Vacaturebank

De vacaturebank is de plek waar alle (oud-)PAPleden lopende en oude vacatures kunnen vinden om zo een handig overzicht te hebben. Voor informatie over het plaatsen van een vacature in de vacaturebank kunt u contact opnemen met extern@svpap.nl

Alle vacatures

Vacature Cross Your Borders

Ben jij ook zo klaar met al het onrecht in de wereld? En ben jij op zoek naar een stage met impact?! Cross Your Borders zoekt enthousiaste wereldverbeteraars die vanaf eind augustus meerdere dagen per week het jongerenteam komen versterken!

Via interactieve spellen en spannende reizen maakt Cross Your Borders scholieren bewust van mondiale en maatschappelijke vraagstukken. Tijdens de stage werk je aan verschillende competenties, zoals begeleiden, coachen, trainen, coördineren, promoten, (creatief) ontwikkelen en onderzoek doen. Alle stages worden ‘op maat’ samengesteld, zodat ze aansluiten bij jouw studie en leerdoelen. 

Ben jij een HBO/WO-student en ben je nieuwsgierig geworden? Kijk op crossyourborders.nl, bel/app met 06-43776363 of stuur een mailtje naar stages@crossyourborders.nl

#stagevacature #stagegezocht #burgerschap #jongerenreizen

Taak- en Functiebeschrijving Persoonlijk Begeleider Stichting Wigwam

Inleiding 

Wigwam organiseert vakanties voor (gezinnen met) kinderen of jongeren met een beperking. Tijdens  deze vakanties is er een activiteitenprogramma voor zowel de kinderen met een beperking als voor  de broertjes en zusjes. 

Wigwamvakanties hebben een duur van één of twee weken en worden tijdens de schoolvakanties  gehouden op diverse locaties in Nederland en één locatie in Frankrijk.  

Wat doe je als persoonlijk begeleider tijdens een gezinsvakantie? 

Je bent het maatje van een kind/jongere met een beperking gedurende het  activiteitenprogramma. 

Afhankelijk van de zorgbehoefte van het kind ondersteun je bv. bij het bieden van structuur,  bij het samenspelen, bij de maaltijden of bij de verzorging. 

Je voert indien nodig verpleegkundige handelingen uit, als je hiervoor bekwaam en bevoegd  bent. 

Je bent eerste aanspreekpunt voor de ouders als zij vragen hebben over hun kind. Je bent samen met een team van vrijwilligers en projectleiding verantwoordelijk voor de zorg  en begeleiding van de aanwezige kinderen. 

Wat verwachten we van je? 

Leeftijd van minimaal 18 jaar (anders in overleg), Affiniteit met kinderen/jongeren met een beperking, creativiteit, samenwerking, geduld, aanpassingsvermogen, verantwoordelijkheidsgevoel, bereidheid om je één of meerdere dagen in te zetten 

Wat kun je van ons verwachten? 

Een schat aan (werk)ervaring, ondersteuning en aansturing door professionele projectleiding, alle maaltijden, indien gewenst een overnachtingsplek (mogelijk in eigen tent), afhankelijk van het soort opleiding mogelijkheid tot stage en/of studiepunten

Hoe zit de dag van een persoonlijk begeleider er globaal uit? 

08.30u Gezamenlijk ontbijt vrijwilligers 

09.00u Bespreken van de dag en ophalen kinderen bij de ouders 

10.00u Gezamenlijke opening van de dag  

10.15u Start activiteitenprogramma 

11.00u Pauze en evt. verzorgmoment  

11.30u Vervolg activiteitenprogramma 

12.30u Lunch en evt. verzorg- en rustmoment 

14.00u Vervolg activiteitenprogramma 

15.00u Pauze en evt. verzorgmoment 

15.30u Vervolg activiteitenprogramma

16.15u Gezamenlijke afsluiting  

16.30u Kinderen terugbrengen naar hun ouders  

17.00u Terugkoppeling en dag-evaluatie 

18.00u Avondeten vrijwilligers 

Op sommige dagen kan er ook een avondactiviteit of klus zijn waarbij jouw hulp gewenst is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vacature Bursar

Traineeship Onderwijsmanagement 

Géén leerkracht, maar wel het onderwijs versterken als Trainee Onderwijsmanagement? Dat kan! De onderwijssector staat voor serieuze uitdagingen. We kampen met enorme lees-achterstanden, het lerarentekort, de thuiszitters, een krimp in leerlingaantallen, de gevolgen van de Wet Passend Onderwijs en ga zo maar door. Een enorme professionaliseringsslag aan de zijde van de bestuurskantoren is nodig zodat leerkrachten kunnen doen waar ze goed in zijn: lesgeven. En daarom zijn we altijd op zoek naar mensen zoals jij: een talentvolle starter, met passie voor het onderwijs én lef. De vraag is alleen nog: op welke manier wil jij bijdragen aan de sector? 

Trainee Onderwijsmanagement 

Als Trainee Onderwijsmanagement zul je jezelf in een razend tempo ontwikkelen als persoon en als professional. Samen doen we er alles aan zodat jij je rollen vol zelfvertrouwen kunt vervullen en het beste in jezelf en de sector naar boven kunt brengen. Gedurende één jaar zal jij bij één of meer opdrachtgevers een professionaliseringsslag gaan brengen. Dit doe je bijvoorbeeld als HR adviseur i.o., marketing- of communicatie adviseur i.o., business controller i.o., projectleider i.o., beleidsadviseur onderwijs & kwaliteit of ICT & technologie, bestuurssecretaris of onderzoeker. Van maandag t/m donderdag werk je al dan niet op locatie en op vrijdag volg je het Traineeship Onderwijsmanagement in Utrecht. 

Perspectief als Trainee Onderwijsmanagement 
Na afronding van ons éénjarige traineeship kun je al een vooraanstaande positie binnen het onderwijsmanagement gaan bekleden, want daar leiden we je voor op. 

Wat verwachten wij van jou? 
Je bent ervan overtuigd dat je vanuit jouw vakgebied een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de professionalisering van het onderwijsmanagement. Of je nu je masterdiploma hebt behaald in bestuurskunde, psychologie, communicatie, filosofie, pedagogiek, econometrie of in heel iets anders. Ook ben jij bij uitstek iemand met lef: in denken én doen. Je durft de dingen anders aan te vliegen en te volharden in dat wat werkt, ook als anderen daar nog aan moeten wennen. 

Wat bieden wij jou? 
De kans om hét traineeship voor onderwijsmanagement in Nederland te volgen. Het traineeship biedt je een mooi toekomstperspectief, staat volledig in het teken van jouw ontwikkeling en je wordt uiteraard intensief begeleid: je krijgt zelfs een bestuurder als persoonlijke mentor. Bovendien kun je direct een uitdagende functie gaan bekleden, waarbij je veelal geplaatst wordt op een hogere positie dan doorgaans het geval is als starter. Ook kun je rekenen op 8 uur betaald ontwikkelen per week, een salaris van 2400-2800 euro bruto per maand en natuurlijk op veel toffe sociale activiteiten. 

Meer informatie of solliciteren? 
Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze LinkedIn, Facebook of Instagram. Ook kun je natuurlijk bij inhoudelijke vragen rechtstreeks contact opnemen met onze directeur Co Kok via 06-51590474 of info@bursar.nl. Ben je al overtuigd? Solliciteer dan vandaag nog via onze website (www.bursar.nl).

Vacature JoHo

Diverse leerzame bijbanen naast je studie bij JoHo:

Word bijvoorbeeld JoHo Studentmanager, Auteur, Centercoach in de winkel, Webdeveloper, Administratief medewerker, Summary Supporter of WorldSupporter Moderator.

Laat je contactgegevens achter bij de balie in het JoHo support center Utrecht of in een mail naar info@joho.org. Meer info over werken bij JoHo vind je op www.joho.org 

Vacature Oppas Doris

Begeleiders gezocht voor Doris!

Doris is een vrolijk, lief 26-jarig meisje, die door haar verstandelijke beperking mentaal 1,5 jaar oud is. Ze woont met haar vader in Amersfoort en krijgt zorg aan huis. Op een dag ben je met haar aan het badderen, spelen, wandelen, voorlezen en nog veel meer. Wij zijn een team van jonge studentes (waarvan 6 pedagogiek studeren) en op zoek naar versterking. Ervaring in de zorg is niet nodig: alles wordt je geleerd.

“Na een tijdje ontwikkelt zich, ondanks dat ze niet kan praten, echt een band. Dit motiveert erg om er samen een leuke gezellige dag van te maken. Verder hoef je ook nooit te haasten bij Doris, je hebt alle tijd.” – Eva, 24, student Verpleegkunde

“Gehandicaptenzorg is niet moeilijk, het is eigenlijk vrij simpel. Doris geeft vaak precies aan wat ze wel en niet leuk vindt. Daarnaast is het praktische werk een fijne aanvulling op mijn theoretische studie.” -Jeanine, 21, student Pedagogiek

”Omdat onze werkgever Doris’ eigen vader is, merk je dat niet efficiëntie, maar Doris’ welzijn het hoogste doel is. Dat maakt dit erg voldoenend werk. Na een dagje met Doris spelen kan je altijd met een goed gevoel naar huis!” Lotte, 24, master Geestelijke Verzorging

Wat bieden wij:

  • Een unieke kans om ervaring op te doen in de zorg
  • Een goed betaalde (bij)baan met een uurtarief van 21 euro
  • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per km

Flexibiliteit: je geeft zelf je beschikbaarheid door en op basis daarvan wordt het rooster vormgegeven.

  • De mogelijkheid om je volledige aandacht te richten op Doris en haar 1-op-1 zorg te geven
  • Heb je (of ken je) iemand met een tussenjaar? Dan bespreken we graag of je een tijdje met ons mee zou willen naar Tenerife!

Interesse? Neem contact op met Hans Goverts: hans.goverts@gmail.com

Welke baan past bij jou?

Vind jij het moeilijk om te bepalen wat voor baantje bij jou past? Met één klik op deze link kom jij erachter wat jij leuk vind en aansluit op jouw interesses. Wie weet vind je binnen no time een geschikte baan!  

http://uu.jobteaser.com/