Raad van Advies (RvA)

Wat houdt de Raad van Advies in?

De Raad van Advies (RvA) is een orgaan binnen PAP dat het bestuur heel het jaar gevraagd en ongevraagd advies geeft over beslissingen. Daarnaast ondersteunt de RvA het bestuur wanneer bestuursleden ergens niet uitkomen. Dit kan op zowel bestuurlijk als persoonlijk vlak zijn. De RvA leest wekelijks de notulen van de bestuursvergadering en geeft hier feedback op. Ook wordt er feedback gegeven op de jaarplannen en -verslagen die door het bestuur geschreven worden. Als laatst hebben RvA-leden ook persoonlijk contact met de bestuursleden, zodat de bestuursleden altijd bij hen terecht kunnen om hun verhaal te doen. De RvA is er dus om actief mee te denken over de vereniging en het bestuur te ondersteunen.

Wie zitten er in de Raad van Advies?

Lieve PAPpers,

Ook wij willen ons graag aan jullie voorstellen! Wij zijn de Raad van Advies (RvA). Wij zijn het orgaan dat gevraagd en ongevraagd advies geeft aan het bestuur en we steunen ze wanneer ze ons nodig hebben, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. De RvA wordt door het bestuur zelf gekozen en bestaat vaak uit oud bestuursleden en soms een actief lid. Wij zijn erg betrokken bij de dagelijkse dingen binnen het bestuur, omdat wij elke week hun plannen lezen in de notulen van de bestuursvergaderingen, maar ook omdat we het leuk vinden om hier en daar te bonden met het bestuur.

Op de ALV’s van PAP brengt de RvA ook advies uit over de officiële documenten die besproken worden. Naast dat wij het bestuur steunen zijn we er ook voor de leden, jullie kunnen ook altijd bij ons terecht met vragen!

Dit jaar bestaan wij uit 6 personen. Uit het 21e bestuur zitten Babette, Eva en Marije in de RvA. 3 mega ervaren, gezellige en fijne meiden om mee samen te werken. Daarnaast hebben we Siebe uit het 19e bestuur, een fanatieke OB’er die niet weg te slaan is bij PAP en waar je dus op kan rekenen. Dan hebben we nog Elske, een mega actief lid die onder andere vorig jaar de voorzitter was van de Almanakcie en een prachtige almanak heeft ontwikkeld.. Als laatste hebben we Sanne, bestuurslid van het 20e bestuur. Zij zat vorig jaar ook in de RvA, is net als Siebe ook niet echt weg te slaan en is nu ook de voorzitter van de RvA.
Wij kijken erg uit naar de samenwerking van aankomend jaar met het 22e bestuur en zijn nu al mega trots op ze. We hebben er alle vertrouwen in dat ze gaan knallen dit jaar! Mocht je vragen hebben, benader ons vooral en we zien je bij de ALV’s en de activiteiten!

Liefs,
DE RvA
(DE in hoofdletters, zodat men geen ‘Het RvA’ zegt, dat is echt kei fout…)

Sanne Horeman

Eva Harteveld

Marije Tuenter

Siebe Koers

Elske van der Ree

Babette Roovers