In week 50 (maandag 12 december tot en met vrijdag 16 december) wordt er door PAP geld opgehaald voor Serious Request. Dit jaar gaat dit naar de behandeling van en voorlichting over longontsteking, de dodelijkste infectieziekte voor kinderen van 5 jaar en jonger in ontwikkelingslanden. De hele week zijn er daarom verschillende acties om zo veel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel! Vorig jaar is er een enorm bedrag opgehaald, maar dit jaar kunnen we dat zeker ook, dus keer je spaarpot om, trommel je ouders op en haal je opa en oma over om te doneren!

Programma:
– Maandag en dinsdag kunnen er op de PAPkamer voor 1 euro per stuk ballonnen worden gekocht, waarmee we hopen de PAPkamer te kunnen vullen.
-Woensdag wordt er een sponsortraploop op de Uithof gehouden, meer informatie hierover volgt zo snel mogelijk in dit het Facebookevenement.
-Donderdag is er een karaokeavond, vol drankjes, gezelligheid en muziek! Dus doe alvast wat stemoefeningen en laat de nachtegaal in je los!
– Vrijdag kan er op de PAPkamer bijgekomen worden van de benefietavond met een filmpje met popcorn.

LET OP! Spaar dus komende tijd je muntjes op of drink een biertje minder, zodat je aan zo veel mogelijk activiteiten mee kunt doen!
Inschrijven is alleen nodig voor de sponsortraploop. Je kan je opgeven via deze link. Neem ook je vriendje, ouders, broer, zus, vrienden etc mee om mee te lopen. Zij kunnen zich opgeven door te mailen naar goededoelenciesvpap@gmail.com.