Commissies

Lijk het je leuk om meer mensen te leren kennen buiten je werkgroep? Wil je je graag inzetten voor PAP? Wil je graag leren hoe je activiteiten organiseert voor grote groepen studenten? Wil je verdieping op je studie door studie-inhoudelijke activiteiten te organiseren en in contact te staan met de universiteit en mensen in het werkveld?

Wil jij je voor komend studiejaar dus inschrijven in een commissie? Dit kan op de inschrijflijsten die op de PAPkamer hangen! Kom dus snel langs om jouw plekje in een van de commissies te bemachtigen. Kijk voor meer informatie over de commissies in het commissieuitlegboekje via de volgende link: Commissies 2022-2023

Zo werken commissies bij PAP:

De commissies zijn losstaand. Dit betekent dat leden zelf de commissie draaiende houden. De commissie wordt geleid door een voorzitter (vaak een oudere jaars die al voor de zomervakantie wordt gevraagd). Daarnaast worden de functies ‘secretaris’, ‘penningmeester’ en ‘PR’ verdeeld onder de commissieleden. In elke commissie zit ook een bestuurslid voor de terugkoppeling van en naar het bestuur.

In het begin van het jaar zijn er trainingen voor de verschillende functies om de commissie extra goed te laten lopen. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam dus!

Commissieledenbattle

Elk jaar is de grote Commissieledenbattle! Commissies kunnen punten verdienen gedurende het hele jaar, door naar activiteiten te komen of door mee te doen aan extra opdrachten. Aan het eind van het jaar zal bekend gemaakt worden welke commissie zich het meest heeft ingezet en zich het meest heeft laten zien binnen PAP. Deze eerste plek wordt uiteraard beloond met een leuke prijs en vooral de eeuwige roem!

Voorstellen van PAP commissies 2021-2022:

Almanakcie

Almanakcie

Hey lieve PAPpertjes,
Dit jaar hebben wij de grote eer om de Almanakcie te vormen. Dat betekent dat wij voor jullie een fantastische almanak mogen maken. Deze super commissie bestaat dit jaar uit Amber, Sam, Sanne en Sanne, Fleur en Bobbie. Met deze mensen gaan wij speciaal voor jullie alle leden een mooie almanak in elkaar zetten en wij kunnen niet wachten om hem aan jullie te showen. Heel veel liefs van de Almanakcie en tot op de stamkroeg waar we de almanak uit zullen delen!!

Borrelcie

Borrelcie

Zeg nou eerlijk, niets is fijner dan met een kater, terugkijkend op een mega gezellige avond, te studeren! Gelukkig zal ook dit jaar de Borrelcie zorgen voor deze maandelijkse gezelligheid. Maar wie zijn wij? Even voorstellen, wij zijn Bente, Isabella, Lieke, Noura, Stijn, Vera en Zoë. Wij zullen elke maand zorgen voor de allerleukste gethematiseerde borrels. Hopelijk zien wij jou ook maandelijks tijdens onze mega gezellige borrels, of ben je een kleine speler?

FUIFcie

FUIFcie

Hooooi,

Wij zijn Heleen, Kato, Myrthe, Filomena en Lieke van de Fuifcie. Wij gaan dit jaar een geweldige Fuifweek neerzetten, vol met feestjes, spelletjes en gezelligheid. Want wat is beter dan een week lang feesten met je vrienden? Niets! Dat gaan wij je bewijzen! Dus tot snel tijdens de Fuifweek dit schooljaar en volgend schooljaar!

FINANCIE

FINANCIE

Natuurlijk moeten de centjes van de vereniging ook geteld worden! Dit is natuurlijk de taak van de penningmeester uit het bestuur, Kiki. dit hoeft zij gelukkig niet alleen te doen, want zij wordt ondersteund door de Financie. In deze leuke commissie zitten veel verschillende leden: van eerstejaars tot ouderejaars, en van leden tot oud-bestuursleden. De commissie helpt bij het controleren van de boekhouding en heeft ook nog als taak om grote commissiebegrotingen en financiële verslagen te checken. Daarnaast heeft de commissie ook een adviserende rol wanneer de penningmeester om hulp vraagt. Dit klinkt allemaal heel serieus, maar er is in deze commissie ook zat ruimte voor gezelligheid! De toppers die dit jaar penningmeester Kiki ondersteunen zijn Amber, Siebe, Tom, Mélisa, Sanne, Isa, Anouk, Anna & Maarten!

Introcie

Introcie

Hallooo lieve PAPpers maar vooral eigenlijk aankomende studenten!

Wij zijn Siebe, Tommie, Kato, Finn, Tom, Iris, Eva, Evi, Lisa, Babette, Alicia en Marije en vormen dit jaar de Introcie. Met ervaren commissieleden en ervaringsdeskundige eerstejaarsleden zijn we als commissie druk bezig met de voorbereidingen van het beroemde en beruchte introweekend dat plaats zal vinden in september. Op het introweekend zullen we met z’n allen gaan zorgen voor flink wat Herres op de hooizolder.
Om dit weekend goed te laten verlopen trekken we alles uit de kast: van regelmatige vergaderingen tot nog meer regelmatige bonding momenten en dit alles natuurlijk onder het genot van een lekker biertje, want zoals jullie hopelijk weten: zonder boer, geen bier! Al met al wordt dit een weekend dat je niet wilt missen!!

Liefs, de Introcie

LUSTRUMCIE

LUSTRUMCIE

Hoihoi,

Wij zijn Julia, Sanne, Maren, Lois, Bibi, Mauri, Sterre, Heleen, Tessa en Yara. Dit jaar vormen wij de geweldige Lustrumcie! 

Jullie zijn natuurlijk allemaal niet vies van een feestje, get ready…. Dit jaar bestaat PAP 20 jaar! Alle reden voor een feestje! Wij gaan voor jullie een geweldige lustrummaand neerzetten, vol gave activiteiten. 

Wij hebben er super veel zin in, jullie ook?

Heel veel liefs,

De Lustrumcie

MANNENCIE

MANNENCIE

De Mannencie, de oh zo mooie Mannencie.
het gouden puntje van PAP en de grootste fan van de goudgele rakkers. Samen maken ze een vriendelijk en intimiderend geheel in het donkerblauw. Bondingen links en rechts, met mannenweekend als klapper! Dat hoort natuurlijk als echte raspappers. Wij organiseren onderling erg veel, maar we moeten uiteraard ook ons steentje bijdragen aan PAP zelf. Om deze reden organiseren wij twee keer per jaar een toffe activiteit waarbij alle PAPleden welkom zijn! Verder is het niet alleen maar lol beleven. De mannen strijden zich elk jaar door de maand november zonder zich te scheren. Dit jaar is er wel 503 euro opgehaald! Al met al zet de Mannencie zich in voor goede doeleinden en hebben de leden enorm veel lol met elkaar!

Dit jaar danken we deze ondernemingen aan: Daan, Finn, Jens, Joey, Koen, Maarten, Rachid, Siebe, Stijn, Tim, Tobias Tom, Tommie en Vincent.

Meeloopcie

Meeloopcie

Bonjour! Wij zijn de Meeloopcie en organiseren zoals de naam al zegt alles wat te maken heeft met meelopen voor de opleiding Pedagogische Wetenschappen aan de UU. Wij zorgen ervoor dat scholieren en andere geïnteresseerden kennis kunnen maken met de opleiding tijdens een grote meeloopdag of via individuele meeloopdagen. Daarbij beantwoorden wij alle vragen van potentiële pedagogen die bij PAP binnenkomen.
Met 17 leden is de Meeloopcie de grootste commissie van PAP. We hebben een mix van eerste- en ouderejaars! Onze commissie bestaat uit: Hilde, Maaike, Lieke, Milou, Fleur, Danique, Daphne, Demi, Tessa, Iris, Evi, Anna, Maartje, Roos, Doyke, Isa en Tommie.
Wij hebben er zin in!

Musicie

Musicie

De Musicie, je ziet het vast al aan de naam…. en dat klopt wij doen iets met Muziek! Maar wat dan precies? Dat gaan we je helemaal uitleggen

 Even voorstellen, we bestaan uit: Tom, Anouk, Helena, Jens, Joey, Leanne, Mariska, Sanne, Tara, Veere en Madelon. Iedereen van ons houdt van muziek, doet er wat mee, speelt een instrument, of zingt je oren van het lijf en met elkaar vormen wij dus de Musicie.

We hebben een lustrumlied gemaakt dit jaar! Daarnaast werken we toe naar een optreden waar jullie natuurlijk allemaal voor worden uitgenodigd!

Liefs,
De Musicie

PAPErascie

PAPErascie

Heee PAPers, niet bang zijn, wij rennen niet met de camera achter je aan. Wat we wel doen is regelmatig op een leuke, interactieve en toegankelijke manier van alles en nog wat met jullie delen. Denk hierbij aan de leukste kijk- en luistertips, met een pedagogisch tintje, zowel leerzaam als vermakelijk, want hier hoeft niet alles wetenschappelijk te zijn! We hebben het jaar ingedeeld in verschillende awareness weken, waar jullie binnenkort meer over gaan lezen, dus stay tuned! Met Hannah, Laura, Lieke, Tobias en Valerie gaan wij er een topjaar van maken! Volg ons op instagram: @PraatjesAlsPedagoog. Liefs, de PAPerascie

POSTERCIE

POSTERCIE

Hiiii allemaal,

Wij zijn de creatieve meiden van de Postercie. Wij zijn vooral bezig met de opmaak van de posts, stories en promoties op Instagram. Daarbij hebben we ook een leuke swipe-post gemaakt over tips voor tentamen stress, en hiervan komen er zeker meer!
Dit jaar zijn wij ook gestart met iets nieuws voor wat meer diepgang. Wij maken namelijk de stellingen donderdag op de stories!!! Hoe leuk! Deze stellingen gaan over sociale vraagstukken waar iedereen zijn mening over mag delen. Ook maken wij posts over awareness bijvoorbeeld international women’s day, wereld autisme dag & Ramadan.

Xoxoxo
Alicia, Roos, Lotte & Iris

SPORTCIE

SPORTCIE

Hey sportievelingen!

Wij zijn Vera, Linde, Judith, Marijn, Rianne, Brechtje, Florine en Sanne: de sportievelingen van de Sportcie. Een nieuwe commissie dit jaar! Wij zullen allerlei verschillende sportieve activiteiten gaan organiseren. Maar dat hoeft niet al te fanatiek hoor 😉 Gezellig samen sporten, wie wil dat nou niet? Dus schrijf je in voor onze activiteiten!

Liefs,
de Sportcie

STUDIECIE

STUDIECIE

Hoi allemaal, als Studiecie vinden wij het heel leuk om dit lustrumjaar (extra) leuke studie gerelateerde activiteiten te organiseren! Onze commissie bestaat uit Danique, Isabel, Joëlla, Madelon, Maureen, Noa, Sammie, Valerie en Bijtje. We kunnen niet wachten tot de eerste activiteit.

Naast de theoretische cursussen en tentamens lijkt het ons erg leuk om komend jaar samen met jullie een kijkje te nemen in ons toekomstige werkveld door bijvoorbeeld een workshop, excursie of een lezing bij te wonen. Zo kunnen we allevast kennis maken met verschillende richtingen.

Hopelijk zien we jullie bij één van onze activiteiten komend jaar!

Liefs,
De Studiecie

STUDIEREISCIE

STUDIEREISCIE

De studiereis, gaan we dit jaar vliegen, met de trein of toch lopen?? Dit is lang geheim gebleven, maar het hoge woord is eruit! We gaan dit jaar met 30 backPAPpers op reis naar het mooie Praag!🌍🧳

De (beste) commissie bestaat uit Thirza, Anne Roos, Aimy, Marije, Sam, Shenna, Melissa, Elise, voorzitter Noek en coördinator Kiki!💚💙

Wij zijn bezig om  topreis van te neer te zetten. Hostels zoeken, treintickets, restaurantjes en zowel ontspannende als studie-inhoudelijke activiteiten! Wij zijn enthousiast, wij hopen jullie ook!!😁

💌Liefs,

De Studiereiscie

SYMPOCIE

Lieve allemaal,

Wij gaan dit jaar met z’n achten twee hele kekke symposia neerzetten. Dit wordt heerlie de peerlie. Kom met ons viben over hele interessante en actuele onderwerpen. Dit wil je echt niet missen. Komt dat sympoZIEN 😉

XXX

Anouk, Anouk, Eva, Eva, Lieke, Celina, Madelon & Keri

UITJESCIE

UITJESCIE

Voor de allerleukste, grootste en wildste activiteiten moet je bij de Uitjescie zijn! Bij deze commissie is het ons doel om mega leuke uitjes te organiseren en dus niet per se in het mooie Utje te blijven, maar ook lekker af te reizen naar de rest van Nederland om daar te boel op z’n kop te zetten. Wij organiseren jaarlijks vier uitjes en hebben complete creatieve vrijheid in het bedenken van de soort activiteit, locatie en thema’s tijdens de uitjes. Volop leuke dingen plannen dus!
Liefs Laura, Charlotte, Mare, Hadassah, Pippi, Kyra & Babette (en onze coördinator Julia)
Weekendcie

Weekendcie

Hey Lieve PAPpers,

Wij zijn de Weekendcie en wij gaan dit jaar het geweldige ledenweekend organiseren. Wij zijn al druk bezig met het organiseren en het beloofd een heel leuk weekend te worden vol gezellige activiteiten en nog veel meer. Met zijn 8en hebben wij er heel veel zin in, wij hopen jullie ook!

Hopelijk zien wij jullie bij het ledenweekend en groetjes van ons,

De Weekendcie; Kato, Sacha, Laurie, Marre, Constance, Juliette, Lieke en Johanne.