Studeer je (ortho)pedagogiek en wil je meer praktische informatie krijgen over de verschillende werkvelden? Kom dan naar deze informele praktijkavond, georganiseerd door de Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO) en studievereniging PAP.
Een aantal ervaringsdeskundigen zullen meer vertellen over hun werk en praktijkervaringen. Grijp je kans om vragen af te vuren op toekomstige collega (ortho)pedagogen in de gehandicaptenzorg, de geestelijke gezondheidszorg, de jeugdzorg en het onderwijs. Wie weet hebben ze handige tips voor je!
Deze gratis netwerkavond is op maandag 12 maart van 19.15 – 21.00 in de bovenzalen van café Florin (Nobelstraat 2-4 te Utrecht). Let op: opgave vooraf is wel noodzakelijk! Er zijn een aantal rondes waarin je uit verschillende domeinen kan kiezen. De vier verschillende domeinen die je kan kiezen zijn: Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg, Onderwijs en Geestelijke Gezondheidszorg. Na je inschrijving zal je een mail ontvangen van ons met daarin de vraag voor welke domeinen jij je wil inschrijven. Wij proberen je eerste en tweede keuze te honoreren.
Programma:
19.15 – 19.30: Inloop, aanmelden en indeling
19.30 – 20.10: Ronde 1
20.20 – 21.00: Ronde 2
Schrijf je vanaf donderdag 15 februari in via www.svpap.nl en wacht ons mailtje af!