Het 16e bestuur

Het bestuur van studievereniging PAP zet zich met de volle 100% in om er te zijn voor alle PAPpers en er een ontzettend leuk en leerzaam jaar van te maken. Het bestuur bestaat altijd uit 6 enthousiaste studenten pedagogische wetenschappen en de functies zijn voorzitter, secretaris, penningmeester, coördinator studie-inhoudelijk, coördinator intern en coördinator extern. Elk jaar wordt deze taak overgedragen aan een nieuw bestuur en dit jaar zijn wij (het 16e bestuur) aan de beurt! Wij zullen ons even voorstellen:

Inez Boeijen – Voorzitter

Heey, mijn naam is Inez, ik ben 21 jaar oud en kom uit Eindhoven. Ik zit nu in het derde jaar van de bacheloropleiding. Ik houd me ontzettend graag bezig met PAP en haar super leuke leden. In m’n vrije tijd speel ik piano, lees ik heel graag en fotografeer ik zo af en toe. Ook ben ik altijd op zoek naar een nieuwe leuke serie, dus als je tips hebt zijn die altijd welkom.

Dit jaar ben ik de voorzitter van PAP. Dat betekent dat ik overzicht houd over alles wat er speelt binnen het bestuur en de vereniging. Ook leid ik de bestuursvergaderingen en Algemene Ledenvergaderingen en houd ik contact met andere verenigingen. Daarnaast houd ik me bezig met zaken die spelen binnen de universiteit. Tot slot coördineer ik dit jaar ook de Meeloopcie en de Goededoelencie. Dus heel divers en super leuk!

Voor vragen, suggesties, overleg, wat dan ook, kan je me altijd bereiken door te mailen naar: voorzitter@svpap.nl.

Eveline Hoofd – Secretaris

Ik ben Eveline, 24 jaar oud(!) en ik volg de master Maatschappelijk Opvoedingsvraagstukken/Youth, Education & Society. Hiervoor ben ik speciaal naar Utrecht gekomen, nadat ik mijn HBO opleiding Maatschappelijk Werk & Dienstverlening in Leiden had afgerond.

Naast studeren en PAP, dans ik ook graag. Zowel in de dansschool als in mijn vrije tijd tijdens het uitgaan. Verder houd ik van koken en bakken en (zoals het een maatschappelijk werker behoort) een goed gesprek. Dit jaar ben ik secretaris. Ik ben van van alles op de hoogte wat speelt binnen PAP. Als secretaris ben je verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande post. Ik open, orden, beantwoord en verstuur de post en de mail. Ik verstuur bijvoorbeeld de PAPgenda en de vacaturemail. Ook notuleer ik tijdens vergaderingen en houd ik het ledenbestand bij. Verder neem ik dit jaar de commissieledenbattle op me en coördineer ik de PAPerascie en de Alumnicommissie.

Je kunt me altijd bereiken door te mailen naar secretaris@svpap.nl

Sjoerd Houweling – Penningmeester

Ik ben Sjoerd en met mijn 19 jarige leeftijd de jongste van het bestuur. Ik ben komend jaar wel al tweedejaars, omdat ik gelijk ben doorgestroomd vanaf vwo en gelijk mijn propedeuse heb gehaald. Ik woon pas sinds kort in Utrecht en heb daardoor mijn vorige baan bij de HEMA in Amersfoort stopgezet. Ik ga proberen mijn weekenden te vullen bij mijn huisgenootjes en met een nieuw bijbaantje.

Ik ben dit jaar penningmeester bij PAP, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk ben voor de financiën van de vereniging. Daarnaast zal ik samen met de sponsorcie verantwoordelijk zijn voor de sponsoring van de vereniging. Last but definitetly not least, kan ik met trost zeggen dat ik de mannencie dit jaar mag coördineren en daar lid van ben!

Je kan mij altijd bereiken door te e-mailen naar penningmeester@svpap.nl.

 

Ryanne van der Wouden – Coördinator studie-inhoudelijk

Hoi allemaal! Ik ben Ryanne, 23 jaar oud, en komend jaar in het vierde jaar van mijn studie als master student orthopedagogiek (of Clinical Child, Family and Education Sciences zoals de uni het tegenwoordig noemt). Ik ben graag met mijn camera op pad om mooie plaatjes te schieten en ik bak graag lekkere taarten of cupcakes (maar eigenlijk vind ik het nog leuker om mijn baksels op te eten!).

Dit jaar ben ik coördinator studie-inhoudelijk, wat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het studie-gerelateerde aanbod van PAP. Om dit aanbod zo breed mogelijk te houden coördineer ik verschillende commissies: de Studiecie voor interessante workshops, lezingen en excursies organiseren gedurende het hele jaar, de Studiereiscie voor een onwijs toffe studiereis naar het buitenland, de Sympocie voor twee verrassende symposia en de Vrijwilligerscie voor een spetterend weekend waarin het doen van vrijwilligerswerk centraal zal staan. Daarnaast ben ik Contactpersoon van de Inspraak (CpI), wat betekent dat ik op de hoogte ben van wat er gebeurt op het niveau van de opleiding, de faculteit en de universiteit. 

Heb je een vraag of studie-inhoudelijke ideeën? Dan kan je altijd mailen naar studie-inhoudelijk@svpap.nl.

 

Emmalie Muller – Coördinator intern

Hoihoi! Mijn naam is Emmalie, 21 jaar oud en zit komend jaar in mijn derde bachelorjaar van Pedagogische Wetenschappen. Ik kom uit het Twentse dorp Borne, dus een van de twee tukkers uit het 16e bestuur! Naast mijn studie en PAP vind ik het heerlijk om een avond in de week te volleyballen. Verder heb ik meerdere oppas gezinnen met jonge kinderen om de theoretische kennis die ik opdoe binnen de opleiding te herkennen in de praktijk!

Dit jaar heb ik de eer de functie coördinator Intern te gaan vervullen bij PAP! Ik zal de verantwoordelijkheid hebben over het ontspannende gedeelte van de vereniging. Zo zal ik zes mega leuke commissies gaan coördineren, namelijk de Weekendcie, Uitjescie, Dinercie, Vakancie, Feestcie en last but not least, de Introcie! De ontspannende activiteiten zullen op verschillende manieren tot uiting komen, zoals feesten, diners, weekendjes weg, uitjes en stamkroegavonden.

Heb je een vraag of leuke ideeën voor een activiteit? Mailen kan altijd naar intern@svpap.nl!

 

Rosan Klieverik – Coördinator extern

Aloha! Ik ben Rosan, de tweede van de twee tukkers van het 16e bestuur. Ik ben 21 jaar en zit in het derde jaar van mijn bachelor. Ik kom uit het mooie Oldenzaal (dat ligt bijna in Duitsland). Naast mijn studie werk ik bij Mise en Place, hiermee sta ik bij veel verschillende concerten en festivals achter de bar. Ook houd ik erg veel van tekenen en fotografie!

Ik ben dit jaar de coördinator extern, wat betekent dat ik mij bezig houd met de promotie van PAP. Zo onderhoud ik de Facebook, Instagram en Snapchat. Ook de Docent van het jaar neem ik dit jaar op me! Qua commissies coördineer ik dit jaar de Almanakcie, de Foto/Filmcie en de Promocie.

Je kan me altijd bereiken door een mailtje te sturen naar extern@svpap.nl of door een berichtje te sturen naar Pappie Langeveld op Facebook.