Op donderdag 17 mei vindt er weer een interessant symposium plaats van studievereniging PAP! Het symposium zal plaatsvinden in het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht (Domplein 29), van 19.00u tot 22.00u.
 
Het symposium zal gaan over ‘Seksueel Misbruik van en door Jongeren’. Zowel het perspectief van slachtoffers als daders zal worden belicht. Als hulpverlener is het belangrijk inzicht te hebben in beide perspectieven. Bij dezen dus de kans om je kennis hierover te verbreden! Zet je aanwezig op Facebook om op de hoogte te blijven van deze leerzame avond! De komende tijd zullen hierop ook de sprekers bekend gemaakt worden.
 
De kosten voor het symposium zijn voor PAPleden en externen maar €1,-, dus schrijf je snel in! PAPleden kunnen zich vanaf maandag 9 april 12:00 inschrijven via deze link en externen kunnen mailen naar sympociesvpap@gmail.com. Bij PAPleden wordt €1,- afgeschreven, externen betalen dit bedrag contant aan de deur. LET OP: je krijgt een toegangskaartje op de avond zelf, deze hoef je dus niet van tevoren op te halen!
 
Niet alleen PAPleden, maar iedereen is welkom! Nodig daarom je ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, andere familieleden, vrienden, vriendinnen, buren of verre kennissen uit. Inschrijven en aanmelden kan vanaf maandag 9 april.
 
We hopen jullie 17 mei te mogen verwelkomen!
 
Liefs, de Sympocie
Studievereniging PAP