Lid worden van studievereniging

PAP

Leuk dat je lid wilt worden van studievereniging PAP!

Studievereniging PAP is met zo’n 830 leden dé vereniging voor alle studenten van Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit Utrecht. PAP biedt je een unieke blik in het pedagogische werkveld met lezingen en excursies naar pedagogische instellingen en een fantastische studiereis. Daarnaast staat PAP ook voor gezelligheid met stamkroegavonden, feesten en verschillende ontspannende activiteiten. Schrijf je nu in!

Is PAP iets voor mij?

sinds 2002

Studievereniging PAP is met zo’n 830 leden dé vereniging voor alle studenten van Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit Utrecht. PAP biedt je een unieke blik in het pedagogische werkveld met lezingen en excursies naar pedagogische instellingen en een fantastische studiereis. Daarnaast staat PAP ook voor gezelligheid met stamkroegavonden, feesten en verschillende ontspannende activiteiten. Tevens is de kamer van studievereniging PAP vijf dagen per week geopend voor haar leden en daar is iedereen altijd welkom voor koffie, thee en koekjes. PAP is dé manier om naast je studie actief bezig te zijn. Je leert veel nieuwe mensen kennen en krijgt de unieke kans om een kijkje te nemen in de verschillende pedagogische instellingen.

Woord van de voorzitter

Babette Roovers

Welkom op de site van studievereniging PAP! Wat leuk dat je ons hebt gevonden! Studievereniging PAP is de studievereniging die hoort bij de opleiding Pedagogische Wetenschappen. PAP is de plek om medestudenten te ontmoeten, vrienden te maken en jezelf te ontwikkelen! Ik heb het zelf altijd erg naar mijn zin gehad bij PAP. Ik vond het een hele fijne manier om nieuwe mensen te leren kennen en om buiten het studeren om gezellig te blijven hangen op de uni. Bij PAP ben je niet verplicht deel te nemen aan bepaalde activiteiten, heel laagdrempelig dus, en dat maakt dat je lekker op je eigen tempo bij de vereniging betrokken kan zijn. Schrijf je dus vooral snel in!

Schrijf je nu in!

 

030-2534885

info@svpap.nl

Bachelor

Lid worden als Bachelorstudent

Lid worden van studievereniging PAP kost als Bachelor student Pedagogische Wetenschappen eenmalig €30,-*

Master

Lid worden als Masterstudent

Lid worden van studievereniging PAP kost als Masterstudent Pedagogische Wetenschappen eenmalig €15,-

*Studievereniging PAP is bezig met de overstap naar jaarlijkse contributie, waardoor de bijdrage momenteel nog niet vaststaat. In juni 2023 zal duidelijk worden of de bijdrage maximaal €15,- per jaar zal zijn of dat de contributie eenmalig €30,- blijft.

Verbreed je horizon

Ontdek nieuwe dingen

Onderwijs