Dinsdag 26 maart en Donderdag 4 april – Bestuursinformatie-avond!

Ben jij nou nooit weg te slaan van de PAPkamer? Ben jij ook bij elke PAPactiviteit aanwezig? Dit is de kans om dit (zonder een smoes nodig te hebben) een heel jaar lang te doen! Wij zijn namelijk begonnen met onze zoektocht naar opvolgers!

Naast dat een bestuursjaar ontzettend, mega, fantastisch leuk is, komen er nog veel meer voordelen bij. Tijdens een bestuursjaar ontwikkel je verschillende vaardigheden zoals organiseren, binnen een team functioneren, feedback geven en ontvangen, en nog veel meer. Bovendien leer je jezelf beter kennen. In zo’n jaar is er veel ruimte voor eigen ideeën en is het onwijs leuk om met een groep de vereniging draaiende te houden. EN het staat ook nog eens goed op je CV, hiermee kun je je van andere studenten onderscheiden.

Hebben we een beetje je aandacht gekregen? Let dan de komende tijd vooral goed op! Op dinsdag 26 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur en donderdag 4 april van 17:00 tot 19:00 is er een bestuursinformatie-avond om informatie te krijgen over een bestuursjaar. Daar hoef je je niet voor aan te melden, kom vooral langs. Verder kan je altijd naar ons mailen! Spreek ons ook vooral aan, dat vinden we alleen maar leuk! 
De locaties worden later bekend gemaakt!