Commissies

Lijkt het je leuk om meer mensen te leren kennen buiten je werkgroep? Wil je je graag inzetten voor PAP? Wil je graag leren hoe je activiteiten organiseert voor grote groepen studenten? Wil je verdieping op je studie door studie-inhoudelijke activiteiten te organiseren en in contact te staan met de universiteit en mensen in het werkveld?

Wil jij je voor komend studiejaar dus inschrijven in een commissie? Dit kan via de Google Forms die te vinden is op onze Instagram! Ook zal de link een aantal keer over WhatsApp verspreid worden. Mocht je het alsnog niet kunnen vinden, kun je dit altijd vragen aan een bestuurslid! Kijk voor meer informatie over de commissies in het commissieuitlegboekje via de volgende link:

Commissieboekje 2023-2024

Raad van Financiën 2023-2024

Zo werken commissies bij PAP:

De commissies zijn losstaand. Dit betekent dat leden zelf de commissie draaiende houden. De commissie wordt geleid door een voorzitter (vaak een ouderejaars die al voor de zomervakantie wordt gevraagd). Daarnaast worden de functies ‘secretaris’, ‘penningmeester’ en ‘PR’ verdeeld onder de commissieleden. De secretaris heeft een ondersteunende rol voor de voorzitter en draagt ook verantwoordelijkheid voor de commissie. De penningmeester gaat natuurlijk over het geld en de PR zorgt voor alle leuke promotietekstjes. In elke commissie zit ook een bestuurslid voor de terugkoppeling van en naar het bestuur.

In het begin van het jaar zijn er trainingen voor de verschillende functies om de commissie extra goed te laten lopen. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam dus (en goed voor je cv)!

Commissieledenbattle

Elk jaar is de grote Commissieledenbattle! Commissies strijden tegen elkaar voor de felbegeerde CLB-punten. Commissies kunnen punten verdienen gedurende het hele jaar, door naar activiteiten te komen of door mee te doen aan puntenpakkers. Aan het eind van het jaar zal bekend gemaakt worden welke commissie zich het meest heeft ingezet en zich het meest heeft laten zien binnen PAP. Deze eerste plek wordt uiteraard beloond met een leuke prijs en vooral de eeuwige roem!

Met de volgende opdrachten kunnen de commissies punten verdienen;

Aanwezig zijn bij je eigen activiteit.

Aanwezig bij andere activiteiten.

Aanwezig bij studieinhoudelijke activiteit,

Er is een bonus voor commissies die voltallig aanwezig zijn op een activiteit.

Aanwezigheid bij een ALV.

Leukste outfit op een activiteit.

Kom een drankje doen op de PAPkamer.

Maak een foto van een fysieke 3D panda

Bonding met eigen commissie (⅔ moet hier aanwezig zijn)

Bonding met een andere commissie (⅔ van beiden moet hier aanwezig zijn).

Kook het favoriete gerecht van de PAPper van de maand.

Selfie met een PAPper van de maand.

Als laatste is er ook iedere maand een maandactie. Hierbij krijgt de winnende commissie een aantal punten bovenop de doorlopende puntenpakkers.

Voorstellen van PAP commissies 2022-2023:

Almanakcie

Almanakcie

Borrelcie

Borrelcie

Diescie

Diescie

Filmcie

Filmcie

STUDIECIE

STUDIECIE

WEEKENDCIE

WEEKENDCIE

MANNENCIE

MANNENCIE

Kamercie

Kamercie

Uitjescie

Uitjescie

PAPErascie

PAPErascie

GOEDEN DOELENCIE

GOEDEN DOELENCIE

SPORTCIE

SPORTCIE

STUDIEREISCIE

STUDIEREISCIE

SYMPOCIE

SYMPOCIE

PROMOCIE