Het Bestuur ’22-’23

Welkom op de bestuurspagina! Hier vind je alle informatie en contactgegevens van het huidige bestuur.

Bestuur ’22-’23:

Lieve leden,

Vol trots en enthousiasme presenteren wij het 21e bestuur der Studievereniging PAP. Wij gaan ons vol passie en vastberadenheid inzetten om er een geweldig verenigingsjaar van te maken!

Met Babette aan het roer als voorzitter, gaan we dit jaar ontzettend veel stappen zetten als vereniging. Zij zal zich vol enthousiasme inzetten om er met iedereen een super jaar van te maken. Voor alle structuur en orde ben je bij onze secretaris Constance aan het juiste adres. Daarnaast is zij ook altijd beschikbaar voor een gezellig gesprek. Onze penningmeester Eva zal de centjes met veel passie gaan tellen. Met haar inzet hoeven we ons over de kas geen zorgen te maken! Dan Sam, onze coördinator intern. Met haar vrolijkheid en inzet zorgt zij voor de nodige gezelligheid binnen onze vereniging! Ook verzorgt zij al die mooie posts op onze sociale mediakanalen. Last but not least is Marije, onze coördinator extern. Zij zal dit jaar het contact met onze velen sponsoren behouden en de handige vacaturemail versturen. 

We hebben heel erg veel zin om er samen met jullie een geweldig PAPjaar van te maken!

Liefs,

Bestuur ’22-’23

2022-2023

Het Bestuur

Voorzitter

Babette Roovers

Hoihoi allemaal!!
Mijn naam is Babette Roovers, ik ben 21 jaar en ik woon in Utrecht. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden/familie. Verder hou ik ook van sporten dus ben ik af en toe in de sportschool te vinden.

Dit jaar ga ik me inzetten als voorzitter voor PAP. Dit houdt in dat ik me bezig ga houden met van alles binnen de vereniging. Zo zal ik overleggen met andere besturen en ga ik bestuursvergaderingen en Algemene Leden Vergaderingen leiden. Verder ga ik nog een aantal commissies coördineren, namelijk de Meeloopcie, Uitjescie en de Borrelcie. Je kunt me altijd benaderen voor vragen of om even gezellig te kletsen!! Ben ik niet op de PAPkamer te vinden, kun je me altijd bereiken via: voorzitter@svpap.nl.

Ik heb heel veel zin in komend jaar en kan niet wachten om jullie allemaal te gaan zien!!

Veel liefs, Babette

Secretaris

Constance Pama

Heyy lieve allemaal,

Ik ben Constance Pama, ik ben 20 jaar oud en zit nu in mijn tweede jaar van Pedagogische Wetenschappen. Ik zou mezelf beschrijven als een rustig meisje, die graag samen met vrienden en familie is.

Ik ga me dit jaar inzetten als secretaris van studievereniging PAP. Dit houdt in dat ik me vooral bezighoud met de mail & de post. Ook zal ik om de week de PAPgenda (onze nieuwsbrief) schrijven en versturen. Daarnaast ga ik ook de Paperascie, de Borrelcie en de Fuifcie coördineren.
Met vragen mag je altijd naar mij toekomen! Als ik niet op de PAPkamer te vinden ben, kun je me mailen via: secretaris@svpap.nl.

Ik heb in ieder geval heel veel zin in het jaar en kan niet wachten iedereen te zien op activiteiten & natuurlijk op de PAPkamer!! 🙂

Veel liefs, Constance

Penningmeester

Eva Harteveld

Heyy allemaal!

Mijn naam is Eva Harteveld, ben 21 jaar en kom oorspronkelijk uit Rijswijk. Ik woon al een tijdje op kamers in Utrecht in een super gezellig huis. Ik ben niet goed in alleen zijn, dus ik vind het leuk om met vrienden te borrelen, spelletjes te spelen, naar festivals te gaan, noem maar op. Ook hou ik heel erg van muziek.
Komend jaar ben ik de penningmeester van studievereniging PAP. Dat betekent dat ik me uiteraard bezig houd met alle financiële zaken van de vereniging. Zo heb ik de begroting gemaakt voor komend jaar en een financieel jaarplan geschreven. Daarnaast zal ik de Financie, Studiereiscie en Almanakcie coördineren. Je kunt me onder andere altijd bereiken op: penningmeester@svpap.nl.

Liefs,

Eva

Coördinator Intern

Sam Meijne

Hi iedereen!

Ik ben Sam, ik ben 20 jaar oud en ik hang momenteel ergens tussen mijn 2e en mijn 3e jaar van pedagogische wetenschappen in. Ik woon in het prachtige Utrecht Overvecht, maar ik kom oorspronkelijk uit Nieuwegein. In mijn vrije tijd schilder en teken ik graag, hou ik van festivals en vind ik gezelligheid met vriendinnen ontzettend leuk.

Ik ga dit jaar de functie coördinator intern vullen. Dit betekent dat ik van alle activiteiten de foto’s en videos mag maken, dat ik de instagram van PAP mag beheren, de website op de schop mag gooien en alle posters mag maken van aankomende activiteiten. Daarnaast mag ik dit jaar ook een aantal commissies coördineren. Zo zit de Mannencie dit gehele jaar aan me vast 😉 maar ook coördineer ik de Weekendcie, de Postercie, de Introcie en samen met Eva de Almanakcie.

Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar en ik hoop dat ik heel veel leuke nieuwe leden mag ontmoeten! Jullie kunnen me altijd aanspreken voor een praatje, op de PAPkamer of daarbuiten. En als je een keer een vraag voor me hebt kun je mij dm’en via de instagram @paputrecht of een mail sturen naar intern@svpap.nl.

Tot snel!
Liefs, Sam

Coördinator Extern

Marije Tuenter

Lieve allemaal,

Mijn naam is Marije Tuenter, ik ben 18 jaar en tweedejaars student. Ik woon sinds januari in Utrecht, maar oorspronkelijk kom ik uit Apeldoorn. Hier heb ik altijd fanatiek gevolleybald en komend jaar ga ik dit voortzetten bij Van Slag in Utrecht. Verder hou ik erg van spelletjes, praatjes maken en meezingen met karaoke.

Mijn functie is Coördinator Extern. Ik mag me min of meer bezig gaan houden met alles buiten de vereniging. Denk aan sponsoren, vacatureverzoeken en het goede doel. Verder verzorg ik onder andere de NVO praktijkavond en de externe feesten in samenwerking met de andere studieverenigingen. Daarnaast ga ik de Fuifcie met Constance, de sportcie en de promocie, die we later in het jaar opstarten, coördineren.

Ik kijk ontzettend uit naar dit jaar en alle leuke uitdagingen die daarbij komen kijken! Als je gezellig wilt kletsen of nog vragen hebt, kan je me opzoeken in de PAPkamer, waar ik vaak te vinden ben, of kan je een mailtje sturen naar: extern@svpap.nl.

Liefs Marije