Commissies

Lijk het je leuk om meer mensen te leren kennen buiten je werkgroep? Wil je je graag inzetten voor PAP? Wil je graag leren hoe je activiteiten organiseert voor grote groepen studenten? Wil je verdieping op je studie door studie-inhoudelijke activiteiten te organiseren en in contact te staan met de universiteit en mensen in het werkveld?

Wil jij je voor komend studiejaar dus inschrijven in een commissie? Dit kan op de inschrijflijsten die op de PAPkamer hangen! Kom dus snel langs om jouw plekje in een van de commissies te bemachtigen. Kijk voor meer informatie over de commissies in het commissieuitlegboekje via de volgende link: Commissies 2021-2022

Inschrijven voor eerstejaars leden

Inschrijven voor ouderejaars leden

Zo werken commissies bij PAP:

De commissies zijn losstaand. Dit betekent dat leden zelf de commissie draaiende houden. De commissie wordt geleid door een voorzitter (vaak een oudere jaars die al voor de zomervakantie wordt gevraagd). Daarnaast worden de functies ‘secretaris’, ‘penningmeester’ en ‘PR’ verdeeld onder de commissieleden. In elke commissie zit ook een bestuurslid voor de terugkoppeling van en naar het bestuur.

In het begin van het jaar zijn er trainingen voor de verschillende functies om de commissie extra goed te laten lopen. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam dus!

Commissieledenbattle

Elk jaar is de grote Commissieledenbattle! Commissies kunnen punten verdienen gedurende het hele jaar, door naar activiteiten te komen of door mee te doen aan extra opdrachten. Aan het eind van het jaar zal bekend gemaakt worden welke commissie zich het meest heeft ingezet en zich het meest heeft laten zien binnen PAP. Deze eerste plek wordt uiteraard beloond met een leuke prijs en vooral de eeuwige roem!

Voorstellen van PAP’s commissies 2020-2021:

Almanakcie

Almanakcie

Hey lieve PAPpertjes,
Dit jaar hebben wij de grote eer om de almanakcie te vormen. Dat betekent dat wij voor jullie een fantastische almanak gaan mogen mogen maken. Deze super commissie bestaat dit jaar uit maar liefst 11 toppers. Erja, Sarah, Liesbeth, Heleen, Vincent, Annika, Emma, Sander, Marijke, Suzanne en Inge. Met deze mensen gaan wij speciaal voor jullie een top almanak in elkaar zetten, wij kunnen niet wachten totdat ie eindelijk af is, we hopen jullie ook niet. Heel veel liefs van de almanakcie en tot op de stamkroeg waar we de almanak uit zullen delen!!

Borrelcie

Borrelcie

Zeg nou eerlijk, niets is fijner dan met een kater, terugkijkend op een mega gezellige avond, te studeren! Gelukkig zal ook dit jaar de Borrelcie zorgen voor deze maandelijkse gezelligheid. Maar wie zijn wij? Even voorstellen, wij zijn Kiki, Sanne, Alicia, Maarten, Maren, Siebe & Milou. Wij zullen elke maand zorgen voor de allerleukste gethematiseerde borrels. Hopelijk kunnen we zo snel mogelijk samen borrelen in onze stamkroeg! Voorlopig zal de borrels dus in een online omgeving zijn, maar dat maakt het zeker niet minder gezellig! En juist nu meer dan ooit kan iedereen wel wat extra gezelligheid en een borrel gebruiken tussen het studeren door, toch? Hopelijk zien wij jou ook maandelijks tijdens onze mega gezellige borrels, of ben je een kleine speler?

Lustrumcie

Lustrumcie

Hooooi,

Wij zijn Heleen, Kato, Myrthe, Filomena en Lieke van de Fuifcie. Wij gaan dit jaar een geweldige Fuifweek neerzetten, vol met feestjes, spelletjes en gezelligheid. Want wat is beter dan een week lang feesten met je vrienden? Niets! Dat gaan wij je bewijzen! Dus tot snel tijdens de Fuifweek dit schooljaar en volgend schooljaar!

FINANCIE

FINANCIE

Natuurlijk moeten de centjes van de vereniging ook geteld worden! Dit is natuurlijk de taak van de penningmeester uit het bestuur. Maaaar dit hoeft hij gelukkig niet alleen te doen, want hij wordt ondersteund door de Financie. In deze leuke commissie zitten veel verschillende leden: van eerstejaars tot ouderejaars, en van leden tot oud-bestuursleden. De commissie helpt bij het controleren van de boekhouding en heeft ook nog als taak om grote commissiebegrotingen en financiële verslagen te checken. Daarnaast heeft de commissie ook een adviserende rol wanneer de penningmeester om hulp vraagt. Dit klinkt allemaal heel serieus, maar er is in deze commissie ook zat ruimte voor gezelligheid! De commissie heeft dit jaar al goed gebond en zal dit zeker vaker doen dit jaar! De toppers die dit jaar de penningmeester ondersteunen zijn Myrthe, Lisanne, Jorissa, Lieke, Siebe, Tom, Anne, Sjoerd & Rosan!

MANNENCIE

MANNENCIE

De Mannencie is net als zijn leden een beetje een aparte commissie. Dit is de commissie voor louter mannen. Het is de plek waar de mannen van onze studie elkaar op kunnen zoeken om te bonden.

Daarnaast organiseert de Mannencie ook nog eens twee gave activiteiten, die wel beschikbaar zijn voor de rest van de vereniging! In de wandelgangen wordt wel eens gezegd dat dit de tofste activiteiten van onze mooie verenigingen zijn.

Dit jaar zetten we PAP op zijn kop met: Bas, Finn, Jari, Koen, Maarten, Thomas, Tim, Tom, Tommie, Vincent & Siebe

Meeloopcie

Meeloopcie

Ook de Meeloopcie is dit jaar weer gevuld met een leuke mix van eerstejaars en ouderejaars! Onze commissie bestaat uit: Indy, Koen, Kiki, Daniëlle, Isa, Isa, Sam, Kato, Alicia, Marije, Arissa, Liesbeth, Julia, Tommie, Thomas en Julia! Het is een grote groep met zowel jongens als meiden, wat best bijzonder is bij PAP?

Wij zullen als commissie meewerken aan de meeloopdagen. We zullen de potentiële nieuwe studenten goed begeleiden, in de hoop dat ze bij ons in Utrecht komen studeren. Het doel is om op een leuke manier onze studie te presenteren en open te staan voor de vragen die ze mogelijk hebben. Ook omdat we nu alles online doen, gaan we ons uiterste best doen om op een leuke en representatieve manier de meeloopdag te organiseren.

Wij hebben er met z’n allen super veel zin in!!

Musicie

Musicie

De Musicie, je ziet het vast al aan de naam…. en dat klopt wij doen iets met Muziek! Maar wat dan precies? Dat gaan we je helemaal uitleggen

 Wij zijn 13 man sterk en dit jaar zijn wij begonnen met deze nieuwe commissie. Even voorstellen, we bestaan uit: Alicia, Annika, Anouk, Carmen, Duraa, Erja, Loïs, Madelon, Mariska, Sander, Tom, Bibi en Milou. Iedereen van ons houdt van muziek, doet er wat mee, speelt een instrument, of zingt je oren van het lijf en met elkaar vormen wij dus de Musicie.

 De bedoeling die we dit jaar met onze commissie hebben is (als het weer mag) met elkaar liedjes in te studeren en repeteren in een studio en daarmee toe te werken naar een optreden waar jullie natuurlijk allemaal voor worden uitgenodigd!

Liefs,
De Musicie

 

PAPErascie

PAPErascie

Wij zijn (van links naar rechts) Elisja, Vincent en Suzanne en vormen dit jaar de PAPerascie! Wij zullen dit jaar elke maand een superleuke blog schrijven over interessante en actuele onderwerpen uit het vakgebied pedagogiek natuurlijk. Van opvoeding in de praktijk tot interviews met professionals: de PAPeras biedt iedere maand een nieuw interessant onderwerp! Deze blogs zullen te vinden zijn op deze Instagram pagina (paperascie_svpap) en op deze site. Wij hebben er super veel zin in, en we hopen jullie ook!

Veel leesplezier!

PROMOCIE

PROMOCIE

Hooooooooi! Wij zijn Heleen, Elske, Bibi en Doyke van de Postercie. Wij gaan dit jaar zorgen voor alle mooie posters. Met bloed, zweet, tranen en een persoonlijke touch gaan we voor jullie aan de slag. We hebben er zin in dit jaar!!

Veel liefs,
De Creabea’s

STUDIECIE

STUDIECIE

Wij zijn Sophie, Celina, Jorissa, Lieke, Isabel, Kim en Julia. Dit jaar hopen wij de leukste studie inhoudelijke activiteiten voor jullie te organiseren!

We proberen afwisselende activiteiten te organiseren die verdiepend en verbredend zijn. Helaas kunnen onze kroeg lezingen nu nog niet door gaan, maar we hopen zo snel mogelijk interessante fysieke excursies te kunnen doen met jullie.

In de tussentijd kun je bij ons terecht voor vernieuwende en interactieve activiteiten via teams! We staan altijd open voor leuke ideeën. Stuur ons een berichtje via insta of ons mailadres: studieciesvpap@gmail.com

STUDIEREISCIE

STUDIEREISCIE

De Studiereiscie is ook dit jaar weer van de partij om met bloed, zweet en tranen de meest plezante studiereis te organiseren die studenten van Pedagogische Wetenschappen zullen ervaren. Tussen al het uitputtende geploeter door dat studeren heet, is het ook wel eens tijd om de rust te bewaren.

De memorabele studiereis is hiervoor uiterst geschikt, omdat er naast de gelegenheid om zich te verpozen, ook nog enige kennis wordt opgepikt. Cultuur wordt opgesnoven en er wordt genoten van het hopelijk gunstige klimaat, al is het nog strikt geheim waar de grandioze reis heen gaat. Desalniettemin wordt het gegarandeerd heus amusement, iets waar jij hopelijk ook bij bent!

Madelon, Maren, Julia, Julia, Anouk, Elise, Tom en Siebe organiseren met veel plezier deze reis!

Liefs,
De Studiereiscie

SYMPOCIE

SYMPOCIE

Heeey, wij zijn dit jaar de Sympocie. Met Julia als voorzitter, Keri als secretaris, Anne als penningmeester, Doyke als PR, Emmelieke als chef-bonding, Liesbeth als algemeen commissielid en Lieke als coördinator gaan we twee supertoffe symposia neerzetten.

We sympoZIEN je daar!

UITJESCIE

UITJESCIE

De Uitjescie bestaat dit jaar uit zeven enthousiastelingen: Asha, Elisa, Julia, Myrthe, Sanne, Vincent en Zoë. Wij zullen ervoor gaan zorgen dat de zware taak van studeren afgewisseld kan worden met de ontspanning van een buitengewoon gezellig uitje! Zowel onze online escapades als (hopelijk) fysieke uitstapjes staan garant voor een tijd vol spanning of pret!

Natuurlijk hoef je dat niet op ons woord te geloven. Test het vooral zelf en schrijf je voor (al) onze activiteiten in! Even erop uit is namelijk veel leuker samen. Daarnaast mag het belang van ontspannen natuurlijk niet onderschat worden. Omdat wij dat als geen ander weten, zullen we ieder maand een nieuw uitje organiseren!

Tot bij het volgende uitje!

Weekend/Midweekcie

Weekend/Midweekcie

WE(ekendcie)!! 

Weekend, het moment waar je naar uit kijkt! Dit jaar een bijzonder jaar dus of het een dagtrip wordt of een weekend weg we will cie.

Onze enthousiaste commissie bestaat uit: Maren, Sanne, Sam, Filomena, Lise, Lisanne, Bibi en Lois!!

Wij zullen ervoor zorgen dat er hoe dan ook iets leuks en gezelligs georganiseerd gaat worden!! Wij kijken er naar uit, jij ook? 😉

Introcie

Introcie

Wij, Anne, Elske, Eva, Finn, Indy, Madelon, Tom en Vincent, hebben als Introcie de eer om een super tof introweekend te gaan organiseren voor de komende eerstejaars! We gaan ons best doen om hen allemaal een warm welkom te heten en een onvergetelijke tijd te bezorgen. We gaan de komende tijd lekker veel brainstormen over een gaaf thema en leuke activiteiten voor het introkamp. We hebben er allemaal hartstikke veel zin in! De meeste van ons hebben elkaar nog niet in het echt gezien, maar onze chef bonding Tom zal voor de bonding der bondingen zorgen. En ondanks de achterstand van de CLB, zijn we allemaal vastberaden om deze te winnen.