Lid worden van studievereniging

PAP

Leuk dat je lid wilt worden van studievereniging PAP!

Studievereniging PAP is met zo’n 800 leden dé vereniging voor alle studenten van Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit Utrecht. PAP biedt je een unieke blik in het pedagogische werkveld met lezingen en excursies naar pedagogische instellingen en een fantastische studiereis. Daarnaast staat PAP ook voor gezelligheid met stamkroegavonden, feesten en verschillende ontspannende activiteiten. Schrijf je nu in!

Is PAP iets voor mij?

sinds 2005

Studievereniging PAP is met zo’n 800 leden dé vereniging voor alle studenten van Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit Utrecht. PAP biedt je een unieke blik in het pedagogische werkveld met lezingen en excursies naar pedagogische instellingen en een fantastische studiereis. Daarnaast staat PAP ook voor gezelligheid met stamkroegavonden, feesten en verschillende ontspannende activiteiten. Tevens is de kamer van studievereniging PAP vijf dagen per week geopend voor haar leden en daar is iedereen altijd welkom voor koffie, thee en koekjes. PAP is dé manier om naast je studie actief bezig te zijn. Je leert veel nieuwe mensen kennen en krijgt de unieke kans om een kijkje te nemen in de verschillende pedagogische instellingen.

Woord van de voorzitter

Isa Kessels

Studievereniging PAP is de plek voor studenten Pedagogische Wetenschappen om elkaar te ontmoeten, vrienden te maken en jezelf te ontwikkelen! Het heeft mij in mijn eerste jaar heel erg geholpen, omdat ik vanaf het begin een plek had om naast mijn studie even mijn ei kwijt te kunnen. Daarnaast heb ik hier een hoop vrienden gemaakt en mag ik dit jaar zelfs deze mooie vereniging besturen.

Schrijf je nu in!

 

030-2534885

info@svpap.nl

Bachelor

Lid worden als Bachelorstudent

Lid worden van studievereniging PAP kost als Bachelor student Pedagogische Wetenschappen eenmalig €30,-

Master

Lid worden als Masterstudent

Lid worden van studievereniging PAP kost als Masterstudent Pedagogische Wetenschappen eenmalig €15,-

Verbreed je horizon

Ontdek nieuwe dingen

Onderwijs