Studie en Carrière

Via PAP kan je geprinte samenvattingen afhalen op de PAPkamer, je boeken met korting bestellen en ervaring opdoen voor na je studie. Als pedagoog in spe kan het geen kwaad om vast wat ervaring op te doen of een blik werpen op het werkveld voor na je studie:

Handjehelpen
HandjeHelpen koppelt mensen die hulp nodig hebben aan precies de juiste vrijwilliger. De hulpvragers geven aan dat dankzij een maatje hun leven fijner is, dat ze méér contacten hebben en beter in hun vel zitten. Dát is het Handjehelpen-effect! Gun jij meer mensen dit effect? Word dan vrijwilliger!

JoHo
JoHo samenvattingen en studiehulp zijn bedoeld om voor minimale kosten op een duurzame wijze je tentamenkans te vergroten en jou te laten studeren op de manier die het beste bij jou past!
Nedereind
Zoek je een uitdaging? Stichting Nedereind is een instelling waar mensen met een licht-verstandelijke beperking worden ondersteund. Kom werken bij Stichting Nedereind in Utrecht en Nieuwegein!
NVO
Samen met de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen organiseert PAP de praktijkavond. Hier kan je een blik op het werkveld werpen als (ortho)pedagoog of onderwijskundige in spe!
Vidius
Vidius is de belangenbehartiger van studenten en studentenorganisaties in Utrecht.

Aethon
Vind je het leuk om met kinderen te werken en tegelijkertijd werkervaring op te doen? Aethon verbindt gedreven studenten aan leuk en betekenisvol werk in de kinderopvang. Maak van de tijd op de buitenschoolse opvang of het kinderdagverblijf een feestje voor alle kinderen. Zet jouw skills in en ga aan de slag als pedagogisch medewerker.
Een (bij)baan die je kunt afstemmen op je studie, stage of vakantieplannen. Solliciteer nu via deze link: https://aethon.nl/pap/.
Mantelaar
Mantelaar koppelt gedreven zorgverleners aan mantelzorgers en hun naaste voor zorg en gezelschap. Mantelaar staat voor een goede balans tussen persoonlijke verzorging én persoonlijke
aandacht.
Help jij graag overbelaste ouders met een kind met autisme, een kind met lichamelijke of verstandelijke beperking, GGZ problematiek of oudere met dementie?  Dan is dit de perfecte plek werkplek voor jou!