Hele maand november – MOVEMBER

Lieve PAPleden,

November is weer aangebroken en dat betekent dat de dagen korter worden, het weer kouder, de bomen kaler en de mannen van jullie favoriete vereniging zich een maand weigeren te scheren. Jazeker, voor ons heren is movember aangebroken! Oorspronkelijk houdt movember in dat mannen hun baard voor een maand laten staan om bewustzijn voor prostaatkanker te creëren en geld in te zamelen.

Nu heeft PAP dit jaar echter een ander goed doel gekozen, namelijk Het Vergeten Kind en daar dragen wij mannen graag ons steentje aan bij!

Als actie zullen de meeste mannen zich een maand niet scheren. Sommigen hebben echter een andere uitdaging voor de komende maand verzonnen. Zo zal Daniël iedere dag 5 kilometer hardlopen, Sjoerd en Rowan zullen een maand niet drinken en Arwin en Sjoerd zullen een maand lang niet schelden in de PAPkamer.

Om jullie mannelijke medeleden te steunen in hun uitdagingen kunnen jullie geld sponsoren aan het goede doel. Sponsoren kan bij elk van onze mannen. Leden kunnen het geld laten afschrijven en niet leden kunnen hun gegevens achterlaten voor een betaalverzoekje, of door geld over te maken naar studievereniging PAP via “insert IBAN”. Ook kan er op de PAPkamer contant betaald worden. Doe dit onder vermelding van Goede Doel Mannencie of Movember.

En nu wordt het voor jullie pas echt interessant! Om jullie gulle gevers verder te motiveren hebben wij een aantal doelen met bijbehorende acties verzonnen!
Bij de volgende behaalde bedragen zal de Mannencie jullie trakteren op een ludieke actie voor jullie vermaak:

Bij:
€75,- Zullen de mannen hun nagels door jullie laten lakken op de PAPkamer en dit er een dag op laten zitten.
€100,- Zullen de voorzitter en de coördinator een duet aan jullie voordragen op de eerstvolgende stamkroeg.
€125,- Kunnen jullie een dag bordjes slagroom in het gezicht van Mannencieleden duwen.
€150,- Zal de coördinator een volledige kamerdienst in een jurk draaien.
€300,- Trekt Sjoerd zijn ‘strak-in-je-gympak’ outfit van vorig jaar aan (Zie de PAPflickr voor hilarische referenties.

Daarbij komt het volgende: Onder alle leden die minimaal €5,- hebben gegeven zullen wij 3 vrijkaartjes voor de eerstvolgende Mannencievergadering verloten! Kom een kijkje achter de schermen nemen hoe de mannen een vergadering regelen en je hoeft voor deze ene keer geen goude bikini aan te doen (al wordt het natuurlijk uiterst gewaardeerd).

Daarnaast wordt er ook een Mannencietrui verloot wanneer er minimaal €75,- opgehaald is onder degenen die minstens €5,- ingelegd hebben. Deze trui zal met jouw naam bedrukt worden en is helemaal gratis. Stel je voor een Mannencie boyfriendsweater zonder de Mannencieboyfriend erbij! Ideaal!

We hopen dat wij als Mannencie op deze manier ons steentje bij kunnen dragen aan het goede doel en jullie met vreugde zullen sponsoren.

Veel mannelijke groetjes,
De Mannencie