Lieve PAPpers,

We zitten al bijna op de helft van het academisch jaar. Dat betekent het dat tijd is voor een evaluatie. Daarvoor heeft het bestuur de afgelopen tijd hard gewerkt aan hun halfjaarlijks verslag. Een verslag waarin zij evalueren op hun taken, veranderingen, commissies en begroting. Daarnaast wordt hier het Financieel Reglement geëvalueerd. Ook wordt hier een nieuw PRprotocol laten zien. Kortom; veel te bespreken!

Bij deze zijn alle leden uitgenodigd om de Halfjaarlijkse Algemene Leden Vergadering bij te wonen om hun mening en input te geven op dit jaar en alles wat speelt binnen de vereniging.
Wij hechten veel waarde aan jullie input dus kom allemaal!

Het zal plaatsvinden op woensdag 7 februari vanaf 17:30 in de Boothzaal in de Universiteits Bibliotheek Uithof. Om 17:00 zijn jullie welkom in de evenementenruimte van het Langeveldgebouw om samen met ons een GRATIS maaltijd te eten, verzorgd door de Dinercie.

De bestanden die we willen bespreken bij de HALV zijn vanaf 24 januari te vinden op www.svpap.nl. We willen jullie allemaal vragen om deze bestanden voor de HALV door te lezen, zodat de bespreking hiervan makkelijker gaat.
Mocht de ALV op 7 februari langer duren dan verwacht is er 13 februari een tweede ALV gepland vanaf 18.00. Hierbij zullen wij ook een gratis snack verzorgen. Deze is onder voorbehoud, als het niet nodig blijkt te zijn komt deze te vervallen.
Inschrijven is niet nodig. Kan je niet komen, maar wil je wel graag je mening geven? Dan kan je iemand machtigen om voor je te stemmen door naar info@svpap.nl te mailen.

Liefs,

Het 16e PAPbestuur
Inez, Eveline, Sjoerd, Ryanne, Emmalie en Rosan.