Vacaturebank

De vacaturebank is de plek waar alle (oud-)PAPleden lopende en oude vacatures kunnen vinden om zo een handig overzicht te hebben. Voor informatie over het plaatsen van een vacature in de vacaturebank kunt u contact opnemen met extern@svpap.nl

Alle vacatures

Maltha studiecoachingis op zoek naar enthousiaste collega’s voor het nieuwe schooljaar – regio Utrecht

Wij richten ons al 39 jaar op leerproblemen en begeleiding op maat voor leerlingen van groep 3 t/m Master. Een bedrijf met een jong, energiek en enthousiast team (bestaande uit (ortho)pedagogen / psychologen / onderwijskundigen en vakdocenten).

Wij zoeken collega’s voor de volgende functies:

 • Hoofdbegeleid(st)er studiepraktijk

Wij zijn op zoek naar een hoofdbegeleid(st)er voor onze studiepraktijk in regio Utrecht voor het nieuwe aankomende schooljaar. Je bent van maandag t/m vrijdag van 13.30-18.30 uur het aanspreekpunt van een vaste groep leerlingen, hun ouders en geeft leiding aan een klein team collega’s. Als hoofdbegeleid(st)er ben je medeverantwoordelijk voor het pedagogisch, onderwijskundig en beleidsmatig klimaat op de vestiging.

 • Studiebegeleider/studiecoach

Als studiebegeleider/ studiecoach ben je van maandag t/m vrijdag het aanspreekpunt voor je “eigen” leerlingen en hun ouders. Je leert je eigen leerlingen studievaardigheden en studiemethodieken aan en controleert/corrigeert studieplanningen en hun dagelijkse schoolwerkzaamheden. Je monitort hun voortgang (ook knelpunten signaleren).

 • Junior (ortho)pedagoog / psycholoog (ook Master student)

Als junior (ortho)pedagoog/ psycholoog kan je ingezet worden voor pedagogische ondersteuning, studiecoaching, cito-coaching en faalangstreductie-trainingen aan leerlingen uit het primair- en voortgezet onderwijs en ondersteuning aan leerlingen met leer- en motivatieproblemen. Het betreft individuele begeleiding.

 • Bijlesdocenten

Maltha studiecoaching is op zoek naar enthousiaste bijlesdocenten. Ben je minimaal 1 middag in de week beschikbaar en heb jij affiniteit met jongeren? Dan is deze bijbaan iets voor jou!

Kom jij ons team versterken?

Kijk voor meer informatie op onze website – https://www.malthastudiecoaching.nl/vacatures/ 

Traineeship gedragsdeskundige bij Raeger Autismecentrum

 

Onze organisatie

Raeger Autismecentrum is gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van kinderen met autisme in de leeftijd van 1,5 tot 18 jaar. Ons doel is om kinderen zich zoveel mogelijk te laten ontwikkelen en ons motto is dan ook: Ieder kind kan zich ontwikkelen, voor ieder kind is er een doel en een pad in het leven. Onze organisatie kenmerkt zich door zijn kleinschalige, individuele aanpak met oog voor het kind. In onze organisatie heerst een hecht teamgevoel; we doen het met zijn allen en iedereen heeft als doel om zo’n goed mogelijke zorg te leveren.

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste trainees voor drie tot vier dagen per week in de regio Amsterdam/Rotterdam. Ben je geïnteresseerd in ons werk en heb je een (bijna) afgeronde WO Psychologie of (Ortho)pedagogiek en woonachtig in de regio Amsterdam/Rotterdam? Dan is Raeger Autismecentrum dé plek voor jou!

 

Het traineeship

Tijdens het traineeship leer je kinderen met autisme begeleiden en behandelen volgens de Applied Behavior Analysis (ABA) methode, een vorm van cognitieve gedragstherapie die bij Raeger gehanteerd wordt. Je schrijft mee aan behandelplannen en je rapporteert over de voortgang van de ontwikkeling van de kinderen. Bij Raeger trainen we ook de ouders van de kinderen en hebben wij regelmatig contact met hen. Hier ga je ook een rol in spelen. De leerdoelen van het traineeship zijn dan ook als volgt:

 • Flexibiliteit. Het kunnen overschakelen naar en uitvoeren van diverse taken. Je bent op meerdere groepen inzetbaar en werkt met verschillende leeftijden
 • Behandeling en begeleiding op basis van ABA kunnen bieden aan kinderen met autisme
 • Omgaan met collega’s: samenwerking, mening uiten, hulpvraag stellen, omgaan met bedrijfsregels
 • Zorgproces onder de knie krijgen: schrijven van een behandelplan, meten van de voortgang van de kinderen met behulp van datasheets en VB-MAPP, voeren van oudergesprekken
 • Oudertrainingen. Gedurende je traineeship heb je veel contact met ouders. Samen met de mentor van jouw groep bereid je tussentijdse evaluatiegesprekken en maandelijkse oudertrainingen voor.

Na afloop van het traineeship kun je bij ons aan de slag als gedragsdeskundige!

 

Jouw profiel

 • Je hebt de opleiding WO Psychologie of (Ortho)pedagogiek (bijna) afgerond
 • Je bent drie tot vier dagen per week beschikbaar voor de periode van drie maanden
 • Je wilt graag praktijkervaring opdoen met begeleiding en behandeling van kinderen met autisme
 • Je bent woonachtig in regio Amsterdam/Rotterdam

 

Wat bieden wij?

Als trainee bieden wij je een vergoeding van € 600,- bruto per maand obv 36 uur waarbij de reiskosten volledig worden vergoed. Het traineeship duurt gemiddeld 3 maanden. Daarnaast bieden wij je een mooie leerplek binnen een team van gedreven en gepassioneerde medewerkers. Tijdens het traineeship volg je een 40-urige durende ABA training en ontvang je begeleiding van BCBA gecertificeerde behandelaars. Ook neem je deel aan diverse interne trainingen. 

Raeger is een snelgroeiende stichting. Na het succesvol afronden van je traineeship kun je doorstromen als gedragsdeskundige. Je kunt bij ons fulltime aan de slag en je start in fwg schaal 50!

 

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar solliciteren@raeger.nl. Voor verdere vragen over het traineeship kun je contact opnemen met Jan-Willem Bos (06 12 71 90 66) of met Floris Wagenaar (06 82 46 57 76).

 Word studievaardigheidstrainer!

Wil jij het verschil maken voor middelbare scholieren? Ben jij op zoek naar een nieuwe of aanvullende uitdaging? En wil jij extra mogelijkheden voor je carrière? Volg dan nu de cursus tot studievaardigheidstrainer!

Waarom juist nú deze cursus volgen?

Er wordt steeds meer verwacht dat leerlingen binnen het middelbaar onderwijs zelfstandig kunnen leren. Al helemaal in deze tijd. Iets wat zeker niet ieder kind kan en waar wij nu al de grote gevolgen van zien. Een perfecte tijd om als studievaardigheidstrainer aan de slag te gaan om deze jongeren te helpen met hun schoolcarrière, middels het aanbieden van studievaardigheidstrainingen.

Wat komt er aan bod?

Binnen de cursus wordt inhoudelijk uitleg gegeven over alle studievaardigheidstrainingen. Daarnaast leer jij hoe te handelen als professionele trainer en krijg jij tips over sales en marketing. De cursus wordt door een professionele trainer verzorgd en duurt 20 uur, verdeeld over 4 dagdelen. Ook is er de mogelijkheid om de cursus online te volgen.  

Wat kun je met de cursus?

Na de cursus ontvang je een certificaat, waarmee jij direct aan de slag kan gaan met het geven van onze kant-en-klare studievaardigheidstrainingen aan middelbare scholieren voor elk leerjaar, op elk niveau. Met jouw passie voor het coachen van leerlingen, begeleid jij hen bij het efficiënt leren.  Je krijgt de kans om aan een sterk persoonlijk verdienmodel te bouwen, aangezien jij diegene bent die de trainingen gaat verzorgen!

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn, of heb je verder nog vragen met betrekking tot de cursus tot studievaardigheidstrainer? Klik dan op onderstaand link voor meer informatie en onze contactgegevens!

Mail: info@oabmaltha.nl

Website: https://www.malthastudiecoaching.nl/voor-scholen/opleiding/studievaardigheidstrainer/

Bel: 030-2292039

 

Wil je iets met je studie doen en tegelijkertijd iets bijverdienen? 

Wij hebben drie jonge zonen van 6, 7 en 9. Onze middelste zoon heeft het syndroom van Down. Het  is een lieverdje maar hij heeft wel speciale aandacht nodig. 

Wij zijn daarom op zoek naar een student pedagogische wetenschappen (of andere relevante  studie) om op te passen op onze jongens. De aanwezigheid van de jongens wisselt. Met enige  regelmaat heb je alleen onze zoon met Down onder je hoede om te werken aan zijn ontwikkeling. 

Wat zoeken we? 

 • 1e-jaars student (we zoeken wat continuïteit) 
 • Affiniteit met/interesse in kinderen met een beperking 
 • Tijd om één of enkele dagdelen per week overdag op te passen bij ons thuis in Utrecht Oost 

Wat bieden we? 

 • Relevante werkervaring op je CV 
 • Aantrekkelijke compensatie 
 • Flexibiliteit om werkuren aan te passen op je rooster 

Ben je enthousiast of wil je meer informatie? Bel Jan Willem op 06-44563366 of mail  naar jwe@urbanoak.nl.