Vacaturebank

De vacaturebank is de plek waar alle (oud-)PAPleden lopende en oude vacatures kunnen vinden om zo een handig overzicht te hebben. Voor informatie over het plaatsen van een vacature in de vacaturebank kunt u contact opnemen met extern@svpap.nl

Alle vacatures

Vacature Vrijwilliger Nijntje Museum

Vacature Aapjeskooidocent

Vacature Werken bij Doris

Vacature zorgstudent bij Mantelaar

Over Mantelaar
Mantelaar koppelt gedreven zorgverleners aan mantelzorgers en hun naaste voor zorg en gezelschap. Wij staan voor een goede balans tussen persoonlijke verzorging én persoonlijke aandacht.

De functie
Je biedt ondersteuning bij mensen thuis. Je cliënten variëren van overbelaste ouders met een kind met autisme tot kinderen, jongeren of volwassenen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, (lichte) GGZ problematiek of ouderen met dementie. Denk aan wandelen/koffie drinken met een oudere, oppassen op een kindje met autisme of ADHD of een (kwetsbare) moeder na haar bevalling ondersteunen bij het huishouden en zorg voor
haar pasgeboren baby. Elke hulpvraag is anders. Naast korte bezoeken kan je je ook inschrijven op 24-uurs en nachtdiensten. Dit is snel en lekker bijverdienen. Je kiest zelf hoeveel je werkt en aan welke gezinnen, echtparen of individuen jij ondersteuning gaat bieden.

Mantelaar biedt..
Een super dankbare (bij)baan waarbij je relevante werkervaring op doet in de zorg. Het is flexibel werk en bovengemiddeld betaald!
Doe jij..
– Een zorg gerelateerde opleiding of heb je deze gevolgd, bijvoorbeeld social work, pedagogische wetenschappen, gezondheidswetenschappen of verpleegkunde?
– Ben je 18 jaar of ouder?
– Ben jij minimaal 3 uur per week beschikbaar?
– Heb je een echt zorghart.. ❤️

Wil jij..
– Relevante werkervaring opdoen?
– Een maatschappelijke betrokken (bij)baan?
– Toffe trainingen volgen over dementie, ADL, nacht en 24 uurszorg of grenzen bewaken?
– Diverse diensten. Van 3 uurs bezoeken overdag, tot slaapdiensten van 9 uur of 24 uurs diensten?
– En ook nog eens goed verdienen.. €9,- tot €16,50 per uur

Meer weten of solliciteren? Check dan de website https://avontuur.mantelaar.nl/aanmelden, mail naar info@mantelaar.nl of bel naar 085-0643030

Vacature Invaller Sozko

Zoek je een bijbaan?
– Die goed verdient
– Met flexibele werktijden
– In een leuk team dat blij met jou is
– Waar je nuttige ervaring opdoet
– En die goed staat op je CV?
En heb je een lesbevoegheid voor het primair onderwijs (PABO)?

Kom bij SOZKO!
Wij zijn een stichting voor basisonderwijs met drie heel verschillende scholen. Werken bij Sozko is gegarandeerd afwisselend. Onze scholen staan in Utrecht. Wij zoeken mensen met lesbevoegheid die losse dagjes willen invallen. Als er een leerkracht ziek is, naar een opleiding moet, een bruiloft heeft,
of anderszins even niet voor de klas kan.
De samenwerking is eenvoudig: jij geeft per maand aan welke dagen jij wil werken, wij geven aan op welke school en in welke klas jij terecht kan. We zorgen voor begeleiding waar nodig. We houden rekening met je voorkeuren. Je zit nergens aan vast. In de praktijk werkt dit goed voor iedereen: Eline Ottens, student Pedagogiek aan de Universiteit van Utrecht en invaller bij SOZKO:

“Bij Sozko kan ik werken op drie verschillende scholen met fijne mensen. Ik kan het heel goed combineren met mijn studie doordat ik zelf mijn werkdagen aan kan geven. Een hele leuke manier om ervaring op te doen in het onderwijs!”

En: voor ons ben je een fijne oplossing voor een groot probleem in het huidige onderwijs. Wij bieden:
– Salaris van een leerkracht
– Maximaal flexibel contract
– Gezelligheid, interessant werk, mooie maatschappelijke bijdrage.
Meer informatie en solliciteren: Marion Wiendels, tel 06 33708128, bestuur@sozko.nl .
Meer informatie over Sozko en onze scholen: www.wijzijnsozko.nl

Vacature Traineeship onderwijs

Je bent (bijna) klaar met je studie, maar nog niet klaar met ontwikkelen? Je wilt aan het werk in het onderwijs en/of de jeugdzorg en tegelijkertijd jezelf ontwikkelen tot adviseur in de publieke sector? Dan is ons traineeship onderwijs & jeugd iets voor jou!

Over het traineeship
Als trainee bij BMC doe je ervaring op bij verschillende opdrachtgevers, ontwikkel je specifieke vakkennis en werk je gericht aan voor jou relevante competenties. In korte tijd bouw je een mooi en afwisselend CV op. BMC start oktober 2023 met de tiende editie van het traineeship Jeugd & Onderwijs. Als trainee krijg jij de mogelijkheid om in een periode van twee jaar werk uit te voeren bij diverse onderwijs- en/of jeugdzorginstellingen in verschillende functies. Je kunt de in jouw studie(s) opgedane kennis goed inzetten in deze functies en tegelijkertijd krijg je de kans om een scherper beeld van onderwijsinstellingen en/of jeugdzorgorganisaties te vormen. Hierdoor ontdek jij waar jouw talenten het meest tot zijn recht komen.

Naast het werken bij één van onze opdrachtgevers, ga je 8 uur per week aan de slag met je eigen ontwikkeling. Dit doe je onder andere middels het volgen van trainingen en intervisie met je mede-trainees, leergesprekken met jouw leermanager en het schrijven van een portfolio. Je wordt intensief opgeleid tot adviseur binnen de publieke sector. Onze eigen adviseurs van jeugd en onderwijs spelen hierin een grote rol, zij verzorgen trainingen met concrete voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

Dankzij ons grote netwerk en vele adviseurs kom je in aanraking met de verschillende functies binnen jeugd en onderwijs. Functies die je zelf vervult en daarnaast de mogelijkheid om een periode met een ervaren adviseur mee te lopen op zijn of haar opdracht, om het werk van een senior adviseur van dichtbij te ervaren. Tot slot ontmoet je alle adviseurs tijdens de diverse bijeenkomsten waaronder onze domeinavonden.

Wat wij vragen:
Je hebt maximaal twee jaar geleden een HBO en/of WO opleiding afgerond op het gebied van jeugd en/of onderwijs. We geven de voorkeur aan kandidaten die ook een aanvullende master hebben afgerond. Twijfel jij of je in aanmerking komt met jouw opleiding? Neem gerust contact op! 

Procedure
Bij interesse kun je solliciteren via de site van BMC: https://www.bmc.nl/vacatures of een mail sturen naar roos.de.dreu@bmc.nl (voor eventuele vragen of meer informatie kun je ook bij Roos terecht).

De selectieprocedure bestaat uit twee selectiedagen, deze vinden plaats op 30 mei en 6 juni. 

Over BMC
BMC is een advies- en detacheringsbureau in de publieke sector. BMC voert hoogwaardige onderzoeks- en adviesopdrachten uit binnen diverse werkvelden, waaronder onderwijs en jeugdzorg. Daarnaast biedt BMC ondersteuning bij de implementatie van verbeteringen in beleid en uitvoering. BMC faciliteert een groot aantal opleidingsactiviteiten voor haar opdrachtgevers en professionals. Kennis is waar het bij BMC om draait. Gecombineerd met de juiste competenties dagen we onszelf uit om de maatschappij elke dag een beetje beter te maken. Zo dragen wij ons steentje bij.

Vacature PGB-begeleider voor jongen in Zeist

Studenten opgelet >> aangeboden per direct >> Leuke, leerzame en goed betalende baan als PGB-begeleider (m/v) voor jongen in Zeist (dichtbij de Uithof)

Hoi allemaal,

Wij, een team studenten HBO/WO met pedagogische en/of psychologische studie, werken in Zeist bij een gezin thuis waarvan 1 van de kinderen autisme heeft en dyslectisch is.  Wat wij hem doen zijn allerlei opdrachten en activiteiten variërend van wiskunde/rekenen tot aan culturele uitjes tot aan huishoudelijke taken. Het doel van deze dagbesteding is om hem een eind op weg te kunnen helpen naar het zelfstandig te kunnen leven en zelfstandig dingen te kunnen ondernemen. Deze 1-op1 begeleiding vindt bij het gezin thuis plaats en deels buiten de deur, als we een dagje weg gaan bijvoorbeeld. De begeleiding beslaat per begeleider 1 tot 2 dagdelen in de week. Dinsdag, donderdag en vrijdag alleen de middag. Maandag en woensdag zijn hele dagen.

We werken in een team van student begeleiders die allemaal HBO/WO pedagogiek en/of SPH doen of pedagogische wetenschappen. Op het moment zijn we met zijn vijfen, maar over enige tijd zullen twee teamleden in het kader van een tussenjaar gaan reizen.

Lijkt het je leuk om een jongen van 26 te helpen zich te ontwikkelen, jezelf hierdoor enorm te ontwikkelen, hiermee een voor ons studenten riant salaris te ontvangen, te werken in een leuk team en er een nieuwe vriend bij te krijgen?

Stuur dan een mailtje naar de moeder (francoisedorsman@trackfinder.nl) van de jongen. Graag je CV bijvoegen. En wie weet heb je er binnenkort een ontzettend leuk en leerzaam bijbaantje bij! Mocht je vragen hebben een whatsappje werkt ook goed: 0628549748.

NB Gezien de samenstelling van het huidige team gaat de voorkeur uit om in ieder geval een mannelijke en een vrouwelijke nieuwe begeleider aan het team toe te voegen.

Vacature Vrijwilliger Villa Pinedo

HEY JIJ,

Wil jij ook betekenisvol zijn voor kinderen en jongeren met gescheiden ouders? Omdat jij als geen ander weet hoe het voelt? Ben jij super betrouwbaar, communicatief sterk, schrijfvaardig en heb je een sterk reflectief vermogen? En zoek jij een extra uitdaging naast jouw studie of werk? Solliciteer dan nu als vrijwilliger bij Stichting Villa Pinedo!
Jij maakt verschil voor kinderen en jongeren met gescheiden ouders in Nederland door hen dagelijks online een liefdevol, luisterend oor te bieden via de chat en op het Forum. Villa Pinedo begeleidt en support jou in jouw rol en in de weg tot (mogelijk) ervaringsdeskundige. Door het volgen van meerdere trainingen, het contact met lotgenoten, coaching-on-the-job door psychologen en pedagogen, de mogelijkheid tot een 1-op-1 coachsessie met betrekking tot jouw eigen herstel én interessante masterclasses over verschillende thema’s om jouw kennis te verbreden, ontwikkel jij jouw talenten en vaardigheden in contact met anderen optimaal. Uitbreiding van vrijwilligerstaken op basis van jouw talenten of voorkeuren (bijvoorbeeld het contact met andere doelgroepen, denk aan gescheiden ouders en beroepskrachten, of bloggen en online content maken) is mogelijk. Tevens is het een mooie toevoeging op je CV én kun je jouw vrijwilligerswerk inzetten voor het behalen van studiepunten / vrije uren.

DIT VRAGEN WIJ VAN JOU
● Je hebt gescheiden ouders;
● Je bent minimaal 18 en maximaal 25 jaar oud;
● Je bent dagelijks online beschikbaar (in totaal ongeveer 4-6 uur per maand);
● Je bent bereid om meerdere trainingen te volgen;
● Je bent minimaal een jaar beschikbaar om je in te zetten als vrijwilliger;
● Je bent bereid je eigen ervaring rondom de scheiding van je ouders in te zetten om anderen te ondersteunen;
● Je vindt het leuk om andere ervaringsdeskundigen in een groep te ontmoeten;
● Je bent empathisch en communicatief sterk;
● Je wilt met jouw ervaringen iets positiefs voor de maatschappij doen;
● Je bent in staat om nauw contact te hebben met Villa Pinedo over jouw rol en het functioneren als vrijwilliger.

EN WAT BIEDEN WIJ JOU?
● De mogelijkheid om met jouw ervaringen positief verschil te maken voor kinderen met gescheiden ouders in Nederland;
● De kans om jouw talenten te ontwikkelen en in te zetten op meerdere gebieden;
● Persoonlijke support van Villa Pinedo;
● Twee verplichte trainingen per jaar, heel veel leuke extra’s;
● 1-op-1 coaching indien je daar je behoefte aan hebt door een professionele coach;
● Masterclasses om je kennis te verbreden (verschillende thema’s);
● De kans om in contact te komen met andere leuke vrijwilligers en ervaringsdeskundigen

Vacature Oppas met affiniteit met kinderen met een beperking