Het Bestuur ’23-’24

Welkom op de bestuurspagina! Hier vind je alle informatie en contactgegevens van het huidige bestuur.

Bestuur ’23-’24:

Lieve leden,

Vol trots en enthousiasme presenteren wij het 22e bestuur der Studievereniging PAP. Wij gaan ons vol passie en vastberadenheid inzetten om er een geweldig verenigingsjaar van te maken!

Met Danique aan het roer als voorzitter, gaan we dit jaar ontzettend veel stappen zetten als vereniging. Zij zal zich vol enthousiasme inzetten om er met iedereen een super jaar van te maken. Voor alle structuur en orde ben je bij onze secretaris Amber aan het juiste adres. Daarnaast is zij ook altijd beschikbaar voor een gezellig gesprek. Onze penningmeester Iris zal de centjes met veel passie gaan tellen. Met haar inzet hoeven we ons over de kas geen zorgen te maken! Anne, onze altijd vrolijke coördinator onderwijs. Dit jaar zet zij zich in voor de opleiding en studie-inhoudelijke activiteiten. Dan Sanne, onze coördinator intern. Met haar vrolijkheid en creativiteit zorgt zij voor de nodige gezelligheid binnen onze vereniging! Ook maakt zij al die mooie posts op onze sociale mediakanalen. Als kers op de taart hebben we nog Noek, onze coördinator extern. Zij zal dit jaar het contact met onze velen sponsoren behouden (en dealtjes binnen slepen) en de handige vacaturemail versturen.

We hebben heel erg veel zin om er samen met jullie een geweldig PAPjaar van te maken!

Liefs,

Bestuur ’23-’24

2023-2024

Het Bestuur

Voorzitter

Danique van Reenen

Hey hey!

Mijn naam is Danique van Reenen en ik ben 21 jaar. Ik woon nu nog in de buurt van het mooie Breda, maar ben hard opzoek naar een huis in Utrecht. In mijn vrije tijd zul je me vaak met vrienden en familie zien. Ook hou ik er van een goed feestje, met een lekker drankje. Maar ik kan ook erg genieten van tijd in mijn eentje, dan zet ik lekker een serie of podcast op en kom ik helemaal tot rust. Tot slot hou ik ook erg van sporten, dus probeer ik regelmatig hard te lopen of een lekker workout te doen!

Dit jaar ga ik me inzetten als voorzitter van Studievereniging PAP. Dit houdt in dat ik me met alles binnen de vereniging ga bezighouden. Ik zal vooral bezig zijn met vergaderingen met andere besturen, contact houden met mensen van de opleiding, bestuursvergaderingen voorzitten en inchecken bij de andere bestuursleden hoe het met hen gaat. Verder zal ik ook een aantal commissies gaan coördineren. Als je vragen hebt over mij of mijn functie of als je even wil kletsen kan dat natuurlijk altijd! Ik ben te bereiken via: voorzitter@svpap.nl.
Ik heb super veel zin in aankomend jaar en kijk erna uit om jullie allemaal te ontmoeten!

Liefs, Danique (zij/haar)

Secretaris

Amber Vellinga

Hee hooi lieve PAPperss💚💙,

Ik ben Amber, ik ben 21 jaar oud. Ik woon op kamers in Utrecht in een van de flats in TWC. Ik ben nu derde jaars Pedagogische Wetenschappen. Mijn thuis thuis is een dorpje vlakbij Joure in Friesland! In mijn vrije tijd lees ik graag een boek of ben ik met mijn lieve jaarclubb, Elephas!

Komend jaar ben ik de
secretaris! Ik ga de mail bijhouden en alle vragen beantwoorden die jullie hebben. Voor de rest verstuur ik de verjaardagskaarten naar jullie en maak ik de notulen tijdens de bestuursvergadering. Ook probeer ik hier en daar een hoorcollege te gaan volgen.

Ik heb heel veel zin in aankomend jaar! Tot bij de activiteiten of in de PAPkamer. Als je een vraagt hebt, kan je mailen naar secretaris@svpap.nl.

Liefs,
Amber (zij/haar) 💚💙

Penningmeester

Iris Hakvoort

Heey lieve PAPpers,

Ik ben Iris Hakvoort, 20 jaar en kom uit het oh zo mooie Lochem. Ik woon nu al 2 jaar in Utrecht in een supergezellig huis! Dit jaar ben ik enorm blij penningmeester van onze mooie vereniging te mogen zijn, ik zal mijn uiterste best doen om jullie centjes goed te bewaken en ervoor te zorgen dat al het geld goed terecht komt!

Naast het bestuur vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te dansen, yoga te doen, te bakken of koken, drankjes drinken met vriendinnen, terrasjes af te gaan en lekker spelletjes te spelen. Ik zal dit jaar veel op de PAPkamer te vinden zijn, dus mocht je zin hebben in een kopje koffie of thee en een spelletje of goed gesprek, wees altijd welkom! Ik kan niet wachten om iedereen te spreken💚💙 Voor vragen mag je mailen naar penningmeester@svpap.nl.

Liefs,
Iris (zij/haar)

Coördinator onderwijs

Anne den Breejen

Hee lieve PAPpers,

Ik ben Anne, ik ben 18 jaar oud en woon nog lekker thuis bij mijn ouders in Gorinchem. Ik ben dit jaar begonnen aan mijn tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen. Ik vind het heerlijk om wat leuks te ondernemen met vrienden, te sporten en ik houd ook zeker van een feestje. Daarnaast vind ik kinderen ontzettend leuk, ik heb heel veel verschillende oppaskindjes en ik werk op een kinderopvang.

Dit jaar ga ik aan de slag als coördinator onderwijs bij PAP. Dat betekent dat ik me bezig mag houden met alle interessante studie-inhoudelijke activiteiten binnen PAP. Daarnaast ben ik bezig met de boekenverkoop, minorenmarkten en de Career Discovery Nights. Ook ben ik Contactpersoon Inspraak! dus als je graag je mening kwijt wilt over de opleiding, laat het me dan vooral weten 😉 Ik coördineer ook dit jaar verschillende commissies!

Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar en hoop jullie allemaal te zien op de PAPkamer of bij de activiteiten! Voor vragen kan je altijd terecht bij onderwijs@svpap.nl.

Groetjesss,

Anne (zij/haar) 💙💚

 

 Coördinator Intern

Sanne van der Geest

Lieve PAPpers!!

Ik ben Sanne en ik ben 19 jaar oud. Ik kom uit Wervershoof, een prachtig dorpje bij Hoorn en Enkhuizen in de buurt. Inmiddels woon ik alweer een tijdje in het mooie Utrecht. Ik zit nu in mijn derde jaar van Pedagogische Wetenschappen. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met vrienden: samen eten en borrelen vind ik erg gezellig. Spelletjes spelen onder het genot van speciaalbiertjes is ook een hobby 😉 Ook hou ik van lekker koken en doe ik aan handbal.

Komend jaar zullen jullie mij zien als coördinator intern! Ik mag jullie vast leggen met de camera op alle activiteiten en zal de website, social media en de posters op mij nemen. Verder mag ik een heleboel commissies gaan coördineren: ik heb nu al zin in de gezelligheid 🙂 

Ik heb enorm veel zin in dit jaar en kan niet wachten iedereen te zien op de activiteiten! Heb je vragen? Slide in de dm bij @paputrecht of mail naar intern@svpap.nl.

Liefs,
Sanne (zij/haar)💚💙