De spanning stijgt… Waar o waar zou de studiereis van dit jaar heen gaan..? Velen bestoken de Tripcie al weken met vragen maar zonder succes. Op woensdag 17 december om 21:00 zal worden bekendgemaakt waar we heen gaan! Dus kom naar de stamkroegavond en je hebt de primeur. Verder zul je dan alle info omtrend de studiereis te horen krijgen en kun je al je vragen stellen. De studiereis zal plaatsvinden in de tweede onderwijsvrije week van dit jaar, deze zal plaatsvinden in de week van 11 tm 19 april.
Je kunt je voor deze unieke reis opgeven vanaf donderdag 18 december om 12:00 via het inschrijfformulier op de site. Deze zal ook om exact 12:00 op de site gezet worden zodat niemand zich te vroeg op kan geven en iedereen een gelijke kans heeft op een plekje. LET OP! VOL=VOL dus wees er snel bij!

Naast de studiereis bekendmaking zal er nog iets onwijs spannends bekend worden gemaakt. Namelijk de eindstand van onze Serious Request actie! Zouden we de €500,- hebben gehaald en gaat Puck blond? Je hoort het allemaal 17 decemeber op de laatste stamkroeg van 2014. Dus kom gezellig langs en laten we het jaar samen knallend afsluiten!