Career Services FSW

Career Services slaat een brug tussen studenten, opleidingen én de arbeidsmarkt om zo studenten van de Universiteit Utrecht zo goed mogelijk voor te bereiden op het werkzame bestaan. Zo bieden ze onder meer interne (maatwerk)trainingen, individuele coachingsgesprekken, verschillende events en informatie over alumni en hun carrières. Career Services is er voor zowel studenten als voor promovendi en staat in direct contact met vele verschillende bedrijven.

Career Services:

Een van de dingen die Career Services jaarlijks organiseert is de Career Night. Sinds dit jaar is de Career Night opgesplitst in 4 verschillende avonden en is anders gaan heten, namelijk Career Discovery Nights. Deze avonden worden georganiseerd voor studenten om een beter beeld te krijgen over hun toekomstige carrière. De avonden die dit jaar georganiseerd worden zijn hiernaast te vinden. Op de Instagram van Career Services (@fswcareerservices) wordt je op de hoogte gehouden van alle activiteiten die er worden georganiseerd, worden de sprekers voor de Discovery nights bekend gemaakt en kun je meer informatie hierover vinden.

Lijken deze Career Discovery Nights je interessant en zou je je willen inschrijven? Houd dan onze Instagram (@paputrecht) en Up-To-Date WhatsAppgroep in de gaten! Daar worden de inschrijflinken in gedeeld. 

Naast de Career Discovery Nights organiseert PAP samen met Career Services twee workshops dit jaar. Deze workshops zijn voor de studenten om vaardigheden aan te leren die van pas kunnen komen bij het studeren en later bij een professionele loopbaan. Eén van deze workshops wordt in samenwerking met Studievereniging VOCUS georganiseerd en zal plaats vinden op 16 mei 2023. De focus van deze workshop ligt op Bewust en Effectief werken. De tweede workshop zal plaatsvinden op 30 mei 2023 en zal gaan over Zelfanalyse. Houdt de Instagram en Up-To-Date WhatsAppgroep in de gaten, hier wordt in gedeeld wanneer je je kunt inschrijven voor deze activiteiten!

Meer weten?
Meer weten over Career Services? Klik dan hier!
Wil je meer inzicht krijgen in je drijfveren, talenten en interesses? Of wil jij je gedurende je studie al voorbereiden op je toekomstige carrière? Op de Career Services pagina vind je wat je met je opleiding kunt, verschillende vacatures en bijbanen, hoe je een afspraak kunt maken en een aanbod van trainingen, tips en activiteiten.

Klik hiervoor op de link hieronder:
Career Services – Pedagogische wetenschappen – Studenten | Universiteit Utrecht (uu.nl)