Lieve PAPpers, het nieuwe studiejaar is begonnen en het is daarom tijd voor de eerste studie-inhoudelijke excursie. Zou je zelf eens willen ervaren hoe slechtziende en blinde kinderen andere zintuigen gebruiken omdat zij niet in staat zijn om te kunnen zien?

Op donderdagochtend 15 september zal PAP een bezoek brengen aan Bartiméus. Bartiméus is de specialist voor slechtziende en blinde kinderen en organiseert activiteiten om mensen op een creatieve manier in contact te brengen met de wereld van het niet-zien. Wij zullen een presentatie krijgen over Bartiméus, de donkere belevingsruimte bezoeken waarbij onder andere het reuk zintuig het zal moeten overnemen en tot slot stoklopen met belevingsbrillen. Wij gaan de wereld van slechtziende en blinde kinderen samen beleven en de manier waarop zij genoodzaakt zijn om hiermee om te gaan.

Om 10.00 uur worden we verwacht op de Van Renesselaan 30a, 3703 AJ in Zeist en de activiteit zal tot ongeveer 12.00 uur duren. Het is ook mogelijk om mee te reizen vanaf Utrecht Centraal. Om 9.16 nemen we bus 251 (Utrecht CS Jaarbeurszijde richting Zeist Handelscentrum via Zeist). Stuur even een mailtje als je van plan bent om mee te reizen (we verzamelen dan om 9.10 bij de bussen). Zorg dat je op tijd bent!

De kosten bedragen €7,50 per PAPlid. Inschrijven kan vanaf donderdag 8 september om 11.15 via de site. Wees er snel bij, want het aantal plekken is beperkt.