In week 22 zal er in een asielzoekerscentrum een middag georganiseerd worden waarbij we met PAPers die willen allerlei activiteiten zullen organiseren voor kinderen in een asielzoekerscentrum. Om zo leuk mogelijke activiteiten te kunnen organiseren en ook nog wat leuke dingen achter te kunnen laten om mee te spelen als wij weer weg zijn, zamelt de goededoelencie deze maand GELD en SPEELGOED in.

Je kunt op de volgende manieren bijdragen:

  • De hele maand april kan je in een doos op de PAPkamer je oude speelgoed inleveren. Dit speelgoed zullen wij achterlaten in het azielzoekerscentrum voor de kinderen.
  • Op 24, 25 en 26 april kan je voor €1,- op de PAPkamer je nagels lakken zodat je lekker kunt shinen op koningsdag (elkaar uitdagen om mee te doen is zeker ook mogelijk, denk aan ons voorbeeld Tijn!)
  • Op 25 en 26 april tussen 11-13 uur kan je voor €1,- pannenkoeken kopen in het Langeveld
  • Op de stamkroegavond in april kan je voor €2,- een leuk polaroidplaatje schieten
  • Je kunt de hele maand april geld doneren in de collectebus op de PAPkamer

 

Kortom: haal je oude speelgoed van zolder en spaar je kleingeld vast op voor in april! Oh, en hou de site & facebook in de gaten zodat je ook een plekje kunt bemachtigen voor een dagje naar het AZC!
Voor deze inzamelingsacties hoef je je niet in te schrijven. Ook hoef je geen PAPper te zijn, dus trek al je vrienden mee!