Algemene Informatie

PAP is een Studievereniging die verbonden staat aan de studie Pedagogische Wetenschappen (PW). Als je lid bent van PAP kun je profiteren van veel voordelen op het gebied van onderwijs.

PAP biedt naast de studie-inhoudelijke activiteiten die ze organiseert ook hulp aan op het gebied van onderwijs. Er wordt hulp geboden bij studiegerelateerde oriëntatie, oriëntatie op de arbeidsmarkt, verbreding van kennis maar ook hulp bij het studeren zelf.

Zo is er onder het kopje ‘Onderwijs’ een Studiegids te vinden, hierin zijn alle minoren en masters benoemd die aansluiten op de studie PW. Daarnaast kun je met al je vragen terecht bij het bestuur van Studievereniging PAP en kun je altijd in contact worden gebracht met ouderejaars die een vak, minor of master volgen/gevolgd hebben.  

Ook heeft PAP een samenwerking met JoHo, een bedrijf wat met behulp van studenten samenvattingen maakt voor alle vakken van de studie. Je kunt een account aanmaken bij JoHo voor een klein bedrag en na bestellen zijn de samenvattingen gratis af te halen op de PAPkamer.
PAP biedt ook ‘Samen Studeren’ aan. Dit zijn vragenuurtjes waar één vak centraal staat. Deze uurtjes worden meestal begeleid door een ervaren ouderejaars en bieden de kans om je laatste vragen voor het tentamen nog een keer te kunnen stellen.  

Tot slot kun je tijdens je studie of daarna via PAP aan een (bij)baan komen. Er komen maandelijks nieuwe vacatures binnen bij PAP die vervolgens met de leden worden gedeeld via de vacaturemail of de website. 

Wil je meer informatie over bovenstaand? Kijk dan onder het kopje ‘Onderwijs’. 
Heb je na het lezen van al die informatie nog vragen? Stuur dan een mailtje naar onderwijs@svpap.nl!