Dinsdag 10 september – WALV

Lieve PAPpers,

Het is nog vakantie maar toch willen wij jou hierbij graag alvast uitnodigen voor de Wissel-Algemene Ledenvergadering (WALV) van Studievereniging PAP. Tijdens deze avond zal het 18e bestuur officieel de functies van het 17e bestuur overnemen. De WALV zal plaatsvinden op dinsdag 10 september om 18:00 in de Boothzaal. Jullie zijn vanaf 17:00 al welkom om met ons te eten in de Langeveldkantine. Dit zal volledig gratis zijn, met dank aan de Dinercie!


Tijdens de WALV zullen wij terugblikken op het afgelopen bestuursjaar van het 17e bestuur en zal het 18e bestuur worden geïnstalleerd.
Ieder lid is van harte welkom om de WALV bij te wonen om zo het jaar van het 17e af te sluiten en het 18e bestuur te verwelkomen als nieuw bestuur. Daarnaast zal het jaarverslag van het 17e bestuur en het jaarplan van het 18e bestuur besproken worden en hierbij is uiteraard ruimte om jouw mening te geven over diverse zaken die spelen binnen PAP.


Mocht je nu nog vragen en/of opmerkingen hebben, of graag een agendapunt toe willen voegen aan de avond mag je ons benaderen. Hiertoe kun je een mail sturen naar secretaris@svpap.nl


De bestanden die tijdens de WALV besproken zullen worden, zijn vanaf dinsdag 27 augustus te vinden op www.svpap.nl/officiele-bestanden Inschrijven is niet nodig, kom vooral langs 🙂


Fijne vakantie nog en we zien je graag dinsdag 10 september in de Boothzaal!


Liefs,Het 17e en 18e bestuur van PAP