Commissies

Commissies bij PAP: Gezellig en leerzaam!

Lijk het je leuk om meer mensen te leren kennen buiten je werkgroep? Wil je je graag inzetten voor PAP? Wil je graag leren hoe je activiteiten organiseert voor grote groepen studenten? Wil je verdieping op je studie door studie-inhoudelijke activiteiten te organiseren en in contact te staan met de universiteit en mensen in het werkveld?

Schrijf je dan in voor een commissie van PAP! Zie hier welke commissies er komend jaar zullen zijn.

Zo werken commissies bij PAP:

De commissies zijn losstaand. Dit betekent dat leden zelf de commissie draaiende houden. De commissie wordt geleid door een voorzitter (vaak een oudere jaars die al voor de zomervakantie wordt gevraagd). Daarnaast worden de functies ‘secretaris’, ‘penningmeester’ en ‘PR’ verdeeld onder de commissieleden. In elke commissie zit ook een bestuurslid voor de terugkoppeling van en naar het bestuur.

In het begin van het jaar zijn er trainingen voor de verschillende functies om de commissie extra goed te laten lopen. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam dus!

Commissieledenbattle:

Elk jaar is de grote BATTLE DER COMMISSIES! Commissies kunnen punten verdienen gedurende het hele jaar, door naar activiteiten te komen of door extra opdrachten. Aan het eind van het jaar zal bekend gemaakt worden welke commissie zich het meest heeft ingezet en zich het meest heeft laten zien binnen PAP. Deze eerste plek wordt beloond met een leuke prijs. Kijk hier voor de stand en het aantal te verdienen punten.

Voorstellen van PAP’s commissies:

PAPerascie

paparacie-met-kim

Ben jij dol op lezen, maar ben je de literatuur van je studie even zat? Dan is er goed nieuws! Ook dit jaar zorgt de PAPerascie weer voor meerdere uitgaven van het verenigingsblad van PAP! In het blad zullen wel studie-gerelateerde onderwerpen aan bod komen, maar deze worden gekoppeld aan verhalen uit de praktijk, zodat je ook eens beeld kunt krijgen bij alle stof die je leert in de collegebanken! De PAPeras wordt dit jaar geproduceerd door: Rimke Peeters (secretaris bestuur), Sophie de Haas van Dorsser (voorzitter), Kim van der Linden (secretaris commissie), Olaf van Heuven (vormgever), Esmée Rouvoet (PR), Emma van Oort, Eva Bassa en Marthe van de Koppel.

Funfact: Wist je dat niemand van ons ooit eerder actief is geweest in deze commissie?

Almanakcie

almanakcie

Wijn, uitjes, knuffeltjes, theetjes, inhoudelijke uurtjes, knappe jongens, gekke dansjes, drankjes, mooie meisjes, biertjes en knallende feestjes liggen in dit lustrumjaar voor ons. Maar als je ’s ochtends wakker wordt, wie helpt je dan scherpstellen op alle mooie herinneringen die door de mistflarden in je hoofd niet allemaal meer even duidelijk zijn? Juist! Daar zijn wij voor: de Almanakcie! Wij, Anika, Chiel, Marja, Prashanti, Sanne (Dirk), Shirley, Timo en Jobke, gaan dit jaar aan de slag met de zware taak een almanak te maken die minstens net zo geweldig is als het lustrumjaar én die ervoor zorgt dat jullie lustrumjaar onvergetelijk is.
Na de feestjes zullen wij tussen de rondslingerende lege flessen, half leeggegeten zakken chips en nog na schuifelende PAPpers de mooiste herinneringen oprapen,
Ongetwijfeld zullen er wat kleine obstakels op onze weg belanden: zo kan Marja het verschil tussen links en rechts niet zien, en kunnen wij geen van allen de weg vinden, op zoek naar een feestje. Zoeken tussen de stille getuigen van een prachtige avond is aan ons wel besteed, maar de weg vinden? Ho maar! Een hint voor het thema? Die vind je tussen de lege flessen wijn, maar je moet wel goed kijken!

Feestcie

Processed with Snapseed.

Hee! Wij zijn Rosan, Cecile, Saline, Beau, Solange en Sjoerd en wij vormen samen de Feestcie! Dit jaar zullen wij voor jullie te leukste/gekste/gaafste feesten en stamkroegavonden gaan organiseren. Natuurlijk hebben wij hier vet veel zin in want zeg nou zelf; wie houdt er nou niet van een feestje!? 🙂 Funfact: we hebben een gezamenlijke guilty pleasure waar jullie nog wel achter komen! To be continued…

Studiereiscie

studiereiscie

Als studiereiscie hebben wij de eer gekregen om het hoogtepunt van het jaar te mogen organiseren! Wie wil er nou niet een week lang met fantastische PAPpers doorbrengen en dan ook nog allerlei studie-inhoudelijke en ontspannende activiteiten doen. We hebben al een heleboel leuke dingen voor jullie in petto, maar wat precies blijft voorlopig nog even geheim.
De studiereiscie bestaat dit jaar uit Lilian, Armaghan, Ryanne, Ivanka, Eline, Kimberly, Olaf, Emma, Kim en Sanne Wensveen. Funfact: als je de voorletters van al deze namen achter elkaar zet krijg je Lariekoeks. Verder willen we nog even zeggen dat wij de COOLSTE commissie van Pap zijn! En dat is natuurlijk geen lariekoek!

Lustrumcie

lustrumcie

Joehoee PAPers! Misschien kennen jullie ons nog van dé lustrumopening met enorm veel taart en ballonnen: wij zijn er dus om dit jaar iets met jullie te vieren! Wij zijn Myrthe, Valerie, Veroniqe, Janine, Ivo, Maarten, Marieke, Sanne en Willemijn: de lustrumcie! Samen scoren wij met deze super gezellige commissie maar liefst 179 tijgerpunten. Wij zullen dit derde lustrum samen met alle PAPpers eens even goed gaan vieren in lustrummaart dus stay tuned op onze Facebookpagina! Maar puberaal als we zijn, zijn begrenzingen niks voor ons en zul je eigenlijk het hele jaar door wel van ons horen om de feeststemming er goed in te houden! Wij hebben er zin in!

Sponsorcie

sponsorcie

Hello helloo wij zijn de super leuke toffe sponsorcie van dit jaar en zoals jullie aaaaallemaal hebben kunnen lezen in het financieël jaarplan van onze geliefde pennie, gaat deze commissie lekker veel geld binnen sprokkelen! Hiermee kunnen super gave activiteiten worden georganiseerd, dus wij gaan zeeer hard ons best doen! Funfact: de meeste sponsors komen naar ons toe, dus dat zeer hard ons best doen eindigt vooral ik sitting en waiting ;). Onze commissie bestaat uit Illa, Liza, Véronique en Ruben. Verder hebben wij een heuse assistent, Hanneke, zij zat vorig jaar óók in de sponsorcie! Heerlijk actief dus!

Mannencie

mannencie

Wij zijn de enige echte mannencie, kort gezegd zoeken wij als schaars aanwezige mannen troost bij elkaar tussen alle PAP dames. Daarnaast hebben we het super leuk samen en gaan we dit jaar met onze flink in aantal gegroeide commissie vier super leuke activiteiten voor jullie neerzetten! Dit zullen we verspreid over het jaar heen gaan doen en ja, jullie zien ons ook in samenwerking met de lustrumcommissie terug in maart!!! Dit jaar zal de mannencie bestaan uit maar liefst 16 (!) leden! Hier volgen ze: Laurens Meijer (Voorzitter), Olaf van Heuven (Secretaris), Sjoerd Houweling (Penningmeester), Timo Postma (PR 1), Maarten van Kapel (PR 2), Hamza Bouras, Alex Singelenberg, Daniël van den Heuvel, Fosz Tijsma, Marco van der Meij, Timo de Jong, Ivo Vredendaal, Ruud Vaanholt, Chiel Brouwer, Steijn van der Craats, Cedric en we zullen dit jaar gecoördineerd worden door de enige echte Ruben Faber! #FunFact! Wisten jullie dat… de mannencie bestaat uit meer mannen dan vrouwen? Denk je als vrouw nu hee, dat lijkt mij ook wel een hele leuke commissie? Schaf dan nu een gouden bikini aan, draag deze, maar dan ook enkel deze, bij de vergaderingen en activiteiten van de mannencie en verdien zo zelfs een ere-lidmaatschap!

Promocie

promocie

Hoi PAPpers! Wij zijn de enthousiaste promocie van dit jaar. Deze leuke commissie bestaat uit (op volgorde van de foto): Sanne Dirkse, Astrid Loeffen, Charlene Onyema, Maeve Beekman, Simone Lochs, Sandra van Horne, Laura Heldsingen, Alissa de Regt en Valerie Verkuijl. Dit jaar zullen wij twee gezellige promoweken verzorgen, met allerlei gratis activiteiten (denk aan: GRATIS ETEN! Welke PAPper wil dit nou niet?). Op deze manier hopen wij jullie vaker op de PAPkamer te verwelkomen 🙂 Funfact: wist je dat we tijdens onze eerste vergadering de hele ruimte verbouwd hebben en allemaal op de grond hebben gelegen voor onze commissiefoto?

Goededoelencie

{"uid":"a7b8c53c-9882-4472-a9a2-240a87a19946","origin":"gallery","total_effects_time":0,"total_effects_actions":0,"effects_applied":0,"effects_tried":0,"total_draw_time":0,"total_draw_actions":0,"layers_used":0,"brushes_used":0,"total_editor_time":96,"total_editor_actions":{"image":1},"photos_added":1,"tools_used":{"shape_crop":1},"longitude":-1,"latitude":-1,"fte_image_ids":[]}

Wij zijn Josse, Puck, Laura, Ruben, Mara, Linda en Anne Fleur van de goededoelencie. Je mag ons ook de GDC noemen, deze fancy afkorting heeft onze nog veel fancy’ere voorzitter, Linda, bedacht. Wij zullen ons dit jaar inzetten voor verschillende goede doelen. Niet alleen door geld in te zamelen, maar ook door dingen te doen, zo gaan we bijvoorbeeld brieven schrijven voor Amnesty International om mensen die onterecht vast zitten vrij te krijgen. Ook zullen wij dit jaar weer een te gekke actie voor Serious Request verzorgen. Tot slot zullen we nog een leuke dag organiseren waar we met deze topcommissie de handen uit de mouwen zullen steken. Houd ons dus goed in de gaten!

Studiecie

studiecie

De extreem-leuke-vet-geweldige studiecie bestaat uit 8 supergezellige meiden, namelijk: voorzitter Anouk Bosselaar, secretaris Marieke Winter, penningmeester Mara Danarta, PR-coördinator Jasmijn Kampstra, coördinator studie-inhoudelijk Sanne Wensveen, Inez Boeijen, Sophie de Haas van Dorsser en Sandra van Horne . Samen zorgen wij voor alle studie-inhoudelijke activiteiten die PAP dit jaar gaat meemaken. Bereid je maar vast voor, want de lezingen, workshops en excursies gaan je om de oren vliegen! Veel kunnen we nog niet zeggen, maar wel dat we er onwijs veel zin in hebben en dat het een super jaar gaat worden! We hopen jullie allemaal te zien bij één van onze activiteiten!

Funfact: Wist je dat de studiecie voor de helft uit voorzitters van andere commissies bestaat? 🙂

Meeloopcie

meeloopcie

Hoihoi, wij zijn de meeloopcie. Wij zijn de grootste en leukste (vrouwelijke) commissie van PAP! Door de meeloopdagen goed te organiseren, proberen wij zoveel mogelijk nieuwe eerstejaars te trekken! De commissie bestaat uit 14 leden en dat zijn: Anouk Bosselaar, Daniek Louwen, Daphne Rutten, Fien Scholten, Kim van Schoot, Kristie Baksteen, Lina Schermer, Lisa van der Es, Sara Loedeman, Simone Lochs, Suzanne Batenburg, Tia Helwig, Michelle Blaak & Lisa Siedenburg. Onze gezamenlijke hobby was vrij snel bekend, wij vergaderen namelijk graag onder het genot van lekker eten! Hopelijk worden de meeloopdagen dit jaar ook een succes, zodat we er volgend jaar weer veel enthousiaste PAPpers bij hebben! 🙂

Vakancie

vakancie

Wie houdt er niet van vakantie?! Wij zijn de gezellige, leuke en vooral enthousiaste VAKANCIE!! Wij zorgen voor een heerlijk ontspannende vakantie in de tweede onderwijsvrije week. Even weg van alle drukte van de studie en het studentenleventje. Naast dat wij van vakantie vieren houden, zijn wij druk met het organiseren van deze onvergetelijk week!! De commissie bestaat uit Beau Raayen, Renate de Geus, Charlotte Rosing, Cecile Jeurissen, Saline Goedegebuure, Anne Luchtenberg en Floor Oomen. Funfact: de commissie is nieuw, dus dat is extra spannend!! Wij hopen graag met jullie te gaan reizen!

Dinercie

dinercie

Aangezien een van de levensdoelen van de meeste PAPpers toch wel zoveel en zo lekker mogelijk eten is, kunnen wij ons wel als één van de belangrijkste commissies voorstellen: DE DINERCIE! Wij zullen jullie met onze kookkunsten verblijden bij zowel de ALV’s, als bij onze eigen diners! Het eerste diner blijft nog even een verrassing, maar houdt de nieuwsberichtjes goed in de gaten… Onze commissie bestaat uit 11 enthousiaste meiden, namelijk Pim Mulder, Cecile Jeurissen, Daniek Louwen, Manon van de Poll, Lysanne Hilhorst, Eva Boomaerts, Sophie Droste, Elise Kuzee, Anne Neelen, Mardine Bac & Laura Stoop. Wij zullen dit jaar sowieso vier diners verzorgen, dus genoeg mogelijkheden om gezellig met ons mee te eten! Aangezien we allemaal van koken (en eten natuurlijk) houden, gaan we jullie van sterrenmaaltijden voorzien. Dus wil je een heerlijk avondje uit, kom gezellig naar onze diners. 🙂

Weekendcie

weekendcie

Gegroet lieve Pappers, hierbij een korte pitch over verre weg de meest awesome commissie, namelijk de weekendcie! Deze hoge status van awesomeness wordt mede mogelijk gemaakt door de leden die zich in deze commissie bevinden. De leden van de weekendcie zijn niet alleen bijzonder knap en intelligent, maar werken al als een waar team samen. Ik presenteer u: Anne Luchtenberg, Caya Beijer, Cecile Jeurissen, Charlene Onyema, Else Bosman, Emmalie Muller, Inez Boeijen, Malou Roestenburg & Myrle Renes. Aan ons de taak om een geweldig ledenweekend neer te zetten, vol gezelligheid, ontspanning en uiteraard awesomeness. Wij kijken hier heel erg naar uit en hopen jullie allemaal te zien tijdens het ledenweekend! Funfact: Onze vergadering beginnen we met puntje 0, waarin we weer allemaal op de hoogte worden gebracht van de nodige roddels..

Uitjescie

uitjescie

Hallo PAPpers!
Wij zijn Laura, Kirsi, Lotte, Tara, Cecile, Thirza, Maud, Roos-Anne & Pleun. Oftewel: de uitjescie! Studie is natuurlijk heel leuk, maar hoe fijn is het om af en toe even niet aan leren te denken en gewoon leuke dingen te doen??? JUIST, super fijn natuurlijk! En laat er nou net een leuke commissie zijn die dat voor jullie gaat regelen! Jaja, het hele jaar door zullen we toffe uitjes voor jullie organiseren! Wij hebben er zin in! En we hopen dat we jullie snel bij een leuk uitje zullen zien! Bij deze ons funfact van de uitjescie: In deze commissie wordt een frietje speciaal het meest gewaardeerd, vanwege alle lekkere “uitjes” die erbij zitten!

Sympocie

sympocie

Hey allemaal. Wij zijn de sympocie! Wij gaan dit jaar twee geweldige symposia organiseren. Op het moment zijn wij al druk bezig met het organiseren van het eerste symposium, maar wat het thema precies is, blijft nog even geheim… Daarnaast gaan we het tweede symposium organiseren in samenwerking met de lustrumcie, wat een nog groter spektakel mogelijk maakt!

Deze geweldige commissie bestaat uit negen leden: Alissa de Regt, Fleur van der Weide, Laura Helsdingen, Myrna Kuijpers, Nienke van den Nieuwendijk, Ruben Asselbergs, Sanne Klapwijk en Sanne Wensveen. Een leuke diverse groep leden, want we hebben, eerste-, tweede- en derdejaars en zelfs een pre-master.

Liftcie

liftcie

Liften is spannend. Liften verlegt je grenzen. Liften is nooit hetzelfde. Liften is een uitdaging. Liften is nieuwe mensen ontmoeten. Liften is nieuwe plekken ontdekken en ga zo maar door. Kortom, liften is iets wat je een keer gedaan moet hebben in je leven en wat is er nou mooier om dat doen met deze te gekke studievereniging. Wij als liftcie maken dit namelijk mogelijk voor jou. Dit is de kans om je wilde haren te laten zien en gewoon lekker dat duimpje omhoog te stekken en in te stappen. Om vervolgens eenmaal aangekomen op de plek van bestemming, lekker te gaan genieten van al je meegemaakte avonturen in een toffe plek/stad ergens in Europa! De liftcie bestaat dit jaar uit: Annabel Zemering, Eline Hofsink, Else Bosman, Jeanine Breen, Lotte Pfauder, Marit Van de Mheen, Michelle Blaak & Myrthe van Bosheide. Wij hopen er een onvergetelijk weekend van te maken! Funfact: ongeveer de helft van de commissie heeft nog nooit gelift, als dat maar goed gaat…

Financie

financie

Als financie fungeren wij een beetje op de achtergrond maar dat doet niks af aan het belang van onze functie. Wij zorgen er namelijk voor dat de financiën gecontroleerd worden en ondersteunen hier bij de penningmeester. Daarbij zullen wij ook altijd een oogje in het zeil houden zodat de penningmeester er niet zelf met het geld vandoor zal gaan;). De commissie bestaat dit jaar uit Anne, Bodine, Ruud, Sjoerd, Rimke en Ruben. Onze funfact van dit jaar is dat er maar liefst 3 leden van de financie geen oud-penningmeesters zijn, namelijk de oud-secretaris Bodine, huidig secretaris Rimke en onze nieuwe aanwinst: Sjoerd (eerstejaars lid PAP).

Alumnicommissie

alumnicie

Wij zijn dit jaar de alumnicommissie en zullen een aantal activiteiten voor PAP alumni organiseren. Ook werken wij samen met de opleiding die ook activiteiten organiseert. De commissie bestaat dit jaar uit vrij veel leden dus we gaan ons best doen de commissie weer op de kaart te zetten! Funfact: We hebben dit jaar zelfs drie echte PAP alumni in onze commissie: Bodine Romijn, Linda Taal, Malu Ogg. Verder bestaat de commissie uit: Anne Stevers, Cecile Jeurissen, Esmee Rouvoet, Saline Goedegebuure en Saskia Jong.

Introcie

Deze commissie organiseert het introweekend voor eerstejaars. Deze vind plaats in het begin van het collegejaar en is volledig gericht op kennismaking met elkaar en met PAP. De commissie wordt pas opgericht halverwege het jaar, zodat er dan al begonnen kan worden met de voorbereidingen van het weekend het jaar daarop.