Vacaturebank

De vacaturebank is de plek waar alle (oud-)PAPleden lopende en oude vacatures kunnen vinden om zo een handig overzicht te hebben. Voor informatie over het plaatsen van een vacature in de vacaturebank kunt u contact opnemen met penningmeester@svpap.nl

Alle vacatures

Schrijfcoach Skills Lab

 

”Word jij de nieuwe schrijfcoach op het Skills Lab? We zijn op zoek naar 5 Ba/Ma-studenten van de UU van verschillende opleidingen die schrijfcoach willen worden. Je moet ongeveer 1 dag per week beschikbaar zijn voor minimaal 1 jaar. Deadline voor sollicitaties: 17 januari 2021, bekijk de vacature’’

 Word studievaardigheidstrainer!

Wil jij het verschil maken voor middelbare scholieren? Ben jij op zoek naar een nieuwe of aanvullende uitdaging? En wil jij extra mogelijkheden voor je carrière? Volg dan nu de cursus tot studievaardigheidstrainer!

Waarom juist nú deze cursus volgen?

Er wordt steeds meer verwacht dat leerlingen binnen het middelbaar onderwijs zelfstandig kunnen leren. Al helemaal in deze tijd. Iets wat zeker niet ieder kind kan en waar wij nu al de grote gevolgen van zien. Een perfecte tijd om als studievaardigheidstrainer aan de slag te gaan om deze jongeren te helpen met hun schoolcarrière, middels het aanbieden van studievaardigheidstrainingen.

Wat komt er aan bod?

Binnen de cursus wordt inhoudelijk uitleg gegeven over alle studievaardigheidstrainingen. Daarnaast leer jij hoe te handelen als professionele trainer en krijg jij tips over sales en marketing. De cursus wordt door een professionele trainer verzorgd en duurt 20 uur, verdeeld over 4 dagdelen. Ook is er de mogelijkheid om de cursus online te volgen.  

Wat kun je met de cursus?

Na de cursus ontvang je een certificaat, waarmee jij direct aan de slag kan gaan met het geven van onze kant-en-klare studievaardigheidstrainingen aan middelbare scholieren voor elk leerjaar, op elk niveau. Met jouw passie voor het coachen van leerlingen, begeleid jij hen bij het efficiënt leren.  Je krijgt de kans om aan een sterk persoonlijk verdienmodel te bouwen, aangezien jij diegene bent die de trainingen gaat verzorgen!

Interesse?

Mocht je geïnteresseerd zijn, of heb je verder nog vragen met betrekking tot de cursus tot studievaardigheidstrainer? Klik dan op onderstaand link voor meer informatie en onze contactgegevens!

Mail: info@oabmaltha.nl

Website: https://www.malthastudiecoaching.nl/voor-scholen/opleiding/studievaardigheidstrainer/

Bel: 030-2292039