Raad van Advies (RvA)

Wat houdt de Raad van Advies in?

De Raad van Advies (RvA) is een orgaan binnen PAP dat het bestuur heel het jaar gevraagd en ongevraagd advies geeft over beslissingen. Daarnaast ondersteunt de RvA het bestuur wanneer bestuursleden ergens niet uitkomen. Dit kan op zowel bestuurlijk als persoonlijk vlak zijn. De RvA leest wekelijks de notulen van de bestuursvergadering en geeft hier feedback op. Ook wordt er feedback gegeven op de jaarplannen en -verslagen die door het bestuur geschreven worden. Als laatst hebben RvA-leden ook persoonlijk contact met de bestuursleden, zodat de bestuursleden altijd bij hen terecht kunnen om hun verhaal te doen. De RvA is er dus om actief mee te denken over de vereniging en het bestuur te ondersteunen.

Wie zitten er in de Raad van Advies?

Hoi allemaal!

Graag stel ik jullie voor aan de Raad van Advies 2021-2022. Tommie, Lieke, Bibi, Siebe, Kato en ik staan dit jaar klaar voor het 20e bestuur om gevraagd en ongevraagd advies te geven.  Met kennis uit verschillende besturen en functies en Kato als stem vanuit de leden, zijn wij zijn enthousiaste PAPpers die met veel hart voor de vereniging graag meedenken en adviseren over het verloop van een verenigingsjaar en de toekomst van PAP. Ook ondersteunen wij de bestuursleden met onze ervaringen en ideeën op persoonlijk vlak.

Op een Algemene ledenvergadering adviseren wij over de (financiële) jaarplannen, evaluaties en andere plannen van het bestuur, hiermee staan we ook voor jullie als leden in dienst!

Wanneer je zelf vragen of ideeën hebt, of iets met ons wil bespreken mag je ons natuurlijk altijd aanspreken. Ook zijn we bereikbaar via 0652282532.

Namens de RvA 2021-2022,

Marije Revenich