Als wij, de Feestcie, het mogen zeggen, kijken we terug op een geweldig jaar met super leuke activiteiten en nog betere, drukbezochte stamkroegavonden en feesten. Daar zijn we erg blij mee (en stiekem ook een beetje trots op)! Om nog een laatste keer met iedereen te borrelen nodigen we jullie van harte uit op dinsdag 27 juni om 21.00 uur in onze stamkroeg de Stadsgenoot. Dit is een mooi moment om elkaar nog even te spreken voor het jaar voorbij is en iedereen op vakantie gaat. Daarnaast is het een mooi moment om afscheid te nemen van het huidig bestuur. Ze zijn nog niet echt weg, maar het kersverse Kandidaatsbestuur zal vanaf begin komend jaar in de spotlights staan. Ook kan je afscheid nemen van ons als allerleukste Feestcie. Volgend jaar zullen we helaas onze post gaan verlaten om ruimte te geven aan nieuwe feestbeesten. Maar niet getreurd, twee van ons zullen terug te vinden zijn in het bestuur en de andere leden zie je vast nog geregeld terug op feesten en partijen. Alsof dat nog niet genoeg afscheid is, kunnen we ook de mensen uitzwaaien die afstuderen en misschien volgend jaar niet eens meer lid zijn 🙁
MAAR, niet getreurd, deze stamkroeg is ook het moment om terug te kijken op dit geweldige jaar! Namelijk aan de hand van de lustrumalmanak! Heb jij het jaarboek besteld en wil jij hem als eerste in handen hebben? KOM!
Kortom, genoeg reden om je verdriet weg te drinken of gewoon gezellig te komen borrelen! We zien jullie allemaal graag de 27e!
Inschrijven is niet nodig, kom gezellig langs!