Raad van Advies (RvA)

Wat houdt de Raad van Advies in?

De Raad van Advies (RvA) is een orgaan binnen PAP dat het bestuur heel het jaar gevraagd en ongevraagd advies geeft over beslissingen. Daarnaast ondersteunt de RvA het bestuur wanneer bestuursleden ergens niet uitkomen. Dit kan op zowel bestuurlijk als persoonlijk vlak zijn. De RvA leest wekelijks de notulen van de bestuursvergadering en geeft hier feedback op. Ook wordt er feedback gegeven op de jaarplannen en -verslagen die door het bestuur geschreven worden. Als laatst hebben RvA-leden ook persoonlijk contact met de bestuursleden, zodat de bestuursleden altijd bij hen terecht kunnen om hun verhaal te doen. De RvA is er dus om actief mee te denken over de vereniging en het bestuur te ondersteunen.

Wie zitten er in de Raad van Advies?

Lieve PAPpers!

Yes, wij zijn aan de beurt om ons even voor te stellen! Wij zijn de RvA: dat staat voor ✨Raad voor Advies✨. Dit houdt eigenlijk in dat wij het hele jaar klaar staan voor het bestuur om ze advies te geven. We zijn dit jaar allemaal oud-bestuurders (uit het 18e, 19e én 20e bestuur), maar dat hoeft niet altijd. Wij lezen elke week de notulen van de bestuursvergadering, komen langs bij activiteiten en zullen zelfs af en toe gezellig een kamerdienstje draaien. Dit klinkt misschien controlerend, maar is vooral heel leuk en ook belangrijk🤩! Zo zorgen we dat voor alle leden én het bestuur het naar hun zin blijven houden binnen de vereniging, en dat alles goed gaat! Ook adviseren wij jullie leden voor tijdens de algemene ledenvergaderingen, over waar je extra op kunt letten in de officiële stukken bijvoorbeeld. Kom vooral naar ons toe als je wilt kletsen, iets wilt delen of feedback hebt, dat vinden we alleen maar leuk en gezellig!!

Wie weet zien we jullie op een activiteit of bij een van onze kamerdiensten dit jaar (wij zorgen voor wat lekkers, dus kom langs🍪🍰!!!)!!

Groetjes,

De RvA 2022/2023

Doyke (18e bestuur), Vincent (19e bestuur), Tommie (18e bestuur), Marije (18e bestuur), Kiki (20e bestuur) en Sanne (20e bestuur).