Lieve PAPpers

Op donderdag 17 oktober is er weer een studie-inhoudelijke activiteit! Deze keer gaat het om een kroeglezing lezing in de Irish pub Mick O’Connells. Om 20:00 uur zal de lezing beginnen en hij duurt ongeveer een half uurtje.
De activiteit is dit keer niet alleen door de Studiecie geregeld, maar ook in samenwerking met de Mannencie! Vandaar is er gekozen voor een lekker mannelijk onderwerp. Namelijk de rol van vaders bij de opvoeding.?‍?‍?Een expert van Trias Pedagogica zal een lezing komen geven over de positieve impact van vaders op de ontwikkeling van hun kind op cognitief, sociaal-emotioneel en motorisch gebied. Trias Pedagogica is een organisatie die door trainingen en interventies helpt om vaders hun rol als opvoeder zo goed mogelijk te kunnen laten vervullen. Verder trainen ze professionals en beleidsmakers om vaders zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.
Al met al erg interessant! Kom gezellig luisteren naar deze lezing onder het genot van een biertje en blijf achteraf ook lekker hangen, want we hebben korting op de pitchers geregeld?
Schrijf je vanaf nu in via www.svpap.nl!
(De prijs wordt later bekendgemaakt)

Liefs,
De Studiecie en Mannencie