Ondanks dat we gelukkig nog een aantal hele leuke activiteiten tegoed hebben de komende maanden (om maar wat te noemen: gala, boksen, kroegentocht, symposium), begint dit jaar toch langzaam al weer op zijn einde te lopen. En met het einde van het jaar komt ook het einde van het werk van de meeste commissies in zicht. Dit vinden wij (het bestuur) ontzettend jammer, want wat zijn jullie toppers! Van het organiseren van activiteiten en reisjes tot het controleren van onze penny en van het schrijven van stukjes tot het organiseren van meeloopdagen: jullie konden het allemaal! En daarom lieve commissieleden, willen wij zevenen jullie nog een keer heel erg bedanken voor al jullie inzet, enthousiasme en gezelligheid!
Dit willen wij dan ook doen door het organiseren van een lekker zomers, GRATIS uitje voor jullie allemaal!

Dus spring op 3 juni om 17:15 uur aan boord van onze bedankboot om anderhalf uur over de grachten te varen onder het genot van een hapje en een drankje!

De inschrijving is al gesloten, je kunt nog wel mailen naar ontspanning@svpap.nl voor een plekje op de reservelijst als je te laat was!