Wat doet PAP?

 

Voor alle studenten van Pedagogische Wetenschappen in Utrecht is PAP dé manier om naast je studie actief bezig te zijn en veel verschillende mensen te leren kennen. Hier kun je lezen wat PAP jou allemaal te bieden heeft én wat jij zelf ook kunt bijdragen!

Excursies
Een universitaire studie is natuurlijk vrij theoretisch. Om je een goed beeld te geven van het werkveld organiseert PAP daarom allerlei excursies en lezingen. Deze studie-inhoudelijke activiteiten zijn niet alleen interessant, maar ook nog eens ontzettend gezellig!

Activiteiten
Naast studie-inhoudelijke activiteiten is er bij PAP ook ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Daarom worden er regelmatig uitjes georganiseerd, zoals lasergamen, waterskiën en bowlen, en daarnaast zijn er een aantal keer per jaar vette themafeesten

Stamkroeg
Om je studiegenoten beter te leren kennen organiseert PAP stamkroegavonden. In ons eigen stamcafé De Stadsgenoot kun je eens per maand gezellig borrelen en kletsen met je studiegenoten. Daarnaast is dit natuurlijk de ideale plek om nieuwe mensen te leren kennen!

Studiereis
Elk jaar organiseert PAP een studiereis naar een grote stad ergens in Europa. Tijdens deze reis bezoeken we pedagogische instellingen zoals speciaal onderwijs, museum of een stichting en daarnaast is er tijd voor gezelligheid, het bekijken van de stad, shoppen en uitgaan.

PAPkamer
De PAPkamer is het bruisende hart van de vereniging. Tijdens collegeweken is de kamer open voor iedereen om even lekker uit te rusten na een college of om gewoon even gezellig een babbeltje te maken en je medestudenten beter te leren kennen. Koffie en thee staan altijd klaar!

Commissies
Ook jij kunt je steentje bijdragen! PAP kent diverse commissies waarin je samen met anderen leuke activiteiten kunt organiseren. Lijkt het je leuk om feesten, excursies of de studiereis te organiseren? Of heb je schrijftalent en wil je leuke stukjes schrijven voor het verenigingsblad? Commissies zijn niet alleen leerzaam, maar ook nog eens ontzettend gezellig! Lees hier meer over commissies.

PAPlied
Wij hebben een heus verenigingslied, het PAPlied! Wil je weten hoe die gaat? Kijk dan hier.

Betekenis PAP
Deze vraag krijgen wij heel vaak te horen, en het antwoord is eenvoudig te geven: GEEN IDEE! Dit is al jaren onderwerp van gesprek. Het eerste bestuur heeft deze naam verzonnen zonder er een verdere betekenis aan te geven. Ook is het geen afkorting, wat veel mensen wel verwachten. Veel PAPpers komen met leuke en gekke voorstellen. Kijk hier voor een aantal mogelijkheden.