Vacaturebank

De vacaturebank is de plek waar alle (oud-)PAPleden lopende en oude vacatures kunnen vinden om zo een handig overzicht te hebben. Voor informatie over het plaatsen van een vacature in de vacaturebank kunt u contact opnemen met extern@svpap.nl

Alle vacatures

Vacature Oppas met affiniteit met kinderen met een beperking

Vacature Phylo

Ga aan de slag als gespecialiseerde begeleider!

Lijkt het jou leuk om met jouw studieachtergrond de ideale bijbaan te hebben én relevante werkervaring op te doen? Lees dan snel verder en solliciteer!

Wij zijn Phylo een organisatie die het verschil maakt in het leven van kinderen en jongeren die extra ondersteuning nodig hebben. Bij sommige kinderen is er sprake van een autisme, ADHD, een taalachterstand, hoogbegaafdheid of hechtingsproblematiek. Gezinnen met deze kinderen helpen wij door specialistische begeleiding te bieden. 

Wat houdt werken bij Phylo in?

Je werkt op flexibele basis en in de praktijk is dat een aantal uur per week. Je zult tijdens je werk met de kinderen en jongeren optrekken en ze spelenderwijs te begeleiden in hun vrije tijd. 

Wat levert werken bij Phylo jou op?

 • Studie gerelateerde bijbaan;
 • Je doet relevante werkervaring op, dat kan je mooi op je CV zetten. 
 • Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling, door supervisie, trainingen die je met collega’s kunt volgen én de gezamenlijke intervisie bijeenkomsten. 
 • Goede verdiensten.

Past onderstaand profiel bij jou?

 • Je woont in de omgeving van Amersfoort, het Gooi, Utrecht of Amsterdam
 • Je studeert psychologie, pedagogiek of universitaire PABO; 
 • Je kunt goed grenzen aangeven en staat stevig in je schoenen;
 • Je hebt ervaring en affiniteit met de doelgroep;
 • Je bent minimaal 1 jaar beschikbaar. 

Solliciteer direct op www.phylo.nl en wij nemen binnen enkele dagen contact met je op!

Vacature Oppas Doris

Begeleiders gezocht voor Doris!

Doris is een vrolijk, lief 26-jarig meisje, die door haar verstandelijke beperking mentaal 1,5 jaar oud is. Ze woont met haar vader in Amersfoort en krijgt zorg aan huis. Op een dag ben je met haar aan het badderen, spelen, wandelen, voorlezen en nog veel meer. Wij zijn een team van jonge studentes (waarvan 6 pedagogiek studeren) en op zoek naar versterking. Ervaring in de zorg is niet nodig: alles wordt je geleerd.

“Na een tijdje ontwikkelt zich, ondanks dat ze niet kan praten, echt een band. Dit motiveert erg om er samen een leuke gezellige dag van te maken. Verder hoef je ook nooit te haasten bij Doris, je hebt alle tijd.” – Eva, 24, student Verpleegkunde

“Gehandicaptenzorg is niet moeilijk, het is eigenlijk vrij simpel. Doris geeft vaak precies aan wat ze wel en niet leuk vindt. Daarnaast is het praktische werk een fijne aanvulling op mijn theoretische studie.” -Jeanine, 21, student Pedagogiek

”Omdat onze werkgever Doris’ eigen vader is, merk je dat niet efficiëntie, maar Doris’ welzijn het hoogste doel is. Dat maakt dit erg voldoenend werk. Na een dagje met Doris spelen kan je altijd met een goed gevoel naar huis!” Lotte, 24, master Geestelijke Verzorging

Wat bieden wij:

 • Een unieke kans om ervaring op te doen in de zorg
 • Een goed betaalde (bij)baan met een uurtarief van 21 euro
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per km

Flexibiliteit: je geeft zelf je beschikbaarheid door en op basis daarvan wordt het rooster vormgegeven.

 • De mogelijkheid om je volledige aandacht te richten op Doris en haar 1-op-1 zorg te geven
 • Heb je (of ken je) iemand met een tussenjaar? Dan bespreken we graag of je een tijdje met ons mee zou willen naar Tenerife!

Interesse? Neem contact op met Hans Goverts: hans.goverts@gmail.com

Vacature Onderzoeksassistent voor het EVENING project

 

 

 

Onderzoeksassistenten gezocht!

Ben jij of ken jij iemand die graag mee wil werken aan een grootschalig pedagogisch onderzoek binnen een multidisciplinair team? De Universiteit Utrecht leidt een grootschalig project waarbij het effect van vroegschoolse educatie op de ontwikkeling van jonge kinderen wordt gemeten. Zie ook www.eveningonderzoek.nl.

Voor dit project zijn we op zoek naar onderzoeksassistenten om te helpen met:

 • Huisbezoeken: dataverzameling onder kinderen tussen de 2,5 en 4 jaar oud. De werkzaamheden omvatten onder andere het afnemen van diverse taakjes bij kinderen, interviews houden met ouders en dataverwerking
 • Locatiebezoeken: uitvoeren van locatiebezoeken bij kinder- en peuteropvanglocaties door heel Nederland. Met name in de regio midden en de Randstad zijn we op zoek naar observatoren om ons team te versterken. Een locatiebezoek bestaat uit 4 uitbetaalde werkuren, en omvat de observatie op locatie en dataverwerking achteraf.

Wat kan je van ons verwachten:

 • Een training om goed voorbereid op pad te
 • Een flexibele werkomgeving
 • Ervaring in het uitvoeren van kwantitatief onderzoek
 • Een 0-urencontract met een salaris van €15 bruto per uur. Je wordt aangesteld via een uitzendbureau.

Ben jij….

 • Flexibel inzetbaar om huisbezoeken en/of locatiebezoeken uit te voeren in het najaar van 2022 en voorjaar van 2023. Inzet is afhankelijk van je eigen beschikbaarheid en die van de locaties.
 • Secuur.
 • Minimaal 2 dagdelen (liefst meer) per week.
 • Bereid om soms wat langer te reizen.
 • In het bezit van een OV-kaart? Dan is dit een pré.

Dan nodigen we je van harte uit om te komen solliciteren! Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar evening@uu.nl. Ken je iemand die dit misschien zou kunnen en willen doen? Wil je dan dit bericht doorsturen? Alvast bedankt!

Vacature Persoonlijk begeleider in Houten

Functieomschrijving
We bieden een uitdagende en leerzame bijbaan als begeleider van een jongen met klassiek autisme. We hebben een leuk team van enthousiaste en betrokken begeleiders die de jongen in de thuissituatie begeleiden. Sebastian is 19 jaar, non- verbaal en heeft ernstige verstandelijke beperking. Hij is lief, vrolijk en contactgericht.

We ondernemen veel sportieve activiteiten buiten en binnen om deverstoorde motorische ontwikkeling te verbeteren en de ontwikkeling te stimuleren. We werken aan de motorische doelen tijdens ’t lopen, traplopen, zwemmen en fietsen. We hebben een handige tandemfiets en zijn vaak in de natuur of op pad in Houten en omgeving. Op ’t gebied van de sensomotorische integratie maken we gebruik van gerichte activiteiten en spelletjes. Ook voorlezen en muziek maken behoort tot activiteiten die dagelijks aangeboden worden.

De positieve benadering van de jongen staat centraal, we gaan uit van de mogelijkheden en niet van de beperkingen. Bij alledaagse activiteiten en persoonlijke verzorging heeft Sebastian veel ondersteuning nodig. In het begin krijgen kandidaten training en coaching (in de toegepaste gedragsmethode, en bij de training van motorische en sensomotorische vaardigheden). Voorkennis is niet nodig.

Lijkt ’t je leuk om ons team te komen versterken
en bij te dragen aan de ontwikkeling van Sebastian?
Ben je sportief en en actief?
Hou je van afwisseling?

Bel of app op: 06 24905017

Vacature Huiswerkcoach TING

Wil jij een leuke, leerzame bijbaan die aansluit bij jouw studie en goed staat op jouw CV voor later? Solliciteer dan op de vacature van huiswerkcoach bij TING studiecoaching.

Sarah, 3e jaar studente Onderwijswetenschappen en huiswerkcoach bij TING Studiecoaching: ‘De studie onderwijswetenschappen en werken bij TING sluit goed op elkaar aan. Wat ik leer tijdens de opleiding over bijvoorbeeld hoe mensen leren, hoe je het beste kunt leren leren en pedagogische kennis, kan ik goed toepassen in mijn werk. Het voelt daarnaast ook tof als je de middelbare scholieren echt verder kunt helpen. De combinatie van zelf verder ontwikkelen bij TING en toepassen wat je hebt geleerd van de studie, maakt het voor mij de ideale bijbaan.’

Functieprofiel

Als huiswerkcoach ben je het aanspreekpunt van een vaste groep (ca. 6) leerlingen en hun ouders of begeleiders.
De begeleidingsuren zijn van ca. 15.00 tot ca. 19.00 uur op maandag tot en met vrijdag op de locatie in Houten of in Utrecht.

Van jou als coach verwachten we in de eerste plaats dat je een open mindset hebt of op z’n minst nastreeft (=denkend in mogelijkheden in plaats van ‘beren op de weg’). En een natuurlijke klik met jongeren in de leeftijd van 12 tot circa 18 jaar. Je hoeft daarvoor niet per se zelf jong te zijn; zolang je maar jong van geest bent! Daarnaast verwachten we dat je – na de introductietraining – in staat bent om onze huiswerkleerlingen te coachen volgens de methoden die TING voorstaat. Dit betekent dat het belangrijk is dat je de missie en visie van TING onderschrijft en bereid bent je te verdiepen in het gedachtegoed van Sean (en Stephen) Covey, dat – onder meer – aan de basis ligt van onze coachingsaanpak. Daarnaast bekwaam jij je in de planmethodiek waarmee we werken en in de uiteenlopende leerstrategieën die leerlingen krijgen aangeboden.

Vereisten op een rij

 • Je volgt een HBO-opleiding of WO-opleiding of hebt deze afgerond
 • Je bent een optimistische en open persoonlijkheid, authentiek en veerkrachtig
 • Je hebt van nature een klik met jongeren tussen de 12 en 18 jaar.
 • Ervaring in het onderwijs en/of met huiswerkbegeleiding is een pré.
 • Je loopt warm voor onze missie en visie (!)
 • Je hebt zelfkennis en bent in staat tot zelfreflectie
 • Je bent in staat om eerlijk en opbouwend feedback te geven (aan leerlingen en ouders en zonodig aan collega’s)
 • Je kunt zelf omgaan met het krijgen van feedback, raakt er niet van van je stuk
 • Je bent een empathische luisteraar
 • Je kunt goed plannen en organiseren
 • Je kunt en wilt werken in teamverband en gelooft in de kracht van 1 + 1 = 3
 • Je bent in staat om kennis en ervaring enthousiast en motiverend over te dragen op leerlingen
 • Je bent betrouwbaar, vriendelijk en punctueel
 • Je hebt een flexibele instelling
 • Je bent servicegericht

Wat biedt TING studiecoaching jou?

De mogelijkheid om passie en plezier en persoonlijke ontwikkeling te combineren.
Twee tot vijf middagen per week werken; een flexibele (bij)baan.
Een marktconform salaris.
Een introductietraining van 1,5 dag.
Een inspirerend, professioneel en open klimaat binnen een organisatie met prettige collega’s en met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Solliciteren

Voldoe je aan het profiel en heb je interesse om als huiswerkcoach bij TING studiecoaching aan de slag te gaan?
Mail dan je cv met korte motivatie naar info@ting.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Met vragen kun je wenden tot (06) 53160276: Etienne Remmers.