Vacaturebank

De vacaturebank is de plek waar alle (oud-)PAPleden lopende en oude vacatures kunnen vinden om zo een handig overzicht te hebben. Voor informatie over het plaatsen van een vacature in de vacaturebank kunt u contact opnemen met extern@svpap.nl.

 

Alle vacatures

Een Handje Helpen? 

 Aniek (14) zoekt rustgevend knutsel- en speelmaatjesmaatje voor in het weekend
Anniek is een vrolijk, lief en ook druk meisje. Ze houdt enorm van zwemmen, naar het Nijntje museum gaan, buiten spelen in de speeltuin of lekker binnen knutselen. Ze heeft een vorm van autisme en kan niet tegen teveel prikkels. Door de week gaat ze naar het speciaal onderwijs en in het weekend zou ze graag samen met een maatje leuke dingen willen doen.
Ben jij een rustige jonge meid en heb je ervaring en of affiniteit met autisme? Anniek is in het weekend beschikbaar tussen 11.00-17.00uur. Ze zou graag elk weekend 2-3 uurtjes met een gezellig maatje erop uit willen gaan. Haak jij aan?

Interesse? Meld je aan via https://www.handjehelpen.nl/vrijwilligerswerk-vacatures of benader Daphne Kroon via dkroon@handjehelpen / 06-43568696

Wordt Voorzitter van een non-profit in het onderwijs

Stichting BijlesBureau.com is een non-profitorganisatie met een missie om kansenongelijkheid in het onderwijs tegen te gaan. Dit doen we door gratis lessen aan te bieden aan kinderen die het zich financieel niet kunnen veroorloven. Dit wordt betaald met het geld dat we verdienen met onze begeleiding aan leerlingen die dit wel kunnen betalen. Op het moment zijn we actief op bijna alle basisscholen in Utrecht en 2 middelbare scholen en hebben grote groeiambities. Wij zijn op zoek naar een gedreven en toegewijde student om ons bestuur te leiden als voorzitter. Als voorzitter speel je een essentiële rol bij het sturen van onze organisatie en het realiseren van onze groeiambities.

Functie: Voorzitter Bestuur

Algemene taken:

– Leiden van bestuursvergaderingen en het nemen van strategische beslissingen in overleg met andere bestuursleden.

– Vertegenwoordigen van de organisatie naar externe partijen, waaronder sponsors, donoren, en partners.

– Ontwikkelen en implementeren van beleid en strategieën om de missie en doelen van de organisatie te bevorderen.

– Stimuleren van samenwerking en betrokkenheid binnen het bestuur en met andere belanghebbenden.

– Beheer van de algehele werking van de organisatie en het bewaken van de financiële gezondheid.

– Identificeren van kansen voor groei en opschaling van de organisatie.

– Inspireer en motiveer het team van vrijwilligers om hun beste werk te leveren.

Profiel:

– Je bent een enthousiaste en ambitieuze student met een passie voor gelijkheid in het onderwijs.

– Leiderschapsvaardigheden en ervaring in teammanagement zijn een pluspunt.

– Uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden.

– In staat om strategisch te denken en innovatieve oplossingen te vinden voor complexe uitdagingen.

– Flexibel en in staat om effectief te multitasken in een dynamische omgeving.

– Affiniteit met non-profitorganisaties en ervaring in vrijwilligerswerk is een voordeel.

Aanbod:

– Een uitdagende en lonende positie als voorzitter van BijlesBureau.com, waar je een echte impact kunt maken.

– Flexibele werktijden die je grotendeels zelf kan inplannen, gemiddeld 10-15 uur per week.

– Een maandelijkse vrijwilligersvergoeding van 300€.

– De mogelijkheid om bij te dragen aan het opschalen van onze organisatie en het vergroten van onze impact op de gemeenschap.

Ben jij klaar om een verschil te maken en de leiding te nemen bij het bevorderen van gelijke onderwijskansen? Stuur dan je CV en een korte motivatiebrief naar info@bijlesbureau.com. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Let op: Deze positie is uitsluitend beschikbaar voor studenten.

Deadline voor sollicitaties: 1 Juni 2024

Vacature begeleider Utrecht

Puck Onderwijst groeit! Daarom zijn we op zoek naar nieuwe begeleiders. Voor de functie in Utrecht zijn wij op zoek naar 2 studenten die één of meerdere doordeweekse dagen (ma-di-do-vrij) huiswerkbegeleiding kunnen geven aan uitgevallen hoogbegaafde studenten van 12:30-16:30 in Utrecht. Deze vacature is ideaal wanneer je naast je opleiding alvast ervaring op wilt bouwen in het onderwijs of jeugdzorg.

Utrecht:

Voor de functie in Utrecht kom je te werken bij een zorginstelling waar je jongeren helpt die uitgevallen zijn in het onderwijs. Je helpt de jongeren hun kennis bij te spijkeren zodat ze terug naar school kunnen, je helpt ze een overgangsbewijs te halen of begeleidt ze naar het halen van een staatsexamen. Alle jongeren hebben verschillende niveaus en plannen. Je helpt ze met plannen, overhoren en leren. En geeft ze uitleg wanneer ze ergens niet uitkomen. Elke middag is daardoor weer anders. Jij als begeleider werkt op één of meerdere vaste momenten in de week, afwisselend met andere begeleiders.

Voor de continuïteit is het belangrijk dat je tot minimaal juni/juli 2024 beschikbaar bent, zodat je de jongeren naar hun eindexamen kunt begeleiden. Het is een ideale bijbaan om alvast ervaring op te doen in de jeugdzorg en het onderwijs!

Wie zoeken wij?
Bij Puck Onderwijst zijn we allemaal wereldveranderaars. We zijn bevlogen, warm, bruisend en levendig. We zien de kinderen zoals ze zijn en helpen ze met school en om hun draai te vinden in de wereld.

Als begeleider bij Puck Onderwijst vinden we het belangrijk dat je naast vakinhoudelijke kennis, ook kennis van het kind hebt (of wilt leren). Je moet een groot inlevingsvermogen hebben in de kinderwereld. Een beetje levenservaring is daarbij een pré. Bij jezelf, in je omgeving, op je werk of tijdens je studie heb je (veel) geleerd over neurodiversiteit (AD(H)D, ASS, Dyslexie, Hoogbegaafdheid), de invloed van een gebroken of samengesteld gezin, faalangst of perfectionisme of de invloed van een (chronische) ziekte. Je herkent de worstelingen, maar weet ook hoe je het weer om kan draaien. Kortom, je bent ergens ervaringsdeskundig in.

Utrecht:

Daarnaast is het belangrijk dat je sensitief te werk gaat. Sommige jongeren moeten je eerst leren kennen, voordat ze je gaan vertrouwen. Aan jou de taak om altijd met een warme glimlach ze op te wachten en vooral niet te sturen of drukken. Soms is een spelletje spelen om elkaar te leren kennen heel belangrijk. Of is het feit dat ze je begroeten al een gigantische stap. Het is dus belangrijk dat je sensitief bent.

Wat bieden wij?
Eén keer in het jaar gaan we met alle begeleiders iets leuks doen! Daarnaast krijg je de mogelijkheid om veel van kinderen te leren. Kom je er een keer niet uit? We werken met een interdisciplinair team. Je kunt dus overleggen met andere begeleiders die studies volgen als pedagogiek, psychologie of andere sociale wetenschappen. Er werken ook begeleiders die studies volgen als biologie, aardrijkskunde en geneeskunde. Er is dus voor iedereen plek.
Het fijne aan begeleider worden, is dat je het weekend altijd vrij bent en de rest van je uren flexibel kunt plannen. Voor de locatie in Utrecht werk je op vaste dagen en tijden. Je ontvangt hiervoor een vergoeding van € 13,25 p.u.

Ben jij de begeleider die ons gaat helpen? Reageer dan via het formulier met je motivatiebrief én CV. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Vind hier al onze andere vacatures.

Vacature zorgstudent bij HUPS

Over Hups
Hups koppelt gedreven zorgverleners aan mantelzorgers en hun naaste voor zorg en gezelschap. Wij staan voor een goede balans tussen persoonlijke verzorging én persoonlijke aandacht.

De functie
Je biedt ondersteuning bij mensen thuis. Je cliënten variëren van overbelaste ouders met een kind met autisme tot kinderen, jongeren of volwassenen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, (lichte) GGZ problematiek of ouderen met dementie. Denk aan wandelen/koffie drinken met een oudere, oppassen op een kindje met autisme of ADHD of een (kwetsbare) moeder na haar bevalling ondersteunen bij het huishouden en zorg voor haar pasgeboren baby. Elke hulpvraag is anders. Naast korte bezoeken kan je je ook inschrijven op 24-uurs en nachtdiensten. Dit is snel en lekker bijverdienen. Je kiest zelf hoeveel je werkt en aan welke gezinnen, echtparen of individuen jij ondersteuning gaat bieden.

Hups biedt..
Een super dankbare (bij)baan waarbij je relevante werkervaring op doet in de zorg. Het is flexibel werk en bovengemiddeld betaald!

Doe jij..
– Een zorg gerelateerde opleiding of heb je deze gevolgd, bijvoorbeeld social work, pedagogische wetenschappen, gezondheidswetenschappen of verpleegkunde?
– Ben je 18 jaar of ouder?
– Ben jij minimaal 3 uur per week beschikbaar?
– Heb je een echt zorghart.. ❤️

Wil jij..
– Relevante werkervaring opdoen?
– Een maatschappelijke betrokken (bij)baan?
– Toffe trainingen volgen over dementie, ADL, nacht en 24 uurszorg of grenzen bewaken?
– Diverse diensten. Van 3 uurs bezoeken overdag, tot slaapdiensten van 9 uur of 24 uurs diensten?
– En ook nog eens goed verdienen.. €8,97,- tot €17,48 per uur. Naast je werk en salaris als mantelzorgondersteuner krijg je ook de volgende extra’s bij Hups zoals
verschillende trainingen om jezelf verder te ontwikkelen in de zorg; regelmatig nieuwe, maar vooral leuke winacties en een leuke beloning voor iedere nieuwe Hupsdie jij aan ons voorstelt.

Ben of ken jij iemand die meer wil weten of wil solliciteren? Check dan de website https://avontuur.mantelaar.nl/aanmelden, mail naar utrecht@hups.nl of bel naar 085-0643030

COACHES GEZOCHT TOF WEEKENDSCHOOL PROGRAMMA IN UTRECHT

Daag jezelf uit en help onze leerlingen te worden wie ze willen zijn!

Stichting IMC Weekendschool vult een gat in het reguliere onderwijs door jongeren vanaf tien jaar hun toekomstmogelijkheden te laten ontdekken via lessen van vakexperts (vrijwilligers). Zo leren ze ‘wat later is’ en versterken ze hun vaardigheden, perspectieven en netwerk. Dat gebeurt via vier verschillende programma’s in heel Nederland, waaronder anderen in Utrecht.

We zijn trots op onze programma’s die leiden tot aantoonbare resultaten: brede toekomstperspectieven, versterking van zelfvertrouwen, sociale verbondenheid en motivatie. Maar ook op onze diverse partners, ons alumni-netwerk van 4.000 leden, de 8.000 gastdocenten en vele vrijwilligers (jong & oud) per jaar!

Kom jij je steentje bijdragen? Je bent welkom als vrijwilliger in de klas, helpende handen achter de schermen of als gastdocent. Zelf een idee? Kom doen wat jou aanspreekt!

Wat kan je van ons verwachten?
– Blije, nieuwsgierige kinderen
– Inspirerende lessen & excursies
– Persoonlijke groei & ontwikkeling
– Een enorme diversiteit aan kennis & kunde van allerlei beroepen en vakgebieden
– Een enthousiast team waar je warm wordt ontvangen
– Vrijwilligerswerk in het weekend. De lesdagen zijn op zondag, je helpt van ongeveer 10.00 – 15.00 uur.
– Iedereen is welkom, maar ben je tussen de 14 – 27 jaar dan kun je deelnemen aan ons Maatschappelijk Diensttijd project IMCoach. Bij 80 uur vrijwillige inzet, ontvang je een EUROPASS certificaat en een BOL.COM bon ter waarde van 100 euro.

Wat verwachten wij van jou?
– Affiniteit met jongeren (en onderwijs)
– Een open en actieve houding
– Een rolmodel willen zijn voor de leerlingen
– We zijn opzoek naar inzet voor een langere periode (zodat je een band op kunt bouwen met de leerlingen)

Interesse? Meld je aan via www.imcoach.nl en we nemen z.s.m. contact met je op. Bij vragen bel 0655719055 of Mail IMCoach@weekendschool.nl.

Groetjes,
Team IMCoach

Vacature persoonlijke begeleider PGB

Studenten opgelet!
Per direct aangeboden: een leuke, leerzame en goed betalende baan (1-2 dagdelen per week) als individueel PGB-begeleider (m/v) voor jongen met autisme in Zeist (dichtbij Utrecht Science Park)

Lijkt het je leuk om een jongen van 27 met autisme individueel te begeleiden, hem te helpen zich te ontwikkelen, jezelf hierdoor enorm te ontwikkelen, CV-relevante ervaring op te bouwen en daarbij ook nog een riant studenten salaris te ontvangen en te werken in een leuk team?

Wij, een team studenten HBO/WO met pedagogische en/of psychologische studie, bieden 1-op-1 begeleiding in Zeist bij een gezin thuis waarvan 1 van de kinderen autisme heeft en dyslectisch is.  De begeleiding bestaat uit allerlei opdrachten en activiteiten variërend van wiskunde/rekenen tot aan culturele uitjes tot aan huishoudelijke taken. Het doel van deze begeleiding is om hem een eind op weg te kunnen helpen naar het (begeleid) zelfstandig wonen en leven. Deze 1-op1 begeleiding vindt bij het gezin thuis plaats en deels buiten de deur, een dagje op pad bijvoorbeeld. De begeleiding beslaat per begeleider 1 tot 2 dagdelen in de week.

We werken in een team van student begeleiders die allemaal HBO/WO psychologie, pedagogische wetenschappen en/of HBO Social Work doen. Op het moment zijn we met zijn 3-en en op zoek naar uitbreiding met 2 begeleiders. De voorkeur gaat uit om in ieder geval een mannelijke en een vrouwelijke nieuwe begeleider aan het team toe te voegen.

Heb je interesse en ben je bij voorkeur net begonnen met je 2e  of 3e  studiejaar, stuur dan gauw een mailtje met kort CV naar francoisedorsman@yahoo.com En wie weet heb je er binnenkort een ontzettende leuke en leerzame bijbaan bij! Mocht je verder nog vragen hebben, whatsapp dan naar 06-28549748!

Vacature Handjehelpen

Een Handjehelpen? Meld je aan!

Zou jij best iets voor een ander willen doen, – alleen of samen met een studiegenoot – omdat je dat leuk vindt en omdat het aansluit bij je studie, maar weet je nog niet precies wat? Als vrijwilliger bij Handjehelpen doe je praktijkervaring op in het werken met kinderen en volwassenen met een beperking. En naast dat het leuk is, staat het ook nog eens mooi op je CV!

Buitenspelen met David (10)? (Utrecht)
David (10 jaar) is een slimme, actieve en enthousiaste jongen. Hij houdt van lekker buiten spelen (o.a. voetbal, rugby), spelletjes en dino’s. Hij vindt het alleen best lastig om zichzelf te vermaken. (Alleen) buitenspelen vindt hij best spannend. Hij is prikkelgevoelig en de balans tussen inspanning en ontspanning is een uitdaging. Bij sommige sociale interactie kan hij wel soms uitleg gebruiken en hem helpen met een oplossing verzinnen. Ga je samen met David op avontuur in de wijk? Bij voorkeur op de vrijdagmiddag of de zondag

Kom jij spelen met treinliefhebber Fedde (4)? (Weesp)
Fedde is 4 jaar speelt graag met treinbanen. Hij vindt het leuk om met vriendjes te spelen, alleen dit lukt hem niet goed. Fedde heeft autisme en is snel overprikkeld.  Het zou daarom fijn zijn als er op woensdagmiddag of in het weekend iemand komt om met Fedde te spelen. Lijkt dit jou leuk? 

Kom jij spelen met Jarno (3)? (Utrecht)
Jarno is te vroeg geboren en heeft o.a. een stofwisselingsziekte en ontwikkelachterstand (hij kan nog niet lopen en praten). Maar communiceren doet hij met zijn gezicht! Zijn ogen spreken boekdelen. Zet je een muziekje op, dan tover je een lach op zijn gezicht. Verder houdt hij van alles wat geluid maakt en beweegt. Ben jij geduldig en bied jij ouders wat ademruimte door samen met hem muziekboekjes te lezen? Meld je aan!

Geef jij extra aandacht aan Ismail (4)? (IJsselstein)
Ismail is een druk maar gezellig jongetje. Hij heeft autisme en hierdoor eist hij veel van moeders aandacht op. Hij houdt ervan om spelletjes te doen en buiten te spelen. Hij heeft een jonger broertje die het leuk vind om soms ook mee te gaan. Neem jij Ismail mee naar de speeltuin om samen alle energie eruit te bewegen?

Interesse? Meld je aan via https://www.handjehelpen.nl/vrijwilligerswerk-vacatures of benader Daphne Kroon via dkroon@handjehelpen / 06-43568696

 

Vacature Werken bij Doris