje, Nine, Bente, Noek, Fay, Rachid, Lisa en Sofie en wij vormen dit jaar de Sportcie! Wij organiseren dit jaar 4 sportieve activiteiten, die veel gezelliger zijn om samen te doen dan alleen. Omdat de commissie vorig jaar zo’n succes was, kunnen we dit jaar nog meer en leukere activiteiten regelen!  Deze activiteiten zijn voor iedereen, ook de minder sportievelingen:) Dus schrijf je zeker in als je zin hebt in wat afleiding, beweging en om nieuwe dingen te leren!! We hopen jullie graag bij een van onze activiteiten te zien:).

Liefs, de Sportcie
STUDIEREISCIE

STUDIEREISCIE

Hola, gutentag, bonjour lieve PAPpers!

Welke groet zal het dit jaar worden? We houden jullie graag nog even in spanning. Maar ondertussen zijn wij als de studiereiscie al druk bezig met de voorbereidingen van de studiereis van dit jaar! We zoeken het internet af naar leuke bestemmingen, activiteiten, kroegen en musea.

Dit jaar wordt deze gezellige reis georganiseerd door Kayleigh, Luca, Maureen, June, Floor, Iris, Eva en Sanne (en natuurlijk onze coördinator Eva!!). Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in, hopelijk jullie ook 🙂

Liefs,

De Studiereiscie

SYMPOCIE

SYMPOCIE

Heee lieve PAPpers,

Wij zijn Evi, Anne-Roos, Kayleigh, Maaike, Sasha en Sanne en vormen samen de sympocie. Dit jaar gaan we ons inzetten om twee hele leerzame, interessante en leuke symposia te organiseren voor zowel leden als externen! Wil jij iets meer weten over een specifiek onderwerp die door meerdere sprekers besproken worden of kom je gezellig voor een kopje koffie en een koekje, dan zien we jullie graag op een symposium!
Liefs,

De Sympocie

PROMOCIE

Heeyyy allerleukste PAPpers,

Wij zijn Anne, Anne Roos, Babette, Dorien, Marije, Sanne en Shenna. Wij hebben allemaal ontzettend veel plezier bij PAP en willen graag de komende eerstejaars aanmoedigen om zich ook bij PAP aan te
sluiten. Hiervoor gaan wij het komend bestuur ondersteunen om leuke activiteiten te organiseren en veel nieuwe leden enthousiast te maken over PAP!

Veel liefs,
De Promocie