Het tweede symposium van de Sympocie van studievereniging PAP is alweer in aantocht en we gaan groots uitpakken! Schrijf donderdag 19 mei in je agenda, want het belooft een geweldige en vooral leerzame avond te worden.

Het thema is PRISON. Detentie omtrent jeugdigen is een heel interessant en ingrijpend onderwerp. Een gevangenisstraf van de jeugdige zelf of iemand in zijn/haar omgeving kan namelijk grote gevolgen hebben. Wat maakt een kind mee als hun papa of mama naar de gevangenis gaat en hoe gaat hij/zij hier mee om? Welke straffen zijn er voor jeugdigen voor welk delict? Vele vragen worden beantwoord en jij kan ook je vraag stellen tijdens deze avond waarbij we een kijkje nemen in de criminaliteit.

Spreker 1: Conny van Tatenhoven. Kindercoach met als specialiteit: het coachen van kinderen van gedetineerden.
Spreker 2: Ellen van Kalveen. Kinderrechter bij rechtbank Midden-Nederland.
Spreker 3: Ilona Rutten. Pedagogisch medewerker bij Rijks Justitiële Jeugdinrichting locatie den Hey-Acker.
Spreker 4: Karim Boulidam. Ervaringsdeskundige, oprichter stichting Made in Prison en van Outcomefocus – training en Voorlichtingsbureau

Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Locatie: Academiegebouw in Utrecht, Domplein 29 (info over de bereikbaarheid en parkeergelegenheid vind je op: www.uu.nl/organisatie/academiegebouw/bezoekersinformatie)
Kaarten: PAP leden kunnen zich inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. Je kunt je kaartje vanaf 25 april ophalen op de PAP-kamer in het Langeveldgebouw, kamer F.108. Niet-leden kunnen een kaartje reserveren door een mail te sturen naar sympocie@svpap.nl.
Kosten: PAP leden: €2. Niet-leden: €3.

Houd de facebookpagina ‘Symposium PRISON’ in de gaten voor alle informatie!

Tot de 19e!!